Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niebanalny pomysł na prezent na 30 urodziny dla faceta...

nitubaga

Recommended Posts

Ja bym ucieszył sie z niewielkiego ale bardzo przydatnego gadżetu. Chodzi mi dokładniej o cos takiego :spam: Fajny mały organizer do kluczy. Nic nie brzeczy moża wrzucić do kieszeni z telefonem itp nic się nie porysuje. Ja jestem zwolennikiem tylko przydatnych prezentów! Edytowane przez Greengaz

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Też jestem za praktycznymi prezentami, sam swojej żonie kilka razy wspominałem że przydała by mi się nowa strzyżarka, sugestia zadziałała i dostałem na urodziny fajny sprzęcik od :spam: , moja stara masszynka padła ostatecznie, prezent mnie ucieszył, a maszynka jest świetna, fajnie się nią manewruje i dosyć długo trzyma bez kabla, że nawet sobie i synowi mogę obciać włosy Edytowane przez Tomaszs131
Reklama

Oczywiście, że jak prezent, to tylko coś, z czego będzie można na co dzień korzystać, jak ktoś nie ma pomysłu na prezent dla mnie, to lubię, jak po prostu podpyta czego potrzebuję - prezent jest wtedy zawsze trafiony, a ja mam coś, czego chciałem. Ostatnio takim sposobem właśnie dostałem statyw do mojego aparatu, bo mój się uszkodził w ostatniej podróży. Wybrałem sobie konkretny na [moderowano] i taki właśnie mam :) Edytowane przez Tomaszs131
Link reklamowy

• 1 month później...
Ja to bym się ucieszył praktycznie ze wszystkiego. Ważne jest przede wszystkim, żeby to nie był prezent który można kupić na każdą okazję i żeby pokazać odrobinę starań w tym prezencie. Zaproszenie na kolację do restauracji to łatwizna, ale zrobienie takiej w domu już trochę lepiej wygląda. Kupienie koszulki w sklepie, za proste. Zamów w internecie np na stronie SPAM - już masz plusa. Warto ruszyć głową i na pewno jakiś ciekawy pomysł wpadnie. Edytowane przez Elfir

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
helikopter zdalnie sterowany - to chyba marzenie każdego faceta z dzieciństwa.

Coś w tym jest bo mi obecnie marzy się taki profesjonalny, wodoszczelny dron. [link reklamowy zbędny] Wcześniej latałem takim tanim chińskiej produkcji i to naprawdę wciąga. Teraz chętnie przesiadłby się na jakiś bardziej profesjonalny sprzęt. Tylko kto mi go kupi :confused:

Edytowane przez joliska

• 3 months później...

Moim zdaniem warto jest zastanowić się jednak nad podarowaniem mu czegoś bardzo ,,niebanalnego" . Wiele osób daje na prezent jakieś głupoty, ktore tak naprawdę do niczego się nie przydają i nie wiadomo co z nimi zrobić.... Uważam,ze faceci są praktyczniejsi i warto jest wybrać coś co ie będzie oklepane i jednoczęsnie może się przydać. Na przykład jakąś fajną koszulkę.

Można sobie wybrać gotową w sklepie albo po prostu ją zaprojektować co wcale nie jest problematyczne:

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 5 months później...
Najlepiej jednak kierować się zainteresowaniami faceta. Ja zdecydowałam się na kupno kamerki sportowej – mój chłopak uwielbia zimowe szaleństwa i marudził, że chciałby mieć pamiątkę z takich wypraw więc zdecydowałam się na właśnie taki prezent. Poszperałam nieco, szukałam głównie na :spam: i :spam: i ostatecznie zdecydowałam się kupić model w tym drugim. Myślę, że będzie zadowolony. Edytowane przez Tomaszs131
Reklama

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

O ile on oczywiście kolekcjonuje mini modele aut. Sam chętnie bym za taki prezent podziękował Pewnie postawiłbym sobie go na połce, ale raczej bym go nie używał. Bo co niby z takim samochodem robić? Będzie sobie po prostu stał i tyle....

Ze swojej strony proponowałbym podarować coś tradycyjnego.Na przykład jakies czekoladki ( jeśli chcecie wykazać się kreatywnością to możecie skomponować z czekoladek imię obdarowywanej osoby). Przynajmniej coś takiego zje się ze smakiem ;)

• 2 months później...
Jeżeli facet jest zmotoryzowany, to może coś do samochodu, np. alkomat. Mam alkohit x5 i nie raz mi się przydał. Nawet jak myślałem, że nie ruszę alkoholu, to różnie to bywało. Zresztą alkomat może się przydać w domu, jeżeli ktoś często urządza imprezy. Faceci lubią praktyczne prezenty, więc coś takiego jak najbardziej pasuje.

Holmes12 ja akurat alkomat dostałem na urodziny w tym roku! Przydał się nie raz :)

A co uważacie o wykrywaczu metalu na 30 urodziny? Chcę kupić szwagrowi, bo widziałem, że takie wykrywacze już za 400 zł można znaleźć. On lubi podróże i historię i często chodzi po lasach, więc moze mu się przydać.

Jak myślicie, takie używanie wykrywacza jest w pełni legalne?

• 1 month później...