KrzysztofLis2 11.08.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nie wiem, ile chcesz wydać, ale ja mam taki pomysł na zabawkę dla każdego faceta w wieku 6-60 (wnioskuję po obserwacjach ludzi, którzy się takimi cusiami bawią, sam też mam parę). Replikę karabinu strzelającą plastikowymi kulkami. Górnej granicy ceny nie ma. Dolna granica ceny za zestaw startowy, nadający się do czegokolwiek, to kilkaset PLN. Na przykład taki:http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3432Do tego bateria, ładowarka, okulary ochronne, kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 11.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Nie wiem, ile chcesz wydać, ale ja mam taki pomysł na zabawkę dla każdego faceta w wieku 6-60 (wnioskuję po obserwacjach ludzi, którzy się takimi cusiami bawią, sam też mam parę). Replikę karabinu strzelającą plastikowymi kulkami. Górnej granicy ceny nie ma. Dolna granica ceny za zestaw startowy, nadający się do czegokolwiek, to kilkaset PLN. Na przykład taki: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=3432 Do tego bateria, ładowarka, okulary ochronne, kulki.Jesczcze lepszy jest czarnoprochowiec np.colt navy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 11.08.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jesczcze lepszy jest czarnoprochowiec np.colt navy Tak, choć CP to postrzelasz tylko do celu a z takiej repliki to i do znajomych (po to okulary ochronne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.08.2008 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 no panowie to mi tu zapodali pomysł - hm..... ale w sumie....jak się zastanowić...to każdy chłopczyk od małego lata z pistoletami...tylko czy z tego się nie wyrasta czasami? hę? ale pomysł mi się podoba... ze strzelaniem do znajomych to tak no.... ale do niektórych sąsiadów....to inna inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 11.08.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ze strzelaniem do znajomych to tak no.... ale do niektórych sąsiadów....to inna inszość Ja mam takich znajomych, co sami mają karabiny i umawiamy się na strzelankach. I strzelamy do siebie. Takie coś, jak paintball, tylko: * kulki tańsze, * trafienia mniej bolą, * karabiny wyglądają bardziej realistycznie, * tańsze w eksploatacji (napędzane prądem a nie gazem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Jesczcze lepszy jest czarnoprochowiec np.colt navy Tak, choć CP to postrzelasz tylko do celu a z takiej repliki to i do znajomych (po to okulary ochronne). To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! Jeden z ochraniaczami i okularami ochronnym dla mnie A drugi bez dla teściowej!!!!!!!!!!!! To się i teściu ucieszy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 11.08.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! Jeden z ochraniaczami i okularami ochronnym dla mnie A drugi bez dla teściowej!!!!!!!!!!!! To się i teściu ucieszy!!!!!! W takiej sytuacji nie rozumiem, po co drugi zestaw dla teściowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! Jeden z ochraniaczami i okularami ochronnym dla mnie A drugi bez dla teściowej!!!!!!!!!!!! To się i teściu ucieszy!!!!!! W takiej sytuacji nie rozumiem, po co drugi zestaw dla teściowej. dla pozorów uczciwej walki!!! Przecież i tak dostałaby bez kulek Bo kulke to dostałaby od kochanego zięcia hahaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 11.08.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! A to można kupić tańszy. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.08.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! A to można kupić tańszy. :] Atrape dla teściowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachmachdach 11.08.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Pistolet, kapelusz całkiem fajne, natomiast striptiz i kokarda to dodatek na wieczór ( nie każdy to lubi więc uważaj z tymi kokardami bo chłop sie może speszyć ) , sprawy wyżej proponowane jak majty z myszki to chyba prezent dla niej nie dla niego więc odpada.Do strzelby jakiś ekstra seksik to naprawdę fajny zestaw, cos czego nie robiliście jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jesczcze lepszy jest czarnoprochowiec np.colt navy Tak, choć CP to postrzelasz tylko do celu a z takiej repliki to i do znajomych (po to okulary ochronne). To ja kupie dwa takie zestawy!!!!!! Jeden z ochraniaczami i okularami ochronnym dla mnie A drugi bez dla teściowej!!!!!!!!!!!! To się i teściu ucieszy!!!!!! ja myślę, ze się jeszcze dorzuci.... choć może nie powinnam tego pisac o cudzych teściach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 12.08.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A może kurs w jakiejś szkole bezpiecznej jazdy? Mojemu by się to napewno sposobało - zawsze chętnie ogląda te "kontrolowane" jazdy. Tylko w moim mieście nie ma, ale w większości dużych coś takiego organizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A może kurs w jakiejś szkole bezpiecznej jazdy? Mojemu by się to napewno sposobało - zawsze chętnie ogląda te "kontrolowane" jazdy. Tylko w moim mieście nie ma, ale w większości dużych coś takiego organizują. Jaka szkoda, że ja już 30 miałam - podsunęłabys to mojemu ślubnemu - fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 A może kurs w jakiejś szkole bezpiecznej jazdy? Mojemu by się to napewno sposobało - zawsze chętnie ogląda te "kontrolowane" jazdy. Tylko w moim mieście nie ma, ale w większości dużych coś takiego organizują. a czy czasem by tego nie odebrał jako obraze jego możliwości za kółkiem? Jakąś nie miłą aluzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 22.08.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Co Ty:) Ja bym sama chętnie spróbowała:) To musi być niesamowita frajda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agathap 25.08.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Skok spadochronowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.08.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Albo na bungee Moja kuzynka zafundowała to swojemu mężowi na 30tkę.Był zachwycony UWAGA!! Zawsze czytajcie to , co jest napisane drobnym druczkim - przy takim prezencie nieźle jest się wcześniej upewnić , czy obdarowany nie ma lęku wysokości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_milka 10.03.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wiem że ten temat był poruszany dawno dawno temu ale nie mogę się oprzeć pochwalić się czymś co znalazłyśmy ostatnio z koleżanką, bo przecież urodziny są co rok, więc może komuś się jeszcze przyda.Chciałyśmy czymś zaskoczyć naszych mężów (mają urodziny w jednym miesiącu i szukałyśmy razem prezentów), zamówiłyśmy specjalnie dla nich (każdego z osobna) przygotowaną gazetę z artykułem na pierwszej stronie. To fajny pomysł na prezent na urodziny , zwlaszcza, że można go wykorzystać na trzy sposoby. do zlozenia życzeń po prostu, oprawiony w rame może wisieć na ścianie np w pracy( ja taką zrobiłam mojemumężowi i teraz jego klienci podziwiają artykuł o tym, że jest najlepszym dentystą w mieście), a po trzecie można zrobić dzięki takiej gazecie urodzinowy dowcip i podrzucić taką gazetę do pracy, że niby kupiona w kiosku. Moja koleżanka swojemumężowi zostawiła taką gazetę na poduszce. Poza tym taka gazeta zawsze może być dodatkiem do jakiejś bardziej praktycznej rzeczy i wtedy nikt nie może zarzucić braku pomysłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.03.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 To fajny pomysł na prezent na urodziny , . bardzo fajny pomysł potrzebuję na inna okazje ale TO jest strzał w 10 !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts