OsiekNowyPlus 08.08.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Rozpoczynamy naszą przygodę z budową domu.Wybraliśmy projekt z pracowni Dom-Projekt: Osiek Nowy Plus - http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-202.htmlPoszukujemy innych osób, którzy są zainteresowani tym projektem, budują go lub już wybudowali. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatkaa 26.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam, przeglądam z mężem projekty domów i wpadł nam do rąk Osiek nowy plus, który spełnia nasze wymagania, bardzo się ciesze, że znalazłam na forum fachowca od tego domku, w związku z tym mam nadzieję, że otrzymam trochę porad co do tego domu. Jak w ogole wyglada domek, czy w rzeczywistości też jest taki ładniutki, no i jak się budowało, czy cos sprawiało problem, oprócz tych wszystkich urzędowych papierów? Mamy wąską działkę 40x18.5 mam nadzieję, że taki domek będzie się ładnie komponował na naszej kiszce. Serdecznie pozdrawiam no i czekam na wiadomość. Malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgorzatkaa 26.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Zapomniałam wpisać temat do meila. Pozdrawiam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts