ane3ka1 12.05.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A ja znowu nigdy nie robiłam. Ten jeden raz, kiedy test robiłam o 4.28 rano powiedziałam sobie: "ok, robię, żeby nie robić sobie nadziei, bo i tak test nie wyjdzie". Wyszły 2 kreski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ja sobie za każdym razem tak mówię ane nie moge spac ostatnio, kurcze budze sie o 5 :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 13.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Domowa - zrob kurna ten test.... Ja jak szczesliwie zaszlam, to mialam objawy typowo przedokresowe - bol brzucha, sikanie, cycki jak balony, nawet nie dopuscilam do siebie mysli, ze to moze byc ciaza. A jednak byla ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 13.05.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 domowa trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 zrobiłam test.................... siedzę płacze i nie wiem co mam myśleć, kupiłam najtańszy test bo wiedziałam, ze i tak nic sie nie pojawi.......... wyszły 2 kreski. jedna mocna druga słąbsza ale 'doszła'.Aż sie boje myśleć ze to prawda, jutro rano zrobie jeszcze jeden zeby sie upewnic. Dzwoniłam do lekarza, ale powiedzieli mi ze położna( jestem w uk) zadzwoni do mnie w czwartek .Pierwsze pytanie - CZY CHCE ZATRZYMAĆ CIĄZE CZY USUWAMY?!!!!! Boże nie wierze normalnie łzy mi same kapia , Boże rok czasu, normalnie słów brak Czy test moze sie mylic i pokazać 2 kreski?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 a razem z testem kupiłam podpaski w razie potrzeby:) najśmieszniejsze jest to, ze jak je planowałam kupić tydzien temu to poprostu o nich zapomniałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 13.05.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Domowa no to gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Jeszcze nie dziekuje Iza, by nie zapeszyc dziekuje za wasze trzymanie kciuków!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 13.05.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ja jutro testuję i tez tak bym chciała te dwie kreski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 To teraz ja trzymam kciuki za ciebie, chodz ja jutro robie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.05.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Domowa no to zajebiście:) jutro też wyjdą dwie kreski!!! czyli jakimś cudem wątek działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.05.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ja tak troszkę przedwcześnie domowa... u mnie było tak samo. Objawy przedokresowe, zero wiary i 2 krechy. Wyraźne. Trzymam kciuki. Wszystkie trzymamy, więc musi się udać. A o tych głupotach co położna mówi to nie opowiadaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 13.05.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 domowa ale czad gratulacje!, trzymam kciuki z całych sił! ja mam mieć jutro @, brzuch mnie boli, plamiłam z rana, więc pewnie czeka mnie nieuniknione, tylko nie wiem czemu piwa pić nie mogę, może sobie wmówiłam ciężarówki jak brzuszki? jak się czujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Zrobiłam drugi test bo nie wytrzymałabym do rana.... i się potwierdziło BĘDĘ MAMUSIĄ:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Kochane jesteście -wybaczcie zapomniałam dodać z tej radości:) dziękuję że się mogłam wyżalić, teraz się będę chwalić najlepsze jest to, że tak długo się staraliśmy ROK- i teraz nei mogę uwioerzyć w to maleńkie szczęście:) Byliśmy z mężem na zakupach- ani siatki mi nie dał dźwignąć, kupił mi same pyszne rzeczy- tylko ze mnie narazie żołądek boli;/:) kupiłąm test clearblue odrazu wyszło ani 2 min nie musiałąm czekać jak to w ulotce napisane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.05.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 domowa... G R A T U L A C J E !!! Wygląda, że ten wątek ma coś w sobie. Ja myślę, że nasi lekarze powinni starającym się zalecać zaglądanie na tą stronkę, bo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 13.05.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 ostatni wpis jest rewelacja ! zaraz postanowiłam sie wpisać, te dni mam w przyszłym tygodniu więc będziemy działać ! gratulacje domowa! przyznam szczerze że zazdroszcze bo a czemu nie ?! i trzymam kcuki za pozostałe starajace się i oby wątek miał tę cudowna moc ! serdeczne pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.05.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Aha, domowa, skoro to TYLKO rok starań, tzn., że jest wszystko ok. Lekarze mówią, że po 2-ch latach można się martwić. Choć my baby podchodzimy do tego zupełnie inaczej. 00marta - póki co działa Więc bądź dobrej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 13.05.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 oby my po dwóch nic, z tym ze bez szczególnych starań, ale teraz juz bardziej powaznie wiec trzymac kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 13.05.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Domowa wieeeeelkie gratulacje. Dbaj o siebie. Też Ci trochę zazdroszczę, ale tak pozytywnie:wiggle: Ja też już od dawna zaglądam na ta stronę My to tak świadomie staramy się rok:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts