Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

od poniedziałku dieta
Justynka, ja właśnie zamierzałam przejść na dietę:D mam wesele w rodzinie w czerwcu i chciałam zrzucić kilka kilo, żeby fajną kiecę kupić i nawet w planach było solarium natryskowe - teraz mogę zapomnieć :D :) chodź teraz zaczynam kojarzyć fakty, gdy się ostatnio zabierałam za rowerek stacjonarny,ćwiczenia, siły mnie opuszczały i patrzeć na niego nie mogłam, ciągle wracałam zmęczona, najchętniej siedziałabym na tyłku albo leżała. Do kibelka zaczęłam latać ale często mnie łapał pęcherz moczowy więc kojarzyłam że i tym razem mam zapalenie. I zaczęłam być głodna o 11 w nocy potrafiłam ostatnio wtrąbić 2 mega kanapki - i rano wstać głodna. Ale w życiu nie skojarzyłabym tego z ciążą.Dzisiaj zjadłam 2 kanapki na śniadanie , potem owoce i głodna jestem :):stirthepot: zaraz będzie obiadek ;)

Poiwm Wam coś jeszcze, podświadomość człowiek robi swoje. Wiedząc, ze kroi nam się urlop, chciałam kupić sobie kilka letnich rzeczy. No więc poszłam ci ja do sklepu i zobaczyłam fajne, lniane rybaczki koloru kremowego ... na gumce. i myślę tak: Kurcze, szkoda że na gumce a nie na guziki ale wezmę są fajne takie luźne mogą być, biorę. Za tydzień, poszłam znów do sklepu i zobaczyłam sukienkę. Ja NIGDY nie chodzę w sukienkach wolę tuniki + spodnie. No ale, ta sukienka też taka letnia i myślę sobie, przymierzę. Mierzę tą sukienkę i myślę hmm.. tu w biuście dobra ale na biodrach trochę luźna ale lato jest to fajna będzie:D Teraz wiem myślę że to małe bobo chciało mi coś powiedzieć:)

Dziękuję kochani:):):):)!!!!! U mnie zawroty głowy, poranne mdłości -ale odpukać nie wymioty JESZCZE:), ból podbrzusza, głowy, stan podgorączkowy, trochę obaw JAK TO TERAZ BĘDZIE;) i wiecznie głodny żołądek:D wędlinę i mięso mogę jeść na okrągło, na ciasta nie mogę zbyt patrzeć

Dziękuję kochani:):):):)!!!!! U mnie zawroty głowy, poranne mdłości -ale odpukać nie wymioty JESZCZE:), ból podbrzusza, głowy, stan podgorączkowy, trochę obaw JAK TO TERAZ BĘDZIE;) i wiecznie głodny żołądek:D wędlinę i mięso mogę jeść na okrągło, na ciasta nie mogę zbyt patrzeć

To chlopak bedzie :-)

Ja zarlam slodkie i dziewucha ;-)

A tak na powaznie - byleby zdrowe!!!!!!! Trzymaj sie cieplo

We czwartek ma dopiero polozna dzwonic do mnie, kiedy na wizyte. Ale bardzo boli mnie brzuch "dolem". Jak długo moze tak bolec, kluc, rozciagac sie itp. ??

Mam ten sam problem ,ból brzucha od miesiąca a dopiero jestem w 7 tygodniu ciąży, bardzo dokuczliwy- bardziej niż przy pierwszej ciąży( ale to było 9 lat temu) i samopoczucie koszmar totalny. Wczorajsze słowa ginekologa że to normalne i latka lęcą, a ja mam dopiero 33:jawdrop:;) więc co powiedzą te co po 40-stce ! Ale głowa do góry przezwyciężymy osiągając najwyższy cel :)