Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

Kulam choć zaliczyłam 3 doby w szpitalu na obserwacji. Zaczęła sie akcja i...... ustapiła :D ale woleli poobserwować. Porobili mi przy okazji badania, takze ten posiew. Wszystko ok. Teraz siedze w domu i czekam nadal :D

Przy okazji zwiedziłam sale poporodowe i bardzo mi się podobały. Warunki świetne. Sale 1-2 osobowe, wyposażenie sanitarne dla maluszków super. Cisza, spokój, nawet położne uśmiechniete i bardzo miłe ;)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

madd policz do 30-tu jak się wkurzasz.

Ja kiedyś tak powiedziałam mojemu synowi, że jak się na niego wkurzę to będę liczyć do 30-tu. I kiedyś policzyłam tylko do 10-ciu a on do mnie "mama miałaś liczyć do 30-tu". No osłabił mnie :-)

Hm mojemu mężowi w czasie 9 m-cy ciąży chyba też z 3 razy powiedziałam że się z nim rozwiodę, ale o co to poszło ... już nie pamiętam ... pewnie o jakieś drobiazgi :-)

Ja się jeszcze kulam. Chociaż z piątku na sobotę o 3-ej w nocy męża budziłam, bo miałam kilka skurczy, ale przesło.

Dzisiaj za to wstałam po 11-ej.

U mnie już 38 tydzień jutro się zacznie.

doszłam...do 13 strony:) jutro dokończę na 100% bo i pośmiać się można, wzruszyć czasem też, pocieszyć się i pomyśleć "nie tylko mnie to spotyka". Jak dokończę cały wątek to napiszę coś od siebie! gratuluję wszytskim mamom i przyszłym mamom i tym planowanym i tym wpadniętym:)