Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niebanalny pomysł na prezent na 30 urodziny dla faceta...

nitubaga

Recommended Posts

Nie wiem, ile chcesz wydać, ale ja mam taki pomysł na zabawkę dla każdego faceta w wieku 6-60 (wnioskuję po obserwacjach ludzi, którzy się takimi cusiami bawią, sam też mam parę).

Replikę karabinu strzelającą plastikowymi kulkami.

Górnej granicy ceny nie ma. Dolna granica ceny za zestaw startowy, nadający się do czegokolwiek, to kilkaset PLN.

Na przykład taki:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3432

Do tego bateria, ładowarka, okulary ochronne, kulki.

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem, ile chcesz wydać, ale ja mam taki pomysł na zabawkę dla każdego faceta w wieku 6-60 (wnioskuję po obserwacjach ludzi, którzy się takimi cusiami bawią, sam też mam parę).

Replikę karabinu strzelającą plastikowymi kulkami.

Górnej granicy ceny nie ma. Dolna granica ceny za zestaw startowy, nadający się do czegokolwiek, to kilkaset PLN.

Na przykład taki:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3432

Do tego bateria, ładowarka, okulary ochronne, kulki.

Jesczcze lepszy jest czarnoprochowiec np.colt navy

no panowie to mi tu zapodali pomysł - hm..... :o :roll: ale w sumie....jak się zastanowić...to każdy chłopczyk od małego lata z pistoletami...tylko czy z tego się nie wyrasta czasami? hę? ale pomysł mi się podoba... :lol:

ze strzelaniem do znajomych to tak no.... :roll: ale do niektórych sąsiadów....to inna inszość :x :lol:

ze strzelaniem do znajomych to tak no.... :roll: ale do niektórych sąsiadów....to inna inszość :x :lol:

Ja mam takich znajomych, co sami mają karabiny i umawiamy się na strzelankach. I strzelamy do siebie. Takie coś, jak paintball, tylko:

* kulki tańsze,

* trafienia mniej bolą,

* karabiny wyglądają bardziej realistycznie,

* tańsze w eksploatacji (napędzane prądem a nie gazem).

Tak, choć CP to postrzelasz tylko do celu a z takiej repliki to i do znajomych (po to okulary ochronne). :)

To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! Jeden z ochraniaczami i okularami ochronnym dla mnie A drugi bez dla teściowej!!!!!!!!!!!! To się i teściu ucieszy!!!!!! :lol: :lol:

To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! Jeden z ochraniaczami i okularami ochronnym dla mnie A drugi bez dla teściowej!!!!!!!!!!!! To się i teściu ucieszy!!!!!! :lol: :lol:

W takiej sytuacji nie rozumiem, po co drugi zestaw dla teściowej. :D

dla pozorów uczciwej walki!!! Przecież i tak dostałaby bez kulek :lol: :lol: Bo kulke to dostałaby od kochanego zięcia hahaaaa 8)

Pistolet, kapelusz całkiem fajne, natomiast striptiz i kokarda to dodatek na wieczór ( nie każdy to lubi więc uważaj z tymi kokardami bo chłop sie może speszyć ) , sprawy wyżej proponowane jak majty z myszki to chyba prezent dla niej nie dla niego więc odpada.

Do strzelby jakiś ekstra seksik to naprawdę fajny zestaw, cos czego nie robiliście jeszcze.

Tak, choć CP to postrzelasz tylko do celu a z takiej repliki to i do znajomych (po to okulary ochronne). :)

ja myślę, ze się jeszcze dorzuci.... :lol: :roll:

choć może nie powinnam tego pisac o cudzych teściach.... :oops:

A może kurs w jakiejś szkole bezpiecznej jazdy? Mojemu by się to napewno sposobało - zawsze chętnie ogląda te "kontrolowane" jazdy. Tylko w moim mieście nie ma, ale w większości dużych coś takiego organizują.

Jaka szkoda, że ja już 30 miałam :( - podsunęłabys to mojemu ślubnemu - fajna rzecz :D

A może kurs w jakiejś szkole bezpiecznej jazdy? Mojemu by się to napewno sposobało - zawsze chętnie ogląda te "kontrolowane" jazdy. Tylko w moim mieście nie ma, ale w większości dużych coś takiego organizują.

a czy czasem by tego nie odebrał jako obraze jego możliwości za kółkiem?

Jakąś nie miłą aluzje?

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
Wiem że ten temat był poruszany dawno dawno temu ale nie mogę się oprzeć pochwalić się czymś co znalazłyśmy ostatnio z koleżanką, bo przecież urodziny są co rok, więc może komuś się jeszcze przyda.Chciałyśmy czymś zaskoczyć naszych mężów (mają urodziny w jednym miesiącu i szukałyśmy razem prezentów), zamówiłyśmy specjalnie dla nich (każdego z osobna) przygotowaną gazetę z artykułem na pierwszej stronie. To fajny pomysł na prezent na urodziny , zwlaszcza, że można go wykorzystać na trzy sposoby. do zlozenia życzeń po prostu, oprawiony w rame może wisieć na ścianie np w pracy( ja taką zrobiłam mojemumężowi i teraz jego klienci podziwiają artykuł o tym, że jest najlepszym dentystą w mieście), a po trzecie można zrobić dzięki takiej gazecie urodzinowy dowcip i podrzucić taką gazetę do pracy, że niby kupiona w kiosku. Moja koleżanka swojemumężowi zostawiła taką gazetę na poduszce. Poza tym taka gazeta zawsze może być dodatkiem do jakiejś bardziej praktycznej rzeczy i wtedy nikt nie może zarzucić braku pomysłowości.