cronin 22.02.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 to ja dodam też coś od siebie pozytywnie, moja kuzynka po pierwszej bezproblemowej ciąży, nabawiła się problemów różnorakich w tym hormonalnych, w kolejną zajść nie mogła, leczyła się intensywnie lat kilka, łacznie z in vitro - nieskutecznym zresztą. W końcu odpuściła, odstawiła leki... a po pół roku poinformowała rodzinę że się spodziewa... trojaczków Wszyscy cali i zdrowi. Druga koleżanka 10 lat leczenia, 3 razy in vitro też bezskuteczne, też odpuściła, po 2 miesiącach zaszła (śmiejemy się że to po wizycie u nas, ja wtedy kończyłam ciążę, zapatrzyła się ), teraz ma już dwulatka. Warto odpuścić i wyluzować A co do stresu, ja miałam pierwszą ciążę pozamaciczną (więc jeden jajnik out), gin mnie ostrzegła że z następną mogę mieć problem. Zaszłam rok później, w okresie gdy oboje z mężem pracowaliśmy na 2 etatach do północy, wykończeni oboje, o ciąży nie myśleliśmy w ogóle, samo wyszło W drugą ciążę zaszłam tak samo bezproblemowo w momencie gdy teoretycznie w ogóle nie powinnam. Natura wie swoje, warto jej zawierzyć. A bardzo ważne jest poczucie bezpieczeństwa i przekonanie że to ten właściwy mężczyzna, że cokolwiek by się nie stało on i tak będzie przy mnie - i wtedy można się wyluzować i odpuścić. Tyle z moich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 22.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Z tym "odpuszczeniem i wyluzowaniem" to nie tak łatwo, niestety. Szczególnie, gdy ma się ściśle wyznaczony czas na prokreację Ale mimo wszystko uważam, że skoro mnie się udało, to każdemu się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.05.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Problem jest wtedy gdy naprawdę jesteśmy wyluzowani, o staraniu się o potomka przypominamy sobie "po" a i tak nic z tego nie wychodzi. Oby kiedyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.06.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) W programie depopulacji ludności mamy być bezpłodni . Będą nas ,,zapylać "za kasę" I tylko wybranych ,czyli wierni i posłuszni systemowiMetale ciężkie robią swoje.:aluminium ,bar i stront Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Włodek W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 W programie depopulacji ludności mamy być bezpłodni . Będą nas ,,zapylać "za kasę" I tylko wybranych , czyli wierni i posłuszni systemowi Metale ciężkie robią swoje.:aluminium ,bar i stront Pięknie powiedziane. Kwintesencja tego co ostatnio się dzieje, a co od dawna jest zaplanowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.10.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Tu odpowiedzhttp://www.youtube.com/watch?v=TzPiX5abxJ8&feature=relatedDołozymy do tego Chemiczne smugi nad Polska (Chemistral) naYT wszystko jest same fakty- nic nie ukrywaja .Aluminium,stront ,bar Bron chemiczna do depopulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 16.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 ....Metale ciężkie robią swoje.:aluminium ,bar i stront Włodziu w szkole to przysypiałeś Aluminium (Glin) jako żywo metalem ciężkim nie jest, ba nawet należy do "metali lekkich". To że glin jest prawie obojętny biologicznie to oddzielna sprawa. Ale ONI to ogólnie głupawi są i do tego trucia nas jakoś bez głowy się zabierają. Albo nieszkodliwe, albo drogie jak diabli i taż nie specjalnie szkodliwe a jeszcze na końcu świata się zainstalowali (w Svalbard). Latają rozpylają od lat a skutki statystycznie mizerne. Przelecieli by raz, jakiegoś marburga rozsiali i w dwa tygodnie depopulacja była by na poziomie od 99 do 99,99% albo bodaj z Modlina latać i związkami rtęci, ołowiu i kadmu sypać. Wróć łaskawie do swoich ulubionych wątków o światowych spiskach i nie zaśmiecaj tych poważnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 30.10.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 G.N.jak by tak rozpylili co co by tak zadziałalo ja gaz musztardowy to byłoby jawne ludobójstwo.A tak to po troszku i masz raka( przemysł rakowy ma sie swietnie) ,osteroporoze (stront działa destrukcyjnie na kosci), altzchajmera (aluminium)Biznes sie kreci.Glowny doradca obamy j.J.Holdren sprawdz jakie ma zapatrywania i co realizuje http://www.youtube.com/watch?v=9sMSsoRXfK4&feature=relmfuMoze to rozjasni w głowce dlaczego jest tak jak jestTo ,że aluminium jest metalem lekkim nie zmienia faktu jak desrtukcyjnie działa na komórki mózgowe.Zrób sobie badanie na obecnośc sugerowanych metali w twoim organizmie .Wtedy poklikamy konstruktywnie no i nie zapomnij sie zaszczepic -wprowadz troche neuro-toksyn do organizmu.(grypa666)A i tak inspektor sanitarny (wojewódzki) zrobi to przymusowo.czy chcesz czy nie t(akie ma uprawnienia)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 29.11.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 depopulacja 8min relacji dlaczego tak trudno miec dzieci to tylko spisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 19.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 juz nikt sie nie stara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmw750i 01.01.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Po tych naukowych postach chyba wszystkim odeszła ochota na starania NO chyba ,że będzie Noworoczne postanowienie , czego wszystkim starającym szczerze życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.01.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Niektórzy co się starali niedługo się rozwiązują . Widocznie plan depopulacji nie zadziałał odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 ,,Naukowe"? posty sa po to aby kazdy miał własne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.04.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Przyczłapałam, bo "ciężarówki" tu ponoć zarażają. A u nas właśnie bezowocnie mija 2 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.08.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jedzenie ma znaczenie!!!!!!!-ODŻYWIANIE czyli zywe organiczne-warzywa.Nauczyć się odreagować na stres bez krzywdy dla otoczenia (talerz na głowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts