Saskja 18.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 patatajka, do cynamonowego deseru ładnie pasuje biała czekolada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 18.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 ale temat,akurat dla mnie...caly czas sie zastanawiam nad orchidea i magnolia.moi tesciowie maja orchidee i wyglada ok.na zywo nigdzie nie widzialam magnolii.boje sie czy nie bedzie za ciemna To zapraszam do mnie, napatrzysz się dowoli, bo u mnie tylko magnolia, a przy okazji dobrą kawkę zrobię ja juz u Ciebie bylam i chyba nawet tez pytalam o kolor scian!!! fajniutko ta magnolia u Ciebie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patatajka80 30.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A może jasnym beżem z Duluxa ktoś mlował..i może wkleił by zdjęcie>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 30.12.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ja mam pomalowane 2 ściany w sypialni jasnym beżem. Bardzo mi się podoba, chociaż w trakcie malowania jak zobaczyłam to o mało nie dostałam zawału i odrazu chciałam lecieć po inną farbę.mam już 3,5 roku i w nowym domu też będzie .mam połączone z kolorem niby różowym/malinowym...? z mieszalnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empela 10.01.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Czy ktoś z posiadaczy egipskiej bawełny na ścianach mógłby pokazać jakieś fotki z wnętrz z tym kolorem właśnie? Śliiicznie proszę :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiula25 10.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 niestety fotek nie umię zamieszczać ale mam ta farbę w kuchni kolor piękny ni to popiel ni to beż takie połączenie tych dwóch nie żałuje wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empela 11.01.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No, farbę mamy kupioną, ale właśnie przestraszyłam się, że będzie zbyt szara i dlatego przez chwile rozważalismy oddanie jej i wybranie innej. Wg wzornika nie wygląda jednak na całkiem szarę tylko tak jakoś ciepło. A co tam! Najwyżej przemaluję Będzie egipska bawełna Hm... może nawet fotkę zamieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 11.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ja pięknie proszę o fotkę ścian w tym kolorze właśnie chodzi mi o ciepły odcień szarego ale nie wiem czy nie będzie za jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghosta 11.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja mam w lazience egipska bawelne z duluxa. Sprawuje sie bardzo dobrze, nic sie z nia nie dzieje nawet przy wannie, w ktorej urzeduje moja 15-miesieczna corka! A chlapie przy kapieli co nie miara!Jezeli to komus pomoze to zamieszczam fotki. http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/min_dsc031301a44.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/min_dsc03137e2b0.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/min_dsc0313902ea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 11.01.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jutro zamierzam kupić farbę aby wymalować mieszkanie:) postawiłam na magnolie zastanawiam się czy jest konieczność malowania ścian dwa razy czy może wystarczy raz bo ściana jest biała... czy wy malowaliście raz czy dwa razy? Dodam, że myślę o kupie magnolii z Duluxa. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Ps. Czy ktoś z Was malował magnolią z Tikkurila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empela 11.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ghosta Dzięki Troszkę mnie twoje fotki uspokoiły "Moja" egipska bawełna wyląduje w kuchni, która będzie oddzielona od salonu tylko murkami z cegły... a salon planowany w tonacji beżów i brązów - więc aż sama jestem ciekawa efektów Pocieszam się, że farba to jednak nie aż tak wielki wydatek i w razie czego przemaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 11.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja mam kuchnię (otwarta na salon) w bawełnie, sciana na przeciwko kuchni brązowa, a pozostale sciany (salon i korytarz) to capuccino becersa. Nic się nie gryzie, moim zdaniem ładnie. Zdjęc nie mam, ale mogę zrobic, jak wybiorę się na dzialkę i wyslac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghosta 11.01.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Potwierdzam tez fakt, o ktorym juz ktos wczesniej w watku wspominal, ze przy bezach wyglada szarawo, a przy szarosciach jak bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 15.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 dziękuję Wam za rady, przemalowaliśmy wszystko na magnolię i wygląda na prawdę ślicznie. Teraz zaś mam dylemat, żeby czymś skontrastować kominek bo jest magnoliowy ale to już osobny wątek Jasny beż mamy na korytarzu i to też bardzo ładny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 16.01.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 a ja do poniedzialku musze wybrac magnolia czy orchidea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 18.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Właśnie malujemy sypialnię magnolią. Ciekawa jestem czy wyjdzie tak ładnie jak piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 18.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 daj znac jak wyszlo,bo ja chyba jednak wezme orchidee...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 18.01.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ktoś malował swoje ściany tą farbą? Kusi mnie ta farba do salonu ale gdzieś przeczytałam, że przechodzi ona w odcienie niebieskiego. Może znacie z autopsji jakieś inne odcienie delikatnego szarego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariposa mariposa 18.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 wymalowaliśmy całe mieszkanie magnolią z duluxa i takie są nasze spostrzeżenia:- kolor wyszedł ciemniejszy niż na wzorniku i faktycznie gdyby była jaśniejszy byłby lepszy.- pierwsze wrażenie nie było wcale miłe... dopiero na drugi dzień kolor mi się spodobał. Jest bardzo ładnie:)- już zdążyłam ubrudzić kawałek ściany - przetarłam ściereczką i śladu nie ma:) Ogólnie moja przyjaciółka ma w pokoju magnolę, ale z firmy Bondex i zdecydowanie jest to ładniejszy odcień i trochę jaśniejszy. Podsumowując jestem zadowolona, ale gdybym mogła wybrać jeszcze raz to wybrałabym posrebrzane żyto (chyba śnieżka ale możliwe, że nobiles). Widziałam u teściów - śliczny kolor:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 18.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 a w jaki to odcien wpada "posrebrzane zyto" sniezki ?bo w necie nie wyglada zaciekawie na ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts