Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Staramy się ... i pudło

Amor

Recommended Posts

to ja dodam też coś od siebie pozytywnie, moja kuzynka po pierwszej bezproblemowej ciąży, nabawiła się problemów różnorakich w tym hormonalnych, w kolejną zajść nie mogła, leczyła się intensywnie lat kilka, łacznie z in vitro - nieskutecznym zresztą. W końcu odpuściła, odstawiła leki... a po pół roku poinformowała rodzinę że się spodziewa... trojaczków :) Wszyscy cali i zdrowi. Druga koleżanka 10 lat leczenia, 3 razy in vitro też bezskuteczne, też odpuściła, po 2 miesiącach zaszła (śmiejemy się że to po wizycie u nas, ja wtedy kończyłam ciążę, zapatrzyła się ), teraz ma już dwulatka.

Warto odpuścić i wyluzować

A co do stresu, ja miałam pierwszą ciążę pozamaciczną (więc jeden jajnik out), gin mnie ostrzegła że z następną mogę mieć problem. Zaszłam rok później, w okresie gdy oboje z mężem pracowaliśmy na 2 etatach do północy, wykończeni oboje, o ciąży nie myśleliśmy w ogóle, samo wyszło :) W drugą ciążę zaszłam tak samo bezproblemowo w momencie gdy teoretycznie w ogóle nie powinnam.

Natura wie swoje, warto jej zawierzyć.

A bardzo ważne jest poczucie bezpieczeństwa i przekonanie że to ten właściwy mężczyzna, że cokolwiek by się nie stało on i tak będzie przy mnie - i wtedy można się wyluzować i odpuścić.

Tyle z moich doświadczeń

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 months później...
  • 1 month później...
W programie depopulacji ludności mamy być bezpłodni . Będą nas ,,zapylać "za kasę" I tylko wybranych ,

czyli wierni i posłuszni systemowi

Metale ciężkie robią swoje.:aluminium ,bar i stront

Pięknie powiedziane. Kwintesencja tego co ostatnio się dzieje, a co od dawna jest zaplanowane!

• 3 months później...
....Metale ciężkie robią swoje.:aluminium ,bar i stront
Włodziu w szkole to przysypiałeś;) Aluminium (Glin) jako żywo metalem ciężkim nie jest, ba nawet należy do "metali lekkich". To że glin jest prawie obojętny biologicznie to oddzielna sprawa. Ale ONI to ogólnie głupawi są i do tego trucia nas jakoś bez głowy się zabierają. Albo nieszkodliwe, albo drogie jak diabli i taż nie specjalnie szkodliwe a jeszcze na końcu świata się zainstalowali (w Svalbard). Latają rozpylają od lat a skutki statystycznie mizerne. Przelecieli by raz, jakiegoś marburga rozsiali i w dwa tygodnie depopulacja była by na poziomie od 99 do 99,99% albo bodaj z Modlina latać i związkami rtęci, ołowiu i kadmu sypać.

Wróć łaskawie do swoich ulubionych wątków o światowych spiskach i nie zaśmiecaj tych poważnych.

• 2 weeks później...

G.N.

jak by tak rozpylili co co by tak zadziałalo ja gaz musztardowy to byłoby jawne ludobójstwo.

A tak to po troszku i masz raka( przemysł rakowy ma sie swietnie) ,osteroporoze (stront działa destrukcyjnie na kosci), altzchajmera (aluminium)

Biznes sie kreci.

Glowny doradca obamy j.J.Holdren sprawdz jakie ma zapatrywania i co realizuje

http://www.youtube.com/watch?v=9sMSsoRXfK4&feature=relmfu

Moze to rozjasni w głowce dlaczego jest tak jak jest

To ,że aluminium jest metalem lekkim nie zmienia faktu jak desrtukcyjnie działa na komórki mózgowe.

Zrób sobie badanie na obecnośc sugerowanych metali w twoim organizmie .Wtedy poklikamy konstruktywnie

no i nie zapomnij sie zaszczepic -wprowadz troche neuro-toksyn do organizmu.(grypa666)

A i tak inspektor sanitarny (wojewódzki) zrobi to przymusowo.czy chcesz czy nie t(akie ma uprawnienia)

Pozdrawiam

• 5 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...