Gość 29.09.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 no właśnie, czy tak mozna? Jedno grzeje, drugie chłodzi. Kiedyś słyszałam, że taki układ nie jest najkorzystniejszy, ale teraz gdy oglądam jakieś ekspozycje, zdjęcia bardzo często widzę takie rozwiązanie, że piekarnik jest przy lodówce. Czekam na opienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endrju 29.09.2003 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Witam Ja bym się tym nie przejmował . Lodówka jest dość mocno otulona i piekarnik też ,jakieś straty może będą ,ale nie takie które można brać poduwagę . Sam mam lodówkę 70 cm od piekarnika i nie odczuwam wzrostu zużycia. Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 30.09.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Mam zmywarkę tuż obok piekarnika i jak ją otwieram po pieczeniu, to bucha z niej ciepełko. Chyba bym nie dał piekarnika obok lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.10.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Mamy piekarnik obok lodówki. Piekarnik do zabudowy jest zimny po bokach i z tyłu więc nie ma problemu - całe ciepło odprowadzane jest przez szczelinę z przodu. Sprawdzaliśmy to - działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts