Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

U mnie właśnie owulka:) robiłam testy clearblue digital i właśnie wczoraj wyszło mi ze mam owulacje . Jestem bardzo zadowolona z testów. Pierwszy raz z nich korzystałam i przynajmniej przekonałąm się że mam owulacje- jak w zegarku równe dwa tyg po okresie. Zobaczymy czy będą "efekty";)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Iwku:) to by było super!! Ja dziś u lekarza byłam, mam straszne bóle piersi od kilku dni, normalnie ani siedzieć ani leżeć ani chodzić ani nic. Przestraszyłam się i nie na żarty, i poszłam do lekarza dziś. Przebadał mnie i mówi, że to zmiany hormonalne. Tyle się dowiedziałam. Kazał wrocić tydzień po okresie, a okres za 8 dni. Zobaczymy co będzie.

No dobra! Laski idę dziś do gina na 9.20!

Minęło 10 dni od testu pozytywnego, od razu gin (bez badania - tylko leki) od 10 dni biorę luteine i dupasthon, cycki mam jak balony :D

Tylko, że to moja 3 ciąża i nie wiadomo jak będzie z rozwijaniem się ciązy......:(

Mam takiego stresa, że szok!!!!!!!!!!!! A do tego się przeziębiłam, jeść mi się nie chce, nic mi sie nie chce, tylko pić ciągle....

Trzymajcie kciuki mocno, mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hardcore, hardcore!!! pierwszy już za mną - mąż się mści;)

Najgorsze jest to że zaczęłam czytać po różnych forach, że laski tak całą ciąże to clexane sobie w brzuch ładują!!! Jakoś tego nie widzę, nie wyobrażam sobie, teraz szukam info czy jak ktoś zacznie te zastrzyki a będzie wszystko ok czy może je przerwać???

tydzień od OM ok 5, od owu 3 i pół :D.

ps. aby uniknąć przegrzania móżgu od wkrętów ciązowych idę Justyna się po twoim domu przechadzać:)

Edytowane przez Iwek

lwek relax, patrzałam na fotkach usg z Li, tętno i zarodek mialam w 5t6d, więc masz chwilę. Kurcze powiem Ci, ze ciężko bedzie odstawic te zastrzyki, zapytam koleżanki z boćka bo pamiętam, ze ona brała te heparyny czy clexane całą ciążę. Jedyne pocieszenie, że to prawie wacle nie boli, bo pamiętam jak dostawałm je po cesrace w brzuchol. Zapraszam, zapraszm do mnie, chociaż nie mam kiedy nowości wstawić ;)

Ja dzisiaj mam wizytę na 19.15, i wielką nadzieję, ze dostanę zielone światło ;)

madd biorę w ciemno oby dwa :)

lwek dzięki za kciuki. Ale znów jestem w czarnej d..., jednak się doczepił, że mi ecoli na ++ wyszła w posiewie i biseptol na 10dni i zakaz starań, i dodatkowe badania, fuck, fuck, fuck! Odechciało mi sie wszystkiego. Jak mnie wq... to, że inni po prostu zachodzą w ciazę, a inni muszą mieć garśc leków i setki badań. ehhh

witam!właściwie dopiero sie zarejestrowalam ale podględalam wasze poczynania z domkiem juz jakis czas temu:)przy okazji gratuluję maleństwa!!!jestem bardzo zainteresowana projektem nastrojowy c 15-c 14 tego jeszcze nie wiem bo nie odpowiada mi do końca.jest to jednak najbardziej zblizony projekt do mojego ideału:)chcielibyśmy z mężem nanieść pewne zmiany tj wersja lustrzana,dobudowa małej werandy przy wejściu do głównej części domu,no i właśnie piwnicę(dlatego werandę żeby bylo zejscie do piwnicy,kuchnię chcę razem z salonem taka część otwarta tylko z małą ścianką częściowo zasłaniającą kuchnię i zamiast pom gosp na dole większą łazienkę itp.jest tych zmian kilka dlatego bedziemy tylko wzorowac sie na tym projekcie,pisze własciwie bo mam jeden wiekszy problem i prosze o pomoc jeśli to możliwe, a mianowicie :bardzo podobają mi się te balkony na górze (zarówno w sypialni jak i w pozostalych pokojach)ale mój mąż zastanawia się co położyc i jak wykonac te balkony zeby nie bylo w przyszlości sytuacji przemakania,przymarzania i pleśni do pokojów na dole.co położyc, jak odprowadzic wode która bedzie gromadzila sie na balkonie(widzialam ze na Waszych fotkach nie ma tam rynny-na balkonie)jak odprowadzona jest tam woda,czy moze są tam położone płytki(kafle)pod lekkim skosem.mamy w tej chwili taka sytuację-mieszkamy z tesciami w domu jednorodzinnym i jest tu ogromny taras nad werandą(3,5x7m)i jest tam wprawdzie polozona tylko papa ale mąż mówi ze trzebaby bylo ocieplic styropianem i polozyc cos na góre-a w werandzie (nie ma grzejników i są 3 duze okna i balkon nowe)jest straszna pleśń na suficie i przymarza sufit i ściany(podobno od tego ze na werandzie jest mokro deszcz lub śnieg)a dodam ze jest obrynnowana cala weranda.proszę o kontakt i o jakies przemyslenia w związku z waszym balkonem-co tam położyc i co z rynnami-bo dodam ze przeszukalam calego neta i mnostwo projektów i zazwyczaj nie robi sie balkonu nad pow.użytkową tylko poza budynkiem.pozdrawiamy Krystyna Dominik i Maksiu