agnieszkakusi 25.08.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Stukuś... Aga, od marca praktycznie nie jem ziemniaków. Czasami zdarzały się frytki czy jakieś spaghetti. Ograniczyłam słodycze, ale zdarzają się grzeszki. Najważniejsze jest to, że nie jem wieczorem. Bardzo dużo piję. Na początku do wody mineralnej dodawałam Aqua slim. Nie wiem czy to przez ten preparat, ale naprawdę nie odczuwałam głodu, a waga super spadała. Teraz mam 63 kg, ale marzy mi się 57-58 kg. Dlatego zamówiłam kolejna porcję aqua slim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.08.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Tatuś gotowy do porodu....................znaczy się wędki spakowałem............... A ja zrobiłem zapas piwa bezalkoholowego, żeby być gotowym na przejażdżkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 dodawałam Aqua slim. a co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.08.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 stukpuk nie marudź tylko zawieź co ciężarna potrzebuje Mały ale u Ciebie to jeszcze trochę czasu jest Chociaż ja mojemu już też zapowiedziałam żeby piwa nie pił wieczorami, żeby mnie czasami sąsiedzi nie musieli wieźć do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.08.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Super temat - staramy się i pudło a tutaj same ciężarówki . Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja sądziłam, że tylko mój pije piwo wieczorem A tu proszę, jakaś tradycja narodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 I po wszystkiemu...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.08.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Stuku a jakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.08.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Ja sądziłam, że tylko mój pije piwo wieczorem A tu proszę, jakaś tradycja narodowa No widzisz mayland mój to mówi że piwo to jak oranżada podczas upałów. Inna sprawa że brzuch mu urósł taki jak mi. stukpuk prosimy o więcej szczegółów nt. dziecka a nie o rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.08.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Stukus - dawaj szeczegoly!!!!!Tzn ile wazy, ile mierzy i takie tam. Innych szczegolow nie chcemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 No to meldunek:Wagowo 3,8 kg. centymetrowo 56 cm. włosy czarne, i chyba chłopak...nie sprawdzałem. Ale chyba położne odróżniają pępowinkę od..........hehhehehehheeCiężaróweczka rodziła normanlnie, ale podczas porodu mały "postawił się okoniem"-po tatusiu i skończyło się na cesarce. Ciekawe kiedy ich wypuszczą? Może by na spacer wyskoczył, do portu na spacer małemu kutry pokazać...... PS, A o moje zdrowie to się już nikt nie zapyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Urodził się w Ustce więc i świeżego powietrza im nie zabraknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.08.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Stukuś, gratulacje!!! A o Twoje zdrowie zapytamy jutro jak będziesz chorował Aga, http://www.aquaslim.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dlaczego mam chorować? Jutro do pracy, w sobotę pewnie też, w niedzielę na ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.08.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Stuku, wielkie gratulacje!!!!! Pozdrów Stukową i ucałuj upartego "okonia". Byłam w Twoich wątkach i nigdzie nima foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Stuku, wielkie gratulacje!!!!! Pozdrów Stukową i ucałuj upartego "okonia". Byłam w Twoich wątkach i nigdzie nima foty No nie ma...........nie ma co pokazywać, normalny bobas.........mały i różowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.08.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Jak tak postanowiłeś, to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.08.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Stuku albo w szoko poporodowym jeszcze jesteś albo tak bardzo dbasz o swój image wiecznego chłopca na fm bo Twój spokój i wyluzowanie bywa aż zastanawiajace Wielkie gratulacje dla Was.... Rodzice No i pokój dla Kajtka musisz kończyć szybciutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.08.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Stuku albo w szoko poporodowym jeszcze jesteś albo tak bardzo dbasz o swój image wiecznego chłopca na fm bo Twój spokój i wyluzowanie bywa aż zastanawiajace Wielkie gratulacje dla Was.... Rodzice No i pokój dla Kajtka musisz kończyć szybciutko!!! Mocne słowa, Pokój gotowy od miesiąca. Co do spokoju ducha, to przynajmniej jeden musi być "normalny" wystarczy,że musze teściowe uspokajać...hihihihiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.08.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 stukpuk gratuluję syna!!! Twoje zdrowie też ważne ale żony i dziecka najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts