mayland 27.08.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Szczęściarz z Małego! Będzie miał dwa pokoje Akwarium już gotowe ale ja o tym własciwym w domku Waszym myślałam Nasz Karol narazie z nami w sypialni będzie. Dwa pokoje stoja puste ale już umeblowane i zagospodarowane i narazie nie spieszę się nic tam zmieniać. A mały będzie z nami ile sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.08.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Nie ma pieniędzy na dokończenie więc narazie Kajtek będzie mieszkał w bloku Żona czuje się dobrze, tylko młody dodtaje jakieś antybiotyki i nie umie jeszcze zasysać.......................mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.08.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 dlaczego dostaje antybiotyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Na pokój w domku przyjdzie czas. Dowiedz sie, czemu ma ten antybiotyk? Może dlatego, że za długo w brzuchu siedział i pęcherz płodowy był przerwany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.08.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Antybiotyki dostaje niby z powodu tego ,że się opił wód płodowych/czy coś tam w nich było niedobrego. I właśnie żona dzwoniła,że jej i małego tak szybko nie wypuszczą, no to żona załamana Generalnie trudno sie coś od lekarzy dowiedzieć i co chwilę zmieniają decyzje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.08.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Może sie zachłysnął biedak wodami i pewnie dostaje antybiotyk osłonowo, czyli po to aby wody, które z powodu wcześniejszego przerwania pęcherza nie były sterylne, nie zaszkodziły mu. A nie wypuszczą, bo musi wybrać ten antybiotyk. Tak mi sie wydaje. Tak na chłopski rozum. Powiedz Stukowej, aby sie nie certoliła, tylko poprosiła o jasne wytłumaczenie o co chodzi. Co to znaczy, że sie nie można dowiedzieć. To Wasze dziecko i macie prawo wiedzieć, dlaczego jest opóźnienie w wypisie. Idź i tupnij tam troche nogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.08.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jadę zaraz do ciężaróweczki i Kajtka chyba już się czują lepiej, podobno mają wyjść we wtorek Żona kazała sobie przywieść pisemek babskich do czytania, to przy okazji kupię młodemu "Wędkarski Świat" niech się do prasy fachowej przyzwyczaja. Amalfi chyba masz rację, to chyba o to chodzi z tym antybiotykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 30.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 małego już od początku wkręcasz w rybki ? będziesz miał towarzysza do moczenia kija jak podrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.08.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 No ..........Kajtek i mama od godziny są w domu.Młody narazie tylko robi kupki i pije mleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Przyszłe mamy czy słyszałyście coś o zrobieniu badań (tak 37-38 tydzień ciąży) na GBS? Ja dopiero wczoraj dowiedziałam się o tym od Pani neonatolog, od pani położnej jak poszłyśmy z koleżanką (też ciężarną) zwiedzać oddział/porodówkę w jednym z naszych szpitali. Poczytałam o tym GBS. I tak po cichu podejrzewam że Kajtek (synuś stukpuk ) chyba dlatego dostawał antybiotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 No u mnie wlasnie 37tydz. Mogę nawet już za 2tyg rodzić Nie robię gbs. Mam juz dosć tych wszystkich badań i lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.09.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 wiesz mayland ja też się zastanowię nad GBS. A jak nie będę miała tego badania to i tak dostanę antybiotyk i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.09.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 a co to za badanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.09.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Jam też ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.09.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Hejka...kiedys pisalam wtym wątku,ze staramy sie i staramy kilka lat i nic nie wychodzi i chcialam oznajmic,ze od dwoch miesięcy jestem mamą Kuby:-)))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.09.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 To badanie to posiew który ma wyeliminować bakterie paciorkowca. Pierwsze słyszę, że w szpitalu podają antybiotyk bez tego badania ot tak, z mety każdemu. Chyba najpierw powinni zrobić sami takie badanie zanim podadzą antybiotyk. Przecież posiew określi jaki powinien być odpowiedni. aha26 no to gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.09.2010 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Mi lekarka na ostatniej wizycie zapowiedziala, ze bedziemy pobierac wymaz na paciorkowca, wiec pewnie wiekszosc robi. No ale ja nawet HIV musialam robic - taka ta moja pani doktor.aha26 - GRATULACJE.31 tydzien u mnie i pepek chce mi odpasc normalnie. Czuje, ze za chwile mi wyskoczy czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.09.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dzięki dziewczyny:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.09.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Po tych Waszych ciążach widać jak czas zapierdziela. Gratuluję nowej ciężarówce (tym bardziej gratulję, że takie wyczekane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.09.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 a co to za badanie? Fachowo nazywa się GBS. Sama nie wiem czy robić czy nie. Mam jeszcze kilka dni to zadecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts