Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zrobiłam test.................... siedzę płacze i nie wiem co mam myśleć, kupiłam najtańszy test bo wiedziałam, ze i tak nic sie nie pojawi.......... wyszły 2 kreski. jedna mocna druga słąbsza ale 'doszła'.Aż sie boje myśleć ze to prawda, jutro rano zrobie jeszcze jeden zeby sie upewnic. Dzwoniłam do lekarza, ale powiedzieli mi ze położna( jestem w uk) zadzwoni do mnie w czwartek .Pierwsze pytanie - CZY CHCE ZATRZYMAĆ CIĄZE CZY USUWAMY?!!!!! Boże nie wierze normalnie łzy mi same kapia , Boże rok czasu, normalnie słów brak Czy test moze sie mylic i pokazać 2 kreski??????

Kochane jesteście -wybaczcie zapomniałam dodać z tej radości:) dziękuję że się mogłam wyżalić, teraz się będę chwalić:) najlepsze jest to, że tak długo się staraliśmy ROK- i teraz nei mogę uwioerzyć w to maleńkie szczęście:) Byliśmy z mężem na zakupach- ani siatki mi nie dał dźwignąć, kupił mi same pyszne rzeczy- tylko ze mnie narazie żołądek boli;/:) kupiłąm test clearblue odrazu wyszło ani 2 min nie musiałąm czekać jak to w ulotce napisane:)

ostatni wpis jest rewelacja ! zaraz postanowiłam sie wpisać, te dni mam w przyszłym tygodniu więc będziemy działać ! gratulacje domowa! przyznam szczerze że zazdroszcze bo a czemu nie ?! i trzymam kcuki za pozostałe starajace się i oby wątek miał tę cudowna moc !

serdeczne pozdrowienia