Gość Pepeg z Gumy 10.09.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Brawo!Jednopostowe hieny z konkurencji już się zleciały całą chmarą .A dowalić im, a dobrze... i z kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
man4business 10.09.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 (edytowane) @Pepeg z Gumy Nie wiem czy zauważyłeś, że jestem zapisany na forum od roku 2008. To, że się nie udzielam, nie ma znaczenia. Twoje insynuacje, że niby jestem "z konkurencji" są nie na miejscu, a sprawa opisana przeze mnie - jak najbardziej prawdziwa i realna. Właśnie piszę skargę do centrali ABRA ponieważ nie wyobrażam sobie takich standardów obsługi klienta, jakie prezentuje opisany przeze mnie sklep (i jego kierownik). Możesz sobie uważać co chcesz i kupować meble gdzie chcesz (nawet w Abrze). p.s. deskę właściwą otrzymałem dziś, za to inna deska (którą mi wcisnęli wcześniej) nie miała przewierconych otworów (sic!), mając już tego dość sam je sobie dowierciłem. Tyle w temacie "jakości". Wszystko musiałem wozić sam, w tę i z powrotem. Edytowane 10 Września 2013 przez man4business Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Gratuluję czujności. W niecałe 10 minut odpowiedź.No, no!Nie jesteś jedynym zapisanym już dawno, który się nagle objawił tu z pierwszym postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
man4business 10.09.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Czujność nie jest trudna, gdy się dostaje e-maila. A właśnie skończyłem składanie "łóżka". Mam nadzieję, że się nie zawali (z poprzednich dwóch, też z Abry, powypadały śruby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.09.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Wzruszyłem się. Pierdzielona Abra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
man4business 10.09.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Widzę, że masz za dużo czasu i rozumiem skąd ponad 3000 postów na liczniku, w większości bardzo merytorycznych jak widzę. Ja nie mam (czasu ani ochoty na trolli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 10.09.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Pracuj, pracuj. Do 17-tej jeszcze sporo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabina_kraków 10.09.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mają tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
choina 11.09.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 No niefajna sytuacja Cię spotkała, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luki86 20.09.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 To jest dowód, że jesteś oszustem, nagle po 5 latach akurat w tym samym momencie składasz łóżko z Abry - koń by się uśmiał. Jak oszukiwać to z głową. Wiem bo pracuję w agencji PR i każdy wie, że tego typu oszczerstwa to na 90% konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
man4business 20.09.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Oszustem? Gościu, mogę ci zrobić zdjęcie tego łóżka. Od tego czasu musiałem przyciąć i wymienić na sosnowe dwie boczne deski, ponieważ oryginalne (trocinowe) się po prostu połamały. Poza tandetą dokładnie jednak nadal pamiętam podejście pana kierownika i choć Abra się przeniosła w inne miejsce, to mnie w tym sklepie już na pewno nie uświadczą. p.s. rozumiem, że twoja praca polega głównie na podszywaniu się "na zlecenie" i nic innego ci się w głowie nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luki86 20.09.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Skoro taki jesteś pewien to podaj mi swoją opinię na wiarygodnych portalach takich jak opineo.pl, trusted shops czy "zaufane opinie" tam sprzedawca ma możliwość zweryfikowania drugą stronę. Tutaj to jak widać każdy cwaniakuje bo wie że nikt nie sprawdzi czy to prawda czy fałsz. Po prostu Ci nie wierzę i większości krzykaczy, którzy tu cwaniakują. ps; ale puściłeś wodze fantazji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
man4business 20.09.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Myślisz, że ja mam jakiś problem z tym co ty sobie na ten temat myślisz?... chyba żartujesz .O marny Sherloku Holmesie.... Pogoogluj sobie trochę, wystarczy wpisać "man4business Abra" żeby znaleźć to i owo. Albo jeszcze lepiej - idź na stronę Abra Meble na FB, i w dziale "Posty Gości" jak odpowiednio podrążysz, to znajdziesz mój obszerny wpis z 9 września 2013. Ba, nawet się dowiesz jak się nazywam, LOL. I odpowiedź Abry "...mamy nadzieję, że mimo tej całej niefajnej przygody, łóżko Ci się podoba i śpi się na nim wygodnie. W zamian za te wszystkie nieprzyjemności jakie Cię spotkały, wysłaliśmy do Ciebie drobny upominek Do miłego!" Abra (ich sekcja fejsbookowa) wysłała mi jakiś korkociąg, długopis i tego typu bzdety. Szkoda że nie zajęli się meritum sprawy (czyli swoimi pracownikami, nie mówiąc o produktach). EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts