Eugeniusz_ 07.08.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Mam dylemat czy gruntuje się ściany cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowym czy nie??? Mam na myśli gruntowanie przed malowaniem - słyszałem różne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 08.08.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wg mnie jak nie chcesz przeżywać koszmarów przy malowaniu gruntuj.Możesz zagruntować rozcieńczona farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 08.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 śnieżka grunt przed malowaniem koniecznie do płyt gk, cementowo-wapienne też bym gruntował może być rozcieńczona farba jak napisano powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.08.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziękuję za opinie :), własnie tak samo zaproponował malarz, ale chciałem usłyszeć opinię innych dla niego najlepiej jak by miał pracę w jednym miejscu oczywiście jak najwięcej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 01.09.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 śnieżka grunt przed malowaniem koniecznie do płyt gk, cementowo-wapienne też bym gruntował może być rozcieńczona farba jak napisano powyżejHej Patrzyłem dzisiaj w sklepie na tą śnieżkę grunt, ale pisze że to grunt lateksowy. Czy potem na nim trzeba malować farbami lateksowymi, czy każda emulsyjna się tez nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts