Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

U nas było 8 miesięcy starań, a wcześniej przez 9 lat brałam tabletki, między odstawieniem tabletek, a rozpoczęciem starań minęły jakieś 3 miesiące. Mam 31 lat. Oczywiście z każdym kolejnym pustym miesiącem był wielki zawód, ale w końcu się udało :) Mała Matylda zapowiada się z przyjściem na świat za 7 tygodni (1 luty'09) :) :) :)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

My tez się staramy 8) niby... bo tak naprawdę to zawsze coś nam przeszkadza..(a to ja na antybiotykach - już 2 razy w ciągu ostatnich kilku miesięcy - a to się boczymy na siebie :roll: :wink: ) a TYCH dni to w miesiacu niestety tylko kilka :roll:

Sama jestem ciekawa kiedy nam się w końcu uda, i z każdym miesiacem coraz bardziej tego chcę, bo na początku ciężko mi było zdecydować się na drugie dziecko..

Amor - gratulacje ! :D

Gratuluję wszystkim oczekującym i o rozsiewanie wirusków ciążowych proszę!!!!

My przeprowadzkę doprowadziliśmy do szczęśliwego końca i też doszliśmy do wniosku, że trzecią sypialnię czas zapełnić. Czekam jeszcze tylko na wyniki badań, by uniknąć ciąży z niespodziankami farmakologicznymi i zaczynamy starania :lol: :lol: :lol:

Moje dwie starsze laski już od pewnego czasu prowadzą skuteczny mobbing w sprawie wystosowania zaproszenia dla bociana....

Hej, ahhh... my tez się staramy no i Amor dodał skrzydeł :)

GRATUJACJE !!!! :D napewno jesteś już w 7niebie :D

Bądz co bądz tez od trzech miesięcy ale ja niestety należę do osób które są w gorącej wodzie kąpane :-? i co tu począć? zająć się czymś innym porządnie aby to nie skupiać myśli na jednym wciąż...

Pozdrawiam gorąco Wszystkie zafasolkowane :wink: i te jak ja co co miesiąc żyją nadzieją 8)

• 3 weeks później...