justyna27 13.05.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 domowa rewelacja! teraz można gratulować ale się cieszę my się staramy od października tak z lekami, a bez to będzie już rok do tego po tych hormonach mam jakieś 5kg na +, sama sie źle ze sobą czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 13.05.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Trzymam za Was kciuki, bo wiem co to znaczy KOLEJNY okres, i KOLEJNA nadzieja. niby się mówi- trzeba być cierpliwym, jednakże z miesiąca na miesiąc jest coraz trudniej. Ja właśnie mam zawroty głowy i troche "mdło" mi. Tylko się cieszyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 14.05.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 No i niestety u mnie jedna kreska:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 14.05.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Współczuję Iza, bo wiem co to znaczy. Nie będę ci mówić odpuść sobie, bo u mnie to nie podziałało. Jedyne co to miej nadzieję i bądź dobrej myśli.!!Ja leżę właśnie w łóżku i nie dociera to jeszcze do mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.05.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Iza łącze się w bólu, dostałam @, jedyne pocieszenie, że przychodzi jak w zegarku. domowa ale Ci tych mdłości zazdraszczam kupuję sobie dzisiaj lineę detox, od poniedziałku dieta, i bieganie, mam 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 14.05.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Dzięki Dziewczyny, ja mam termin @ na jutro, ale i tak pewnie zawita jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 14.05.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 od poniedziałku dieta Justynka, ja właśnie zamierzałam przejść na dietę mam wesele w rodzinie w czerwcu i chciałam zrzucić kilka kilo, żeby fajną kiecę kupić i nawet w planach było solarium natryskowe - teraz mogę zapomnieć chodź teraz zaczynam kojarzyć fakty, gdy się ostatnio zabierałam za rowerek stacjonarny,ćwiczenia, siły mnie opuszczały i patrzeć na niego nie mogłam, ciągle wracałam zmęczona, najchętniej siedziałabym na tyłku albo leżała. Do kibelka zaczęłam latać ale często mnie łapał pęcherz moczowy więc kojarzyłam że i tym razem mam zapalenie. I zaczęłam być głodna o 11 w nocy potrafiłam ostatnio wtrąbić 2 mega kanapki - i rano wstać głodna. Ale w życiu nie skojarzyłabym tego z ciążą.Dzisiaj zjadłam 2 kanapki na śniadanie , potem owoce i głodna jestem zaraz będzie obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 14.05.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Poiwm Wam coś jeszcze, podświadomość człowiek robi swoje. Wiedząc, ze kroi nam się urlop, chciałam kupić sobie kilka letnich rzeczy. No więc poszłam ci ja do sklepu i zobaczyłam fajne, lniane rybaczki koloru kremowego ... na gumce. i myślę tak: Kurcze, szkoda że na gumce a nie na guziki ale wezmę są fajne takie luźne mogą być, biorę. Za tydzień, poszłam znów do sklepu i zobaczyłam sukienkę. Ja NIGDY nie chodzę w sukienkach wolę tuniki + spodnie. No ale, ta sukienka też taka letnia i myślę sobie, przymierzę. Mierzę tą sukienkę i myślę hmm.. tu w biuście dobra ale na biodrach trochę luźna ale lato jest to fajna będzie:D Teraz wiem myślę że to małe bobo chciało mi coś powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 14.05.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Domowa fajnie piszesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 16.05.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 domowa... G R A T U L A C J E !!! Wygląda, że ten wątek ma coś w sobie. Ja myślę, że nasi lekarze powinni starającym się zalecać zaglądanie na tą stronkę, bo działa Choć ukradkiem na niego zagladałam po dzisiejszym dniu wierzę, że działa:):):):) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 16.05.2011 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 domowa i jak u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 16.05.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 domowa - gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 16.05.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dziękuję kochani:):)!!!!! U mnie zawroty głowy, poranne mdłości -ale odpukać nie wymioty JESZCZE:), ból podbrzusza, głowy, stan podgorączkowy, trochę obaw JAK TO TERAZ BĘDZIE;) i wiecznie głodny żołądek:D wędlinę i mięso mogę jeść na okrągło, na ciasta nie mogę zbyt patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 17.05.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 trochę obaw JAK TO TERAZ BĘDZIE;) DOBREZ BĘDZIE A JAK MA BYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.05.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dziękuję kochani:):)!!!!! U mnie zawroty głowy, poranne mdłości -ale odpukać nie wymioty JESZCZE:), ból podbrzusza, głowy, stan podgorączkowy, trochę obaw JAK TO TERAZ BĘDZIE;) i wiecznie głodny żołądek:D wędlinę i mięso mogę jeść na okrągło, na ciasta nie mogę zbyt patrzeć To chlopak bedzie Ja zarlam slodkie i dziewucha A tak na powaznie - byleby zdrowe!!!!!!! Trzymaj sie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 17.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 We czwartek ma dopiero polozna dzwonic do mnie, kiedy na wizyte. Ale bardzo boli mnie brzuch "dolem". Jak dlugo moze tak bolec, kluc, rozciagac sie itp. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza_K 17.05.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Domowa to się chyba dopiero wszystko zaczyna:rolleyes: U mnie dalej nie ma @, ale testu następnego na razie nie robię, poczekam jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 17.05.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 To Iza trzymam kciuki!! To chlopak bedzie Ja zarlam slodkie i dziewucha A tak na powaznie - byleby zdrowe!!!!!!! Tak Madd , najwazniejsze zeby zdrowe! DOBREZ BĘDZIE A JAK MA BYĆ nie ma wyjscia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 17.05.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Iza ja też trzymam kciuki daj znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 18.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 We czwartek ma dopiero polozna dzwonic do mnie, kiedy na wizyte. Ale bardzo boli mnie brzuch "dolem". Jak długo moze tak bolec, kluc, rozciagac sie itp. ?? Mam ten sam problem ,ból brzucha od miesiąca a dopiero jestem w 7 tygodniu ciąży, bardzo dokuczliwy- bardziej niż przy pierwszej ciąży( ale to było 9 lat temu) i samopoczucie koszmar totalny. Wczorajsze słowa ginekologa że to normalne i latka lęcą, a ja mam dopiero 33:jawdrop: więc co powiedzą te co po 40-stce ! Ale głowa do góry przezwyciężymy osiągając najwyższy cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts