mada_lena 15.12.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 U nas było 8 miesięcy starań, a wcześniej przez 9 lat brałam tabletki, między odstawieniem tabletek, a rozpoczęciem starań minęły jakieś 3 miesiące. Mam 31 lat. Oczywiście z każdym kolejnym pustym miesiącem był wielki zawód, ale w końcu się udało Mała Matylda zapowiada się z przyjściem na świat za 7 tygodni (1 luty'09) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 No to wielkie gratki moje panie (dla panów również gratulki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 22.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 (edytowane) ... Edytowane 17 Listopada 2014 przez isztar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 05.01.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i ... po 7 m-cach udało się!!!!!!!!!!! Jestem w 8 tc. Coś w tym jest - nowy domek, nowy potomek, a przeprowadzka planowana na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 No i ... po 7 m-cach udało się!!!!!!!!!!! Jestem w 8 tc. Coś w tym jest - nowy domek, nowy potomek, a przeprowadzka planowana na wiosnę pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.01.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No i ... po 7 m-cach udało się!!!!!!!!!!! Jestem w 8 tc. Coś w tym jest - nowy domek, nowy potomek, a przeprowadzka planowana na wiosnę super wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 My tez się staramy niby... bo tak naprawdę to zawsze coś nam przeszkadza..(a to ja na antybiotykach - już 2 razy w ciągu ostatnich kilku miesięcy - a to się boczymy na siebie ) a TYCH dni to w miesiacu niestety tylko kilka Sama jestem ciekawa kiedy nam się w końcu uda, i z każdym miesiacem coraz bardziej tego chcę, bo na początku ciężko mi było zdecydować się na drugie dziecko.. Amor - gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 06.01.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No i ... po 7 m-cach udało się!!!!!!!!!!! Jestem w 8 tc. No proszę, gratulacje Ja też jeszcze jestem przed przeprowadzką a tu już się zrobił 26tc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 06.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Gratuluję wszystkim oczekującym i o rozsiewanie wirusków ciążowych proszę!!!! My przeprowadzkę doprowadziliśmy do szczęśliwego końca i też doszliśmy do wniosku, że trzecią sypialnię czas zapełnić. Czekam jeszcze tylko na wyniki badań, by uniknąć ciąży z niespodziankami farmakologicznymi i zaczynamy starania Moje dwie starsze laski już od pewnego czasu prowadzą skuteczny mobbing w sprawie wystosowania zaproszenia dla bociana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Moje trzy laski od czasu do czasu wspominają o braciszku... Nie daję im już jednak złudzeń. Wszystkie sypialnie pełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.01.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 dawno tu nie zaglądałem... co słychać? jakby co... to raczej jestem pewny... dzieci mam ładne i inteligentne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 08.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Moje trzy laski od czasu do czasu wspominają o braciszku... Nie daję im już jednak złudzeń. Wszystkie sypialnie pełne żaden problem sypialnię dobudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Farfalla 08.01.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Hej, ahhh... my tez się staramy no i Amor dodał skrzydeł GRATUJACJE !!!! napewno jesteś już w 7niebie Bądz co bądz tez od trzech miesięcy ale ja niestety należę do osób które są w gorącej wodzie kąpane i co tu począć? zająć się czymś innym porządnie aby to nie skupiać myśli na jednym wciąż... Pozdrawiam gorąco Wszystkie zafasolkowane i te jak ja co co miesiąc żyją nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 08.01.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No i ... po 7 m-cach udało się!!!!!!!!!!! Jestem w 8 tc. Coś w tym jest - nowy domek, nowy potomek, a przeprowadzka planowana na wiosnę Gratulacje!!! No i my także należymy do tego 1%. synuś ma skończone 2 latka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.01.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja dalej wymiguje się jak moge Ale żona ciągle na mnie poluje i mówi coś o tykającym zegarku biologicznym? Ja całe życie używam tego z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.01.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 A ja dalej wymiguje się jak moge Ale żona ciągle na mnie poluje i mówi coś o tykającym zegarku biologicznym? Ja całe życie używam tego z komórki może pora zostawić komórkę gdzieś z dala ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.01.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 U mnie niestety pudlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wisienka na torcie 28.01.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Ech... Trzymamy kciuki za wszystkich starających się, żeby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stasiek_ps 28.01.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Polecam magnez (moja zona na skutek niedoboru magnezu miała bardzo nieregularny okres) i npr - jako środek antykoncepcyjny średnio się sprawdza ale na zajście w ciąże jest idealny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 28.01.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Gratuluję wszystkim "brzuszkowym" Życzę powodzenia starającym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts