Ptyk 19.08.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja bym ucieszył sie z niewielkiego ale bardzo przydatnego gadżetu. Chodzi mi dokładniej o cos takiego Fajny mały organizer do kluczy. Nic nie brzeczy moża wrzucić do kieszeni z telefonem itp nic się nie porysuje. Ja jestem zwolennikiem tylko przydatnych prezentów! Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 23.08.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Też jestem za praktycznymi prezentami, sam swojej żonie kilka razy wspominałem że przydała by mi się nowa strzyżarka, sugestia zadziałała i dostałem na urodziny fajny sprzęcik od , moja stara masszynka padła ostatecznie, prezent mnie ucieszył, a maszynka jest świetna, fajnie się nią manewruje i dosyć długo trzyma bez kabla, że nawet sobie i synowi mogę obciać włosy Edytowane 11 Maja 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CristianoS 26.08.2016 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 (edytowane) Oczywiście, że jak prezent, to tylko coś, z czego będzie można na co dzień korzystać, jak ktoś nie ma pomysłu na prezent dla mnie, to lubię, jak po prostu podpyta czego potrzebuję - prezent jest wtedy zawsze trafiony, a ja mam coś, czego chciałem. Ostatnio takim sposobem właśnie dostałem statyw do mojego aparatu, bo mój się uszkodził w ostatniej podróży. Wybrałem sobie konkretny na [moderowano] i taki właśnie mam Edytowane 11 Maja 2017 przez Tomaszs131 Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOrtek 27.09.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Ja to bym się ucieszył praktycznie ze wszystkiego. Ważne jest przede wszystkim, żeby to nie był prezent który można kupić na każdą okazję i żeby pokazać odrobinę starań w tym prezencie. Zaproszenie na kolację do restauracji to łatwizna, ale zrobienie takiej w domu już trochę lepiej wygląda. Kupienie koszulki w sklepie, za proste. Zamów w internecie np na stronie SPAM - już masz plusa. Warto ruszyć głową i na pewno jakiś ciekawy pomysł wpadnie. Edytowane 27 Września 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qmpleka 03.10.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Niebanalny prezent dla faceta na 30 urodziny - u nas sprawdził się zestaw do samodzielnego warzenia piwa. mega zachwyt. Znajomy dostał lot w tunelu aerodynamicznym. [sPAM] Jak nam pokazywał filmik to rzeczywiście fajna sprawa. Edytowane 3 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spotykacz 17.10.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Dla faceta też zawsze sprawdzi się porządna golarka typu remington itd. Prawda taka, że często na tym oszczędzamy, a potem zdziwieni, że po pół roku ostrza się stępiły. O jednorazówkach nawet nie wspominając, bo to tylko męczarnia dla skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinox 17.10.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 O jednorazówkach już dawno zapomniałem. Nawet te nadroższe to nigdy nie będzie to, co dobra golarka. A cenowo wyjdzie korzystniej golarka - bo na dłużej starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibzibi 23.11.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 (edytowane) helikopter zdalnie sterowany - to chyba marzenie każdego faceta z dzieciństwa. Coś w tym jest bo mi obecnie marzy się taki profesjonalny, wodoszczelny dron. [link reklamowy zbędny] Wcześniej latałem takim tanim chińskiej produkcji i to naprawdę wciąga. Teraz chętnie przesiadłby się na jakiś bardziej profesjonalny sprzęt. Tylko kto mi go kupi Edytowane 23 Listopada 2016 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 15.03.2017 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 To już lepiej jakiś beard designer do zarostu, taki trzygłowicowy na przykąłd, to przynajmniej szybciej i równiej sobie zarost wystylizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina955 22.03.2017 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Ja bym postawiła na jakiś ciekawy prezent, który zapamięta na długo. Może skok na bungee, albo przelot balonem byłby dobrą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 22.03.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Moim zdaniem warto jest zastanowić się jednak nad podarowaniem mu czegoś bardzo ,,niebanalnego" . Wiele osób daje na prezent jakieś głupoty, ktore tak naprawdę do niczego się nie przydają i nie wiadomo co z nimi zrobić.... Uważam,ze faceci są praktyczniejsi i warto jest wybrać coś co ie będzie oklepane i jednoczęsnie może się przydać. Na przykład jakąś fajną koszulkę. Można sobie wybrać gotową w sklepie albo po prostu ją zaprojektować co wcale nie jest problematyczne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 04.04.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Koszulka to dość banalny prezent. Może lot w tunelu aerodynamicznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazi07 28.04.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 zależy co lubi. Znajomy dostał np kamerkę sportową action 4K xblitza ponieważ dużo czasu spędza aktywnie i dzięki temu może nakręcać filmiki ze swoich wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysy 16.10.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) Najlepiej jednak kierować się zainteresowaniami faceta. Ja zdecydowałam się na kupno kamerki sportowej – mój chłopak uwielbia zimowe szaleństwa i marudził, że chciałby mieć pamiątkę z takich wypraw więc zdecydowałam się na właśnie taki prezent. Poszperałam nieco, szukałam głównie na i i ostatecznie zdecydowałam się kupić model w tym drugim. Myślę, że będzie zadowolony. Edytowane 16 Października 2017 przez Tomaszs131 Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geranka 31.10.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Ja swojemu bym kupiła jakieś mini modele aut, replik ahhhahaa Uwielbia takie gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drr 09.11.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 O ile on oczywiście kolekcjonuje mini modele aut. Sam chętnie bym za taki prezent podziękował Pewnie postawiłbym sobie go na połce, ale raczej bym go nie używał. Bo co niby z takim samochodem robić? Będzie sobie po prostu stał i tyle.... Ze swojej strony proponowałbym podarować coś tradycyjnego.Na przykład jakies czekoladki ( jeśli chcecie wykazać się kreatywnością to możecie skomponować z czekoladek imię obdarowywanej osoby). Przynajmniej coś takiego zje się ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł855 10.11.2017 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 skok ze spadochronem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
holmes12 10.01.2018 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Jeżeli facet jest zmotoryzowany, to może coś do samochodu, np. alkomat. Mam alkohit x5 i nie raz mi się przydał. Nawet jak myślałem, że nie ruszę alkoholu, to różnie to bywało. Zresztą alkomat może się przydać w domu, jeżeli ktoś często urządza imprezy. Faceci lubią praktyczne prezenty, więc coś takiego jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymek1990 17.01.2018 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Holmes12 ja akurat alkomat dostałem na urodziny w tym roku! Przydał się nie raz A co uważacie o wykrywaczu metalu na 30 urodziny? Chcę kupić szwagrowi, bo widziałem, że takie wykrywacze już za 400 zł można znaleźć. On lubi podróże i historię i często chodzi po lasach, więc moze mu się przydać. Jak myślicie, takie używanie wykrywacza jest w pełni legalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 12.03.2018 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jesli mamy czas to możemy również zorganizować wypad we dwoje do jakiegoś miasta europejskiego A tam iść do hotelu i z łóżka nie wychodzić. Zapewniam że zdrowy trzydziestolatek będzie z tego bardzo zadowolony. Bo różne inne bzdety kupić może sobie sam. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts