Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Abra - humor nie z tej ziemi. Co powiecie?

godojoshi

Recommended Posts

@Pepeg z Gumy

Nie wiem czy zauważyłeś, że jestem zapisany na forum od roku 2008. To, że się nie udzielam, nie ma znaczenia. Twoje insynuacje, że niby jestem "z konkurencji" są nie na miejscu, a sprawa opisana przeze mnie - jak najbardziej prawdziwa i realna. Właśnie piszę skargę do centrali ABRA ponieważ nie wyobrażam sobie takich standardów obsługi klienta, jakie prezentuje opisany przeze mnie sklep (i jego kierownik). Możesz sobie uważać co chcesz i kupować meble gdzie chcesz (nawet w Abrze).

p.s. deskę właściwą otrzymałem dziś, za to inna deska (którą mi wcisnęli wcześniej) nie miała przewierconych otworów (sic!), mając już tego dość sam je sobie dowierciłem. Tyle w temacie "jakości". Wszystko musiałem wozić sam, w tę i z powrotem.

Edytowane przez man4business

• 2 years później...

Oszustem? Gościu, mogę ci zrobić zdjęcie tego łóżka. Od tego czasu musiałem przyciąć i wymienić na sosnowe dwie boczne deski, ponieważ oryginalne (trocinowe) się po prostu połamały. Poza tandetą dokładnie jednak nadal pamiętam podejście pana kierownika i choć Abra się przeniosła w inne miejsce, to mnie w tym sklepie już na pewno nie uświadczą.

p.s. rozumiem, że twoja praca polega głównie na podszywaniu się "na zlecenie" i nic innego ci się w głowie nie mieści

Skoro taki jesteś pewien to podaj mi swoją opinię na wiarygodnych portalach takich jak opineo.pl, trusted shops czy "zaufane opinie" tam sprzedawca ma możliwość zweryfikowania drugą stronę. Tutaj to jak widać każdy cwaniakuje bo wie że nikt nie sprawdzi czy to prawda czy fałsz. Po prostu Ci nie wierzę i większości krzykaczy, którzy tu cwaniakują.

ps; ale puściłeś wodze fantazji :).

Myślisz, że ja mam jakiś problem z tym co ty sobie na ten temat myślisz?... chyba żartujesz .O marny Sherloku Holmesie....

Pogoogluj sobie trochę, wystarczy wpisać "man4business Abra" żeby znaleźć to i owo. Albo jeszcze lepiej - idź na stronę Abra Meble na FB, i w dziale "Posty Gości" jak odpowiednio podrążysz, to znajdziesz mój obszerny wpis z 9 września 2013. Ba, nawet się dowiesz jak się nazywam, LOL. I odpowiedź Abry "...mamy nadzieję, że mimo tej całej niefajnej przygody, łóżko Ci się podoba i śpi się na nim wygodnie. W zamian za te wszystkie nieprzyjemności jakie Cię spotkały, wysłaliśmy do Ciebie drobny upominek Do miłego!" Abra (ich sekcja fejsbookowa) wysłała mi jakiś korkociąg, długopis i tego typu bzdety. Szkoda że nie zajęli się meritum sprawy (czyli swoimi pracownikami, nie mówiąc o produktach). EOT.