naLeśnik 08.08.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Dziś ceremonia otwarcia a od jutra, a raczej od wczesnego ranka wielkie emocje. ja niestety(stety?) większość czasu podczas transmisji z olimpiady spędzę na budowie dobrze, że jeszcze są powtórki Na co liczycie podczas tych igrzysk?? Polacy dadzą plamę jak cztery lata temu czy będzie więcej krążków, szczególnie tych złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.08.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Wielkie otwarcie godne wielkiego narodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.08.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Mamy już nawet medale !! górą nasi Wołodyjowscy A nasz Tomasz Hipis Majewski jest the Best !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.08.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 To był piękny, pełen emocji konkurs !!Brawo Majewski i wielkie dzięki, aż tydzień trzeba było czekać na takie chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ja jestem rozczarowany naszymi dziewczynami co to z tyką biegają. Niby nie mam powodu bo Monika była piata ale Isimbajewa mnie wkurza ( w ogóle sport tylko i wyłacznie dla kasy i szkoła Siergieja Bubki mnie wkurzają) i gdzies tam głęboko mam nadziję, że jak juz ktos jej wpieprzy to bedzie to Polka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.08.2008 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ......( w ogóle sport tylko i wyłacznie dla kasy i szkoła Siergieja Bubki mnie wkurzają)...... a nie jest tak, ze wszystko nas wkurza bo po prostu inni sportowcy są lepsi od naszych?? ....nie oszukujmy się dzisiejszy sport to komercja, to biznes, gadanie sportowców że zdobywają medale dla kibiców to bajki.....robią to dla siebie, dla lepszego bytu. A przykład wioślarzy czy Leszka Blanika to zwykłe "relikty" sportu, ten piękny, naturalny sport.....kończy się. Isinbajewa to fenomen, czy nam sie to podoba czy nie to extraklasa, inne dziewczyny są tłem dla niej..... póki sama nie skończy kariery nie widzę szans by ktoś inny wygrywał w tej konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 29.08.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Miało być świetnie... a wyszło jak zwykle. Jak to powiedział jeden z polskich działaczy: "świat nam uciekł"...Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts