Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

Stukuś...;)

Aga, od marca praktycznie nie jem ziemniaków. Czasami zdarzały się frytki czy jakieś spaghetti. Ograniczyłam słodycze, ale zdarzają się grzeszki. Najważniejsze jest to, że nie jem wieczorem. Bardzo dużo piję. Na początku do wody mineralnej dodawałam Aqua slim. Nie wiem czy to przez ten preparat, ale naprawdę nie odczuwałam głodu, a waga super spadała. Teraz mam 63 kg, ale marzy mi się 57-58 kg. Dlatego zamówiłam kolejna porcję aqua slim;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja sądziłam, że tylko mój pije piwo wieczorem :jawdrop: A tu proszę, jakaś tradycja narodowa :D

No widzisz mayland mój to mówi że piwo to jak oranżada podczas upałów. Inna sprawa że brzuch mu urósł taki jak mi.

stukpuk prosimy o więcej szczegółów nt. dziecka a nie o rybach :-)

No to meldunek:

Wagowo 3,8 kg. centymetrowo 56 cm. włosy czarne, i chyba chłopak...nie sprawdzałem. Ale chyba położne odróżniają pępowinkę od..........hehhehehehhee

Ciężaróweczka rodziła normanlnie, ale podczas porodu mały "postawił się okoniem"-po tatusiu i skończyło się na cesarce.

Ciekawe kiedy ich wypuszczą? Może by na spacer wyskoczył, do portu na spacer małemu kutry pokazać......

PS, A o moje zdrowie to się już nikt nie zapyta?

Stuku albo w szoko poporodowym jeszcze jesteś albo tak bardzo dbasz o swój image wiecznego chłopca na fm bo Twój spokój i wyluzowanie bywa aż zastanawiajace :D ;)

Wielkie gratulacje dla Was.... Rodzice :D No i pokój dla Kajtka musisz kończyć szybciutko!!!

Stuku albo w szoko poporodowym jeszcze jesteś albo tak bardzo dbasz o swój image wiecznego chłopca na fm bo Twój spokój i wyluzowanie bywa aż zastanawiajace :D ;)

Wielkie gratulacje dla Was.... Rodzice :D No i pokój dla Kajtka musisz kończyć szybciutko!!!

Mocne słowa, :(

Pokój gotowy od miesiąca.

Co do spokoju ducha, to przynajmniej jeden musi być "normalny" wystarczy,że musze teściowe uspokajać...hihihihiiiii