iza mama gabora 08.08.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Chodzi tu o nową grę Nintendo.Próbował ktoś?My z całą rodzinką(małż,18-tolatka-córka,11-nastoletni synek i ja)od tygodnia nie możemy się od niej oderwać poważnie!A mięśni nie czujemy Naprawdę super wymysł.Wiem,wiem,zaraz dostanie mi się,że przecież to nie to samo co sport w"realu"-ale dla niemających czasu tak jak my-naprawdę się sprawdza A jakie imprezy przy tym wychodzą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 A w co konkretnie pogrywacie?Ja to w zasadzie szarpie tylko w pecka, ale w dzieciństwie grałe w nintedo, stare dobre czasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.08.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 To nazywa się Wii i aby grać np.w kręgle,golfa czy boks-trzeba stać przed tv i faktycznie machać łapkami.Łoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts