Doom 08.08.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Serdecznie zapraszam do komentowania. I w ogóle Doom_ Dziennik Doom_'a Komentarze do dziennika Doom_'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 09.08.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Jestem pierwsza?? Zanosi się na fajny dziennik, masz talent do pisania! Mam nadzieję, że nie braknie ci zapału i będzie co czytać Pozdrawiam i czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 10.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No, no cóż za brawurowy start!! Dopisuję dziennik do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.08.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Świetnie się zapowiada, zatem dołączam do czytelników i obserwatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.08.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Mnie się bardziej twoja wersja projektu podobała No ale ja się nie znam... Niecierpliwie czekam na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.08.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I znowu ja? Ewelacje całkiem, całkiem Będziesz miał wyjście na taras tylko z łazienki przysypialnianej? W tej dużej łazience spokojnie zmieści się schowek z pralką i suszarką - w ściance z umywalką będą pewnie rozsuwane drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 12.08.2008 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 I znowu ja? Ewelacje całkiem, całkiem Będziesz miał wyjście na taras tylko z łazienki przysypialnianej? W tej dużej łazience spokojnie zmieści się schowek z pralką i suszarką - w ściance z umywalką będą pewnie rozsuwane drzwi? Taras - to taki bajerek jest, na razie umówmy się, że tylko z łazienki. W dużej łazience nie będzie schoweka, tylko ścianka taka niewielka raczej. Sugerujesz ściankę na całość i osobne pomieszczonko na pralkę/suszarkę? Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 12.08.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No na razie nic nie sugeruję To znaczy, napisałeś o ściance za kibelkiem - za kibelkiem są schody na planie... Natomiast pralka chyba jest za ścianą z umywalką? Dobrze to rozczytałam?Pomyślałam sobie, że jakby umywalka była przy ściance takiej wyższej - może niekoniecznie do sufitu - to mogłyby w tej ściance być schowane rozsuwane drzwi - zaslaniające w razie potrzeby cześć z pralką, suszarnią. Nie wiem, jaka jest wysokość tego pomieszczenia, jak idą skosy i jak to by w związku z tym wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 12.08.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 No na razie nic nie sugeruję To znaczy, napisałeś o ściance za kibelkiem - za kibelkiem są schody na planie... Natomiast pralka chyba jest za ścianą z umywalką? Dobrze to rozczytałam?Pomyślałam sobie, że jakby umywalka była przy ściance takiej wyższej - może niekoniecznie do sufitu - to mogłyby w tej ściance być schowane rozsuwane drzwi - zaslaniające w razie potrzeby cześć z pralką, suszarnią. Nie wiem, jaka jest wysokość tego pomieszczenia, jak idą skosy i jak to by w związku z tym wyglądało... Ja, sicher. Dobrze jest czytać własne posty przed wysłaniem , ścianka jest za umywalką i, oczywiście, rację miałaś Małżon, do konsultacji - wystąp! Pozdr Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 24.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 budowa stoi w miejscu?bo zapowiadalo sie bardzo interesujaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 25.09.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gdzie tam. Po prostu Junior jest dość zajmujący Ale - w weekend będzie update za ostatni miesiąc Pozdrawiam i dzięks za zainteresowanie Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 02.10.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ja swoje, życie swoje. Zdjęć mam pełno, ale czasu na opublikowanie - tyle co nic W poniedziałek zaczynam strop Pozdrawiam Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 09.11.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 widzę postępy na Picassa,ale co mnie dziwi to fakt, ze nie ociepliłeś fundamentów,ani podłogi na gruncie - jeszcze pod betonem, Napominałeś coś że chcesz mieć dom prawie pasywny,a w takich warunkach ucieczki ciepła w dół bedą znaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 12.11.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Fundamentów _jeszcze_ nie ociepliłem, bo ekipa chwilowo przy drugim domu pracuje. Co do podłogi - możesz mieć rację, tam będzie skromne 20cm styropinu... Ponieważ niektóre rzeczy zostawiam swoim fachowcom, z jednej strony mam spokój i pewność, że zrobią dobrze, z drugiej strony - niektóre tematy odpuszczam... Zobaczymy, jak to wyjdzie Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 zaczęłam czytać dziennik i bardzo mi sie podoba.. będe czesto zaglądać..i kibicować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ta lista dokumentów bankowych naprawdę powala.. czytam dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 15.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Widze na Picassa montaż okien,juz za pozno,Ale lepiej energetycznie gdyby były osadzone w izolacji zewnetrznejtj wysunięte poza mur. Jakie duze masz to okno przy tarasie? mi sie ono bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doom 16.03.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Wiedzieć wiem, ale izolację zewnętrzną robię na końcu, a trochę trudno to zgrać tak, żeby okna były na końcu robione, po prądzie/systemach etc... Duże te okna mam, ale bez przesady, 300cm szerokie, 235cm wysokie Miało być przesuwnie otwierane, ale koszty zabijają A - i nie znajduję czasu na wpisy w dzienniku, a tu już i prąd (dziś kabelki) i okna i od środy - tynki wewnętrzne Pozdrawiam Doom_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts