justyna27 01.02.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ane3ka1 hahaha no są takie talenty co potrafią kase tylko brać, ja jeżdze do dr Buchacza, dla mnie to prawdziwy lekarz z powołania, przejmujący sie i myślący. lady in red cytomegalia to wirus, który powoduje uszkodzenie płodu i jego obumarcie, robi się go w 2 klasach IgG i IgM. Zresztą toxoplazmoze tez się robi w tych klasach. Ja muszę na następnej wizycie zapytać o opryszczkę, to też wirus groźny dla płodu, a mam go non stop wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.02.2011 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Wszyscy piszą,że starającym się potrzeba więcej luzu:) Słyszałyście kiedyś o kalendarzu płci dziecka? Może to trochę nie na miejscu jeśli niektórzy mają problem z poczęciem,ale potraktujmy to jako zabawę Założyłam nawet nowy wątek .Ale ludzie coś nie rozmowne http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172609-chiński-kalendarz-płci-sprawdź!!!&p=4544667#post4544667 Może Wy sprawdzicie?Nawet na sobie?To znaczy na swojej Mamie Looknijcie-u mnie się sprawdziło Wierzycie w takie "cuda" czy myślicie,że to kwestia przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.02.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Justynko 27 dziękuję Ci bardzo za te informację.W laboratorium też powiedziano mi,że testy te przeprowadza się w dwóch klasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.02.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja też swoją pierwszą ciążę poroniłam, nikt nawet o tym nie wiedział poza moim chłopakiem (teraz już mężem) i lekarzem w szpitalu, swoją drogą prawdziwym palantem bez podejścia do pacjenta, wyszłam wtedy ze szpitala tego samego dnia którego mnie przyjęli na własne żądanie i przeryczałam resztę dnia w łazience pod prysznicem, po 4 miesiącach okazało się że są dwie kreseczki i znowu strach, a do tego wojna w rodzinie bo ja miałam wtedy 21 lat (ale tak bardzo chcialiśmy mieć dzidzię) i 2 lata stiudów za sobą, cały okres ciąży to jedna wielka szarpanina: że za młoda jesteś, że szkoły nie skończyłaś, pracy nie masz, z czego będziesz żyć, a w dodatku męża nie masz tylko chłopaka co Cię pewnie zostawi ......... długo by opisywać co jeszcze koniec końców mamy już 4- letnią córcię i ślub za sobą i jestem najszczęśliwsza na świecie że mam takiego skarba (pomimo tego że studiów nie udało się dokończyć) a wkrótce staramy się o rodzeństwo i mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.02.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ja o planowaniu płci dziecka słyszałam na NMPR. Ale faktycznie jak ktoś się stara żeby w ogóle mieć dzidzię to trochę to bez sensu. Takie metody to raczej dla zdrowych, wypoczętych, wyluzowanych i bezproblemowych Aczkolwiek u mnie prawdopodobnie się sprawdzi. AJA123 ja po 5 latach małżeństwa i staraniach o dzidzię stwierdziłam, że bez względu na to co by ludzie mówili, z perspektywy czasu już bym wolała wpaść przed ślubem niż tyle czasu cierpieć i szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 01.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 najważniejsze że wreszcie wam się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 01.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 lady in redu mnie się też potwierdziło, ale to chyba ryzyk fizyk ane3ka1 ja też już miałam takie przemyślenia o wpadce, no ale cóż było minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dobra, dobra - petycji nie trzeba pisac - za KAZDA Z WAS trzymam mocno kciuki zeby sie udalo. I nie myslcie dziewczyny za bardzo o dziecku (wystarczy, ze ja za was mysle ) ) Wyluzujcie sie, pokochajcie z chlopem z milosci a nie dla robienia potomka i bedzie! PS. W zeszlym roku o tej porze juz sobie odpuscilam starania. 13 niechciany okres wlasnie byl przyszedl. 16 lutego bylam juz w ciazy ))))))) A teraz ta ciaza lezy kolo mnie w wozku i za cholere nie bedzie spala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 01.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 madd podziękował w takim razie pełen luz i spontan i całusy dla dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.02.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witaj Madd W imieniu swoim i koleżanek dziękuję za kciukasy ;)Choć ja jeszcze nie zaczęłam Mam nadzieję,że za rok też będę pisała o swojej córeczce ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 http://www.geekweek.pl/smiech-pomaga-zajsc-w-ciaze/226661/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.02.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dobra, dobra - petycji nie trzeba pisac - za KAZDA Z WAS trzymam mocno kciuki zeby sie udalo. I nie myslcie dziewczyny za bardzo o dziecku (wystarczy, ze ja za was mysle ) ) Wyluzujcie sie, pokochajcie z chlopem z milosci a nie dla robienia potomka i bedzie! PS. W zeszlym roku o tej porze juz sobie odpuscilam starania. 13 niechciany okres wlasnie byl przyszedl. 16 lutego bylam juz w ciazy ))))))) A teraz ta ciaza lezy kolo mnie w wozku i za cholere nie bedzie spala..... Jak to się pokochać z chłopem z miłości?????? hehheheheee Dla samego sportu już nie można? Mnie tam żona postawiła przed faktem dokonanym? Bo inaczej "pod presją" niczego bym nie zwojował,a tak.......................junior leży w pokoju obok, zrobiłby mu braciszka, ale małżowina poleciała na polotki I oczywiście trzymam kciuki za wszystkie starające się przyszłe mamusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 01.02.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 http://www.geekweek.pl/smiech-pomaga-zajsc-w-ciaze/226661/ wg tego to ja bym miała już drużynę piłkarską heheheh, tak powaznie to dużo w tym jest prawdy stukpuk im więcej kciuków tym lepiej a sport ważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.02.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Stukus - dla sportu tez mozna...A braciszka nie dorabiaj, bo ci baba trupem zywym padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 stukpuk - Kajetan 26.08.2010 mayland - Karol 17.09.2010 Aga - Żona Facia - Hania 07.10.2010 Mały - Krzyś 12.10.2010 madd - Asia 28.10.2010 aksamitka - Lilianka 10.04.2010 Trzymam kciuki za wszytskich starających się!!! A może wpisze się ktoś komu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Stukus - dla sportu tez mozna... A braciszka nie dorabiaj, bo ci baba trupem zywym padnie To sie młodszą znajdzie...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 09.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dziewczyny, czy któraś z Was używała testów owulacyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 09.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 domowa ja używałam ale jakieś 6lat temu jak sie o pierwsze starałam, pięknie mi pokazywało owu, dzieki nim się dowiedziałam, że mam owu w 9-10dc a nie 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 09.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 dzieki justynka, ja dzis wlaśnie zakupiłam i czeka na użycie.. narazie morze czerwone u mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 11.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 domowa trzymam kciuki za owu ja czekam na morze czerwone i cisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts