Aga - Żona Facia 05.09.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 aha26 gratuluję synusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.09.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mi lekarka na ostatniej wizycie zapowiedziala, ze bedziemy pobierac wymaz na paciorkowca, wiec pewnie wiekszosc robi. No ale ja nawet HIV musialam robic - taka ta moja pani doktor. aha26 - GRATULACJE. 31 tydzien u mnie i pepek chce mi odpasc normalnie. Czuje, ze za chwile mi wyskoczy czy jakos tak. No to masz super porządną lekarkę Chodzisz prywatnie? U mnie prawie 35 tydzień, ale jak za długo postoję przy garach, lub wezmę się za sprzątanie to brzuch mi tak twardnieje, że aż boli, aż tak szczypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.09.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 stukpuk złowiłeś coś na tych rybach czy nie? Jak Kajtuś? Daje pospać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.09.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Stuk - gratki Tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.09.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 stukpuk złowiłeś coś na tych rybach czy nie? Jak Kajtuś? Daje pospać? Teraz chodze na grzyby!!! A Kajtek jak głodny to się wydziera..hehhehee żona panikuje,że ma za mało pokarmu itp.....no to dokarmiamy butlą to jest spokojny! A ze spaniem to ja nie mam problemu, żona twierdzi,że śpię jak zabity Czyli raz dostaje cyca, potem butla, i tak się zmieniamy z młodym......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.09.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Teraz chodze na grzyby!!! A Kajtek jak głodny to się wydziera..hehhehee żona panikuje,że ma za mało pokarmu itp.....no to dokarmiamy butlą to jest spokojny! A ze spaniem to ja nie mam problemu, żona twierdzi,że śpię jak zabity Czyli raz dostaje cyca, potem butla, i tak się zmieniamy z młodym......... Czyli że raz Ty butla i cyc, a raz on? Nieźle - gratulacje wszystkim świeżym rodzicom. Ja nadal czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.09.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Stuk - gratki Tatusiu A co taka skrzywiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.09.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 aha26 gratuluję synusia Dzięki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 07.09.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Chwale sie - poczatek 32 tygodnia a coreczka wazy sobie 1700 Aga - Żona Facia - chodze do lekarza prywatnie - wizyta tylko 70 zl. mimo ze Krakow. A lekarka zajebista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.09.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Jeżeli będę niedelikatna to wybacz. Uwierz mi że otyłe kobiety mają problemy z zajsciem w ciążę. Oczywiście to nie jest jakaś tam zasada która działa we wszystkich przypadkach, ale się potwierdza. Ja też ważyłam za dużo, przyplątały się policystyczne jajniki i dlatego miałam problem. Nie jadłam dużo, ale warjujące hormony robiły swoje. Brałam tabletki i jakoś tak sie udało. Duży wpływ ma też psychika. Coś tam się w głowie blokuje i koniec. Jedyne co mnie cieszy to to że od zajścia w ciążę do teraz czyli 33 tydzień przytyłam tylko (na razie ) 1,5 kg. Po prostu dziecko bierze ze mnie te wszystkie tłuszcze. Nawet lekarz powiedział że tak jest dobrze. Jednak obiecuję sobie, że po porodzie wezmę się za siebie. Chociażby z tego powodu, zeby znowu nie wrócił problem z hormonami. Trzymam kciuki za Ciebie. Jeżeli masz tyle silnej woli to zacznij się odchudzać. Bo jak zajdziesz w ciążę to będzie na to za późno. Cześć Aga. Zaglądam nie doczytując całego wątku, a mam trochę zaległości, bo 2 tygodnie leniuchowałam. Nie mogę o sobie powiedzieć, że jestem otyła (trochę zabolało to stwierdzenie, ale ja przewrażliwiona jestem). Mam nadwagę i czuję się z tym źle, ale słonica ze mnie nie jest. Zaczęłam tyć w momencie kiedy zdecydowałam, że chcemy mieć dziecko. Po prostu sobie odpuściłam, bo stwierdziłam, że i tak ciąża zrobi swoje. A teraz jestem okrągła i taka niewciąży Niemniej jednak problemu z hormonami nie mam. Liiiiiiiczne badania to potwierdziły. W czerwcu miałam laparoskopię, bo przez 1,5 roku łaziłam z 4cm torbielą (bałam się zabiegu). Teraz już mam to za sobą... Pozostaje wierzyć. A to mi przychodzi najtrudniej. Ściskam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.09.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Hejka...kiedys pisalam wtym wątku,ze staramy sie i staramy kilka lat i nic nie wychodzi i chcialam oznajmic,ze od dwoch miesięcy jestem mamą Kuby:-)))))))))))))) Gratuluję aha26. Nie zaglądam tu za wiele, ale zapadłaś mi w pamięć z uwagi na tę laparoskopię. Byłaś na tym zabiegu w końcu? Bo potem jakoś umilkłaś? Jak długo się starałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.09.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 ok... słowo "otyłe" mogłam zamienić na " z nadwagą" Niech każdy czyta jak chce. ane3ka1 dobrze że byłaś na zabiegu. Może to pomoże. Nie myśl o tym za dużo. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.09.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Chwale sie - poczatek 32 tygodnia a coreczka wazy sobie 1700 Aga - Żona Facia - chodze do lekarza prywatnie - wizyta tylko 70 zl. mimo ze Krakow. A lekarka zajebista No to faktycznie płacisz mało za wizytę. Ja w Bydgoszczy 100 zł. i to też nie jest najdrożej. W tej chwili załatwiam sobie w jednej z aptek wymazówkę z podłożem żelowym do badania GBS. Niestety w większości aptek nie wiedzą co to jest badanie GBS i do czego służy. U mnie na początku 32 tygodnia córka ważyła 1890. Teraz idę w przyszły wtorek i na pewno będzie więcej u córki (i u mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No ładnie, to mnie pewnie żona naciągał na te wizyty?!?! Bo za każdą łaciła 160 zł! A to przecież nie trójmiasto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 08.09.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No to faktycznie płacisz mało za wizytę. Ja w Bydgoszczy 100 zł. i to też nie jest najdrożej. W tej chwili załatwiam sobie w jednej z aptek wymazówkę z podłożem żelowym do badania GBS. Niestety w większości aptek nie wiedzą co to jest badanie GBS i do czego służy. U mnie na początku 32 tygodnia córka ważyła 1890. Teraz idę w przyszły wtorek i na pewno będzie więcej u córki (i u mnie ). A do kogo chodzisz? Ja też w Bydgoszczy, ale u wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.09.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Ceny wizyt lekarskich są tak rożne, ze możńa byc w cieżkim szoku. Mój pierwszy lekarz brał 60zł. Obecny 80zł. W tym oczywisćie mam wszystkie badania jak cytologie, usg.Mama u swojego płaciła 120zł. A teraz w wawie u profesora......450zł. Ale naprawdę, nie pieniądze są wazne. Te kilka wyrazów wypowiedzianych przez lekarza "wszystko jest w porządku" warte są każdej ceny i nikt z trwogą do portfela nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.09.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No ładnie, to mnie pewnie żona naciągał na te wizyty?!?! Bo za każdą łaciła 160 zł! A to przecież nie trójmiasto!!! Jak twierdzisz że cię pewnie naciągała to teraz ją rozlicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.09.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 mayland zgadzam się z Tobą. Inna sprawa, że gdybyśmy nie mieli pieniędzy lub nie chcieli płacić lekarzom chodzilibyśmy do przychodni. A tam bywa różnie jak wiemy. Jak już jestem przy forsie to czy lekarz musi dać nam jakiś kwitek, żeby starać się o becikowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.09.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Gratuluję aha26. Nie zaglądam tu za wiele, ale zapadłaś mi w pamięć z uwagi na tę laparoskopię. Byłaś na tym zabiegu w końcu? Bo potem jakoś umilkłaś? Jak długo się starałaś? Witaj:-)...nie nie bylam na tym zabiegu w koncu,zaszlam w ciąze,urodzilam przezcc i w czasie cc usunięto mi torbiel z jajnika,o ciąze stralismy sie dłuuuugo ok 6 lat,zaczelam poic zioła ojca klimuszki na plodnosc i po 3 mieiącach zaszlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.09.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 mayland co U Ciebie słychać? "Kulasz" się jeszcze? A inne forumowiczki ciężarne lub starające się co u Was? Ja byłam wczoraj na kontroli. Wyobraźcie sobie, ze dzidzia w ciągu 4 tygodni przybrała na wadze 1 kg. Teraz ma 2860. Po badaniu lekarz powiedział: "jeszcze chwilę" :-) W nocy nie daję rady przewrócić się z boku na bok :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts