stach2000 07.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 witam, mam taką sprawę iż otrzymałem darowiznę za którą chcę zakupić działkę, i mam takie pytanie, jestem studentem czy przysługuja mi jakiekolwiek zniszki z tego tytułu ?? Czy opłaty będą niższe czy notariusz cokolwiek ?? Jezeli wiecie coś na ten temat prosze o odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 08.08.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 u natariusza nie ma specjalnej taxy dla studenta płacisz tak jak wszyscy, podatek od darowizny też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach2000 08.08.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a są jakiekolwiek ulgi dla studentów ?? Roczne utrzymanie działki, prąd woda ?? cokolwiek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 11.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 ulgi na utrzymanie działki za prąd i wodę!!!!! poważnie pytasz???ulgi dla studentów to są na przejazdy i wejściówki.za wszystko inne płacisz jak pozostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts