kiwuśka 05.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Kasia, tym razem 3 dni po owu czulam sie jakoś nieswojo. Nie wiem, jak to opisac - inaczej niż zwykle. I straaaaaaasznie mi się mleka chciało. potrafiłam wypić w pracy półtora litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 oj, niebezpiecznie się tu robi, przestanę chyba zaglądać... To samo pomyslalam . ratunku, ja się boję tu zaglądać ja bym chciała jeszcze z pół roku bez fasolki pozwolicie? nie zarazicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.02.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 A czułyście jakoś wcześnie, że jesteście w ciąży? jakieś objawy jak spóźniał sie okres? ja wiedziałam już od razu rano się obudziłam i stwierdziłam, że jestem w ciąży - test tydzień później to potwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.02.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 podobno są mdłości - ja nie miałam ja po prostu wypiękniałam - po tym znajomi rozpoznawali ciążę u mniebardzo długo brzuszka nie miałam - dopiero jakoś na koniec 5 miesiąca mi wyskoczył :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 05.02.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No mi sie spóźnia 2 dni, zawsze miałam na czas albo ciut wcześniej. w tym miesiacu strasznie bolą mie piersi, ale okropnie bolą!! kilka dni temu brzuch bolał jak do okresu nawet myślałam, ze to już, ale przeszło. już tak bardzo chcę być w ciąży, ze chyba psychika zaczyna płatać figle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No mi sie spóźnia 2 dni, zawsze miałam na czas albo ciut wcześniej. w tym miesiacu strasznie bolą mie piersi, ale okropnie bolą!! kilka dni temu brzuch bolał jak do okresu nawet myślałam, ze to już, ale przeszło. już tak bardzo chcę być w ciąży, ze chyba psychika zaczyna płatać figle... piersi rosną praktycznie już od dnia zapłodnienia swędzą ja też mam schizę, ale po niby zapłodnieniu w 5 dniu cyklu, co jest nierealne właściwie chociaż starszy tak powstał - w 21 dniu cyklu czyli ... trza test kupić powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 05.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 No dokładnie po tym cudownym dniu, cos zaczęło sie dziać z piersiami, nabrzmiały, zrobiły sie dziwne sutki i od tamtej pory bolą...Staramy sie już rok i moze po prostu zaczynam wymyślać...doszukiwać sie objawów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.02.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 kup testdobrze kojarzę, że @ 2 dni ci się spóżnia?kup testmożesz o każdej porze zrobić, ale najlepiej rano biegnij do aptekipowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 piersi rosną praktycznie już od dnia zapłodnienia to mi się najbardziej podoba moja córcia za 2 tyg 10 lat ukończy pozdrawiam ciężarne, i te nie - też TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 piersi rosną praktycznie już od dnia zapłodnienia to mi się najbardziej podoba moja córcia za 2 tyg 10 lat ukończy pozdrawiam ciężarne, i te nie - też TINEK tak, facetom najbardziej się podoba gorzej kobietom - czy wy wiecie, ile kosztuje stanik na duże piersi? makabra cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 06.02.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 mój mąż nie wierzył, jak móiwłam, ze piersi troche jakby pobolewają i ogólnie jakoś tak dziwnie się czułam...nie wierzył, ze sie w końcu udało test pierwszy negatywny- myslałam, ze bede płakać do@ jeszcze kilka dni było- a ja juz oczywiscie chciałabym wszystko wiedzieć. jak sie okres spóxniał (a był zawsze albo na czas albo tuż przed) to też nie wierzył więc sie wq.. i zrobiłam test wieczorem - a co! teraz to juz mnie mdli - a cholerka myslałam, ze to mnie ominie (a to dopiero 5 tydz.) i te piersi rzeczywiście jakby były takie "poddenerwowane" - tak jak przed @ i w brzuchu od czasu do czasu pojawiały sie jakby "bulbonki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 przy córce czułam praktycznie od razu. nie wiem jak to opisać, ale po prostu czułam. Teraz mnie mdliło, ale tylko w domu jak byłam w pracy było ok. Chciałam już kupować czujki czy w domu nie ulatnia się czad Byłam wczoraj u lekarza. Potwierdził bardzo wczesną ciążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 gratuluję wam dziewczyny u mnie mąż też truje o maluszka ja bym chciała poczekać do końca budowy, więc ... stwierdził, że będzie dziurawił gumki chyba będę zwiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 06.02.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Testu jeszcze nie zrobiłam...dzisiaj 3 dzień jak sie spóźnia. Brzuch momentami pobolewa jak do okresu ale zaraz mija, poczekam do jutra. Trzymajcie kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Testu jeszcze nie zrobiłam...dzisiaj 3 dzień jak sie spóźnia. Brzuch momentami pobolewa jak do okresu ale zaraz mija, poczekam do jutra. Trzymajcie kciuki! trzymam mocno idź po test już teraz ja bym tam do jutra nie wytrzymała powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tridmax 06.02.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 06.02.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kasia, jak Ty wytrzymujesz? Mnie by zjadła niepewność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 dla zaciążonych i starajacych się http://www.dobrypasterz.pl/img_upl/2632.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Kaisa, jak Ty wytrzymujesz? Mnie by zjadła niepewność ja bym też nie wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 piersi rosną praktycznie już od dnia zapłodnienia to mi się najbardziej podoba moja córcia za 2 tyg 10 lat ukończy pozdrawiam ciężarne, i te nie - też TINEK tak, facetom najbardziej się podoba gorzej kobietom - czy wy wiecie, ile kosztuje stanik na duże piersi? makabra cenowa żona cały czas takie kupuje i jakoś mi to nie przeszkadza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts