nitubaga 07.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochani co można dać 30 letniemu mężczyźnie na urodzinki....szukam czegos takiego no...wiecie....nie oklepanego ...nie tam koszula z krawatem, portfel, spinki...coś z ikrą... ma ktos jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Kochani co można dać 30 letniemu mężczyźnie na urodzinki....szukam czegos takiego no...wiecie....nie oklepanego ...nie tam koszula z krawatem, portfel, spinki...coś z ikrą... ma ktos jakiś pomysł? Z ikrą? Karpie teraz mają tarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 piersiówkę w skórze moja psiapsółka -zamowila swojemu mężowi na 30-tkę tancerkę ,ktora byla niespodzianka dla jublata w trakcie imprezy w lokalu wszyscy kumple zazdrościli mu ...żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 piersiówkę w skórze moja psiapsółka -zamowila swojemu mężowi na 30-tkę tancerkę ,ktora byla niespodzianka dla jublata w trakcie imprezy w lokalu wszyscy kumple zazdrościli mu ...żony A czy taką tancerkę można zamówić na 4 rocznicę ślubu? Bo niedługo mam Czy może nie wypada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bronson 08.08.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A czy taką tancerkę można zamówić na 4 rocznicę ślubu? Bo niedługo mam Czy może nie wypada? na czwartą to może nie bardzo, ale na dziesiątą to już można się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 piersiówkę w skórze moja psiapsółka -zamowila swojemu mężowi na 30-tkę tancerkę ,ktora byla niespodzianka dla jublata w trakcie imprezy w lokalu wszyscy kumple zazdrościli mu ...żony hm.....głęboko musiałabym to przemyśleć.... ale dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 piersiówkę w skórze moja psiapsółka -zamowila swojemu mężowi na 30-tkę tancerkę ,ktora byla niespodzianka dla jublata w trakcie imprezy w lokalu wszyscy kumple zazdrościli mu ...żony hm.....głęboko musiałabym to przemyśleć.... ale dzięki... Nic się nie martw!!!! Jak mąż nie chce tancerki to zmów dla mnie , dam Ci adres na priva to uzgodnimy termin dostawy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 08.08.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 nie wiem czy już to robiłaś, ale jeśli nie, to może sama zrób facetowi striptease ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 nie wiem czy już to robiłaś, ale jeśli nie, to może sama zrób facetowi striptease ? Niegłupi pomysł, ale tak na serio, to chociaż na urodzinki mąż pewnie by chciał zjeść z innego talerza, a nie z tego codzienneg =białego Nie ma jak zastwa świąteczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 08.08.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 KapeluszBardzo duży wybór: http://www.hatshopping.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.08.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a czy ten mężczyzna to własny mąż...? jeśli tak, to: kup kilka metrów czerwonej wstążki, owiń nią swe nagie ciało na koniec wiążąc kokardę i w ten sposób wieczorem /lub rano/ wręcz prezent... mój mąż był bardzo zadowolony z takiego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a czy ten mężczyzna to własny mąż...? jeśli tak, to: kup kilka metrów czerwonej wstążki, owiń nią swe nagie ciało na koniec wiążąc kokardę i w ten sposób wieczorem /lub rano/ wręcz prezent... mój mąż był bardzo zadowolony z takiego prezentu no no no....podoba mi się...jest tylko mały kłopot....ten prezent nie bardzo da się wręzczyć przy dzieciach.... ale jest ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a czy ten mężczyzna to własny mąż...? jeśli tak, to: kup kilka metrów czerwonej wstążki, owiń nią swe nagie ciało na koniec wiążąc kokardę i w ten sposób wieczorem /lub rano/ wręcz prezent... mój mąż był bardzo zadowolony z takiego prezentu Rocznica za klka dni! Może cos takiego żonie zafundować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.08.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no no...tylko jeszcze szampan do ręki i róża w zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 no no...tylko jeszcze szampan do ręki i róża w zęby Tylko jak się żonie prezent nie spodoba to będe związany i bezbronny i tą róże za kare, to mi żona wsadzi.............ała........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 08.08.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://www.toys4boys.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a czy ten mężczyzna to własny mąż...? jeśli tak, to: kup kilka metrów czerwonej wstążki, owiń nią swe nagie ciało na koniec wiążąc kokardę i w ten sposób wieczorem /lub rano/ wręcz prezent... mój mąż był bardzo zadowolony z takiego prezentu Testowałam pod chinką - cholerne igliwie skuło mi d... A moze tak dla Niego prezent - dla Ciebie przyjemność - jakiś wspólny wyjazd na weekend ?? Może być namiot w szczerym polu w Koziej Wólce albo http://www.tropical-islands.de/pl/goscie/ceny-bilety/pakiet-maharadzy.html Wszystko zależy od zasobnośi sakiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.08.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Trochę oklepane ale..... kup mu majtki Borata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 a może takie coś? http://allegro.pl/item412608315_sexi_stringi_meskie_byczek_odlotowy_prezent.html albo takie ...bardziej eleganckie http://allegro.pl/item410955424_eleganckie_stringi_meskie_z_krawatem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 a czy ten mężczyzna to własny mąż...? jeśli tak, to: kup kilka metrów czerwonej wstążki, owiń nią swe nagie ciało na koniec wiążąc kokardę i w ten sposób wieczorem /lub rano/ wręcz prezent... mój mąż był bardzo zadowolony z takiego prezentu Testowałam pod chinką - cholerne igliwie skuło mi d... A moze tak dla Niego prezent - dla Ciebie przyjemność - jakiś wspólny wyjazd na weekend ?? Może być namiot w szczerym polu w Koziej Wólce albo http://www.tropical-islands.de/pl/goscie/ceny-bilety/pakiet-maharadzy.html Wszystko zależy od zasobnośi sakiewki Wyjaz do świetny pomysł!!!!!Ja bym chciał taki prezent Pod warunkiem, że...................... osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts