Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

ane3ka1 hahaha no są takie talenty co potrafią kase tylko brać, ja jeżdze do dr Buchacza, dla mnie to prawdziwy lekarz z powołania, przejmujący sie i myślący.

lady in red cytomegalia to wirus, który powoduje uszkodzenie płodu i jego obumarcie, robi się go w 2 klasach IgG i IgM. Zresztą toxoplazmoze tez się robi w tych klasach.

Ja muszę na następnej wizycie zapytać o opryszczkę, to też wirus groźny dla płodu, a mam go non stop wrrr

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszyscy piszą,że starającym się potrzeba więcej luzu:)

Słyszałyście kiedyś o kalendarzu płci dziecka?

Może to trochę nie na miejscu jeśli niektórzy mają problem z poczęciem,ale potraktujmy to jako zabawę :)

Założyłam nawet nowy wątek .Ale ludzie coś nie rozmowne :o

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172609-chiński-kalendarz-płci-sprawdź!!!&p=4544667#post4544667

Może Wy sprawdzicie?Nawet na sobie?To znaczy na swojej Mamie ;)

Looknijcie-u mnie się sprawdziło :)

Wierzycie w takie "cuda" czy myślicie,że to kwestia przypadku?

ja też swoją pierwszą ciążę poroniłam, nikt nawet o tym nie wiedział poza moim chłopakiem (teraz już mężem) i lekarzem w szpitalu, swoją drogą prawdziwym palantem bez podejścia do pacjenta, wyszłam wtedy ze szpitala tego samego dnia którego mnie przyjęli na własne żądanie i przeryczałam resztę dnia w łazience pod prysznicem, po 4 miesiącach okazało się że są dwie kreseczki i znowu strach, a do tego wojna w rodzinie bo ja miałam wtedy 21 lat (ale tak bardzo chcialiśmy mieć dzidzię) i 2 lata stiudów za sobą, cały okres ciąży to jedna wielka szarpanina: że za młoda jesteś, że szkoły nie skończyłaś, pracy nie masz, z czego będziesz żyć, a w dodatku męża nie masz tylko chłopaka co Cię pewnie zostawi ......... długo by opisywać co jeszcze

koniec końców mamy już 4- letnią córcię i ślub za sobą i jestem najszczęśliwsza na świecie że mam takiego skarba (pomimo tego że studiów nie udało się dokończyć) a wkrótce staramy się o rodzeństwo i mam nadzieję że się uda :)

Ja o planowaniu płci dziecka słyszałam na NMPR. Ale faktycznie jak ktoś się stara żeby w ogóle mieć dzidzię to trochę to bez sensu. Takie metody to raczej dla zdrowych, wypoczętych, wyluzowanych i bezproblemowych ;) Aczkolwiek u mnie prawdopodobnie się sprawdzi.

AJA123 ja po 5 latach małżeństwa i staraniach o dzidzię stwierdziłam, że bez względu na to co by ludzie mówili, z perspektywy czasu już bym wolała wpaść przed ślubem niż tyle czasu cierpieć i szaleć.

Dobra, dobra - petycji nie trzeba pisac - za KAZDA Z WAS trzymam mocno kciuki zeby sie udalo. I nie myslcie dziewczyny za bardzo o dziecku (wystarczy, ze ja za was mysle :-)) ) Wyluzujcie sie, pokochajcie z chlopem z milosci a nie dla robienia potomka i bedzie!

PS. W zeszlym roku o tej porze juz sobie odpuscilam starania. 13 niechciany okres wlasnie byl przyszedl. 16 lutego bylam juz w ciazy ;-)))))))) A teraz ta ciaza lezy kolo mnie w wozku i za cholere nie bedzie spala.....

Dobra, dobra - petycji nie trzeba pisac - za KAZDA Z WAS trzymam mocno kciuki zeby sie udalo. I nie myslcie dziewczyny za bardzo o dziecku (wystarczy, ze ja za was mysle :-)) ) Wyluzujcie sie, pokochajcie z chlopem z milosci a nie dla robienia potomka i bedzie!

PS. W zeszlym roku o tej porze juz sobie odpuscilam starania. 13 niechciany okres wlasnie byl przyszedl. 16 lutego bylam juz w ciazy ;-)))))))) A teraz ta ciaza lezy kolo mnie w wozku i za cholere nie bedzie spala.....

Jak to się pokochać z chłopem z miłości?????? hehheheheee

Dla samego sportu już nie można?

Mnie tam żona postawiła przed faktem dokonanym? Bo inaczej "pod presją" niczego bym nie zwojował,a tak.......................junior leży w pokoju obok, zrobiłby mu braciszka, ale małżowina poleciała na polotki :(

I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie starające się przyszłe mamusie :)