Borsuk 29.09.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 W listopadzie będę krył dach. Ma to być ceramiczna dachówka, czerwona lub w takim odcieniu. Która firma jest najtańsza, przy zadowalającej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.09.2003 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Ja stosuje zasade powszechnie dostepna(bo jak zabraknie 4 sztuk to kupisz odrazu a nie musisz czekac tydzien az zamowia)sprawdzona i z tradycja (pytalem znajomych i wykonawcow)cenowo atrakcyjna sa tansze i drozsze (patrzylem na cene wyjsciowa i ostateczna po negocjacjach)I WYSZLO R***N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Borsuk 30.09.2003 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Ja stosuje zasade powszechnie dostepna(bo jak zabraknie 4 sztuk to kupisz odrazu a nie musisz czekac tydzien az zamowia) sprawdzona i z tradycja (pytalem znajomych i wykonawcow) cenowo atrakcyjna sa tansze i drozsze (patrzylem na cene wyjsciowa i ostateczna po negocjacjach) I WYSZLO R***N Cześć OK, rozumiem. Ale powiedz mi co jest na rynku i spełniające również dostepność. Jaka firmę byś polecił jeśli chodzi o cenę. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 16.10.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2003 Na rynku masz jeszcze do wyboru najtańszą z Tondachu ( glazura w cenie niższej od naturalnych innych producentów ), Rupp'a ,wspomnianego Robena oraz Wiekor wg mnie lepszy od Robena i Rupp'a o którym ostatnio też słyszy się dziwnie niepokojące rzeczy. Są też inne ale mniej dostępne lub znacznie droższe jak Creaton, von Muller, Jungmeier. Ja wybrałem Tondach glazura !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts