delfina7 08.08.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 witam z rewizytą domek śliczny gdybyśmy mieli szerszą działkę, pewnie coś w tym stylu byśmy też chcieli powodzenia ja wypis dostałam do ręki a wyrys ... nie miałam chyba czegoś takiego, a jeśli się mylę, to też od ręki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 13.08.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam! Ja po sąsiedzku, za górką Okolice Mieroszowa. Będę zaglądał, zwłaszcza, że projekt śliczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.09.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 witam i projekt kupiony zmiany duże jednak robicie? my już jutro zaczynamy rok czasu zleciało ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.09.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 pozwolicie, że poświętujemy z wami ? szybko się uporacie jeśli wiecie, jakie chcecie zmiany, to migiem teraz akurat zima - załatwiajcie papierki i materiały na wiosnę będziemy razem budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 a mam małe pytanko mogę >? na jakiej podstawie robiliście takie koszty? ja mam od Kierbuda dostać jakiś, ale jakoś nie mam czasu się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.09.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Mąż zna sie troche na budowlance , posprawdzał ceny materiałów , w projekcie ma ilosci i policzył tak mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 muszę sobie wiec również podliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.09.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 no to niezły wam się sąsiad szykuje oj odpukać chyba będzie z nim "ciekawie" czyli co? powoli już zaczynacie i wy? trzymam mocno kciuki, no i będę kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Przyszłam się przywitać. Przeglądając dziennik znalazłam oprócz podobnego domku jeszcze inne podobieństwo - też mam trzech facetów w domu tylko trochę starszych (11 lat i 4). A jeśli chodzi o sąsiadów to pewnie lekko nie będzie, nasi też niby milczący bardziej ale niezbyt chętni do kontaktów (też mieli piękny widok na rozległą łąkę i dużo słońca, a teraz dom...).Pozdrawiam i życzę w miarę sprawnego budowania.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 22.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja również serdecznie się witam i obiecuje zaglądać do dzienniki od czasu do czasu. Domek bardzo ładny, a wam życzę powodzenia i wytrwałości w budowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 wjazd?? jak ja kupiłam, to u nas już wjazd był zrobiony na szczęście łądnie i szeroko więc chociaż to z głowy mamy a biurokracja - ehh, szkoda słów powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 czyli juz blizej niż dalej na pozwolenie czeka się chyba do 51 dni, więc oby jak najszybciej wam dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 23.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Niech ten szczególny czas cudownychŚwiąt Bożego Narodzenia będzie dla Wasokazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych,w atmosferze rodzinnego ciepła, wielkiej radościi wzajemnej życzliwości,pod żywą choinką dużo prezentówa w Waszych pięknych sercach wiele sentymentów,Świąt dających radość i odpoczynekoraz nadzieję,że Nowy Rok będzie szczęśliwszy. http://img386.imageshack.us/img386/8194/christmascard2lh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Delfinka, a co u Was? nic się nie dzieje? sezon zimowy rozumiem, że trwa pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/360.JPG Tradycyjnie jak co rokusypią się życzenia wokół.Większość życzy świąt obfitychi prezentów znakomitych,a ja życzę, moi mili,byście święta te spędzilitak jak każdy sobie marzy,że mu kiedyś sie przydarzy.Może cicho bez hałasuwyjeżdżając gdzieś do lasu,może w gronie swoich bliskichjedząc karpia z wspólnej miski,może gdzieś tam w ciepłym krajuczując się jak Adam w raju,może lepiąc gdzieś bałwana,jeśli śnieg popada z rana.Może tak jak to lubicielicząc dziury na suficie,sami zresztą chyba wiecie,gdzie najlepiej się czujecie.Takie dla Was mam życzeniaw dniu Bożego Narodzenia.***************************** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinapaweł 02.01.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam Witam! Ja z mężem również budujemy sielankę! Cieszę się, że jest ktoś na podobnym etapie wykonawczym co my, bo powiem szczerze, że jestem trochę przerażona tym wszystkim i zagubiona w gąszczu załatwiania dogadywania itp.. W naszej sielance również zmieniliśmy kilka rzeczy, m.in te nieszczęsne schody No i podnieśliśmy dach o kilka stopi. Zrobiło sie na poddaszu trochę więcej miejsca Zapraszam więc do nas;) i byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 13.03.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 witam witam powiadomienia coś szwankują rów pięknie zagospodarowany - my mieliśmy szczęście, bo mieliśmy już ale sąsiad - działka była dzielona - musiał sam robić ale taką sobie wybrał działkę i teraz zobaczysz, ze codziennie będziecie miec ochote jeżdzić na działeczkę u nas inwestorek normalnie by tam przesiedział non stop - teraz tym bardziej, bo jest Piorun, no i mury stoją pozdrawiam i życzę szybkich postępów budowlanych ps. dacie radę na ten lipiec ? u nas mniej więcej koniec marca strop połowa kwietnia piętro przełom maj-czerwiec dach początek czerwca okna, drzwi połowa czerwca hydraulik, elektryk - nie wiem - wczesniej tynki, czy później? chłopaki myslą o sierpniu-wrzesniu na przeprowadzkę mnie się marzy teraz może październik urodzinki inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Życzę powodzenia w budowaniu i dotrzymania założonego tempa budowy! Widzę, że już wszystko planujesz - bardzo dobrze robisz, gdy przyjdzie czas na instalacje ty już będziesz przygotowana A propos projektu łazienki mam pytanie czy rozpatrywałaś inne położenie wc? W tej chwili jest na wprost wejścia do łazienki i będzie pierwszym widocznym w niej obiektem... Projekt kuchni bardzo udany, tylko widzę, że zaplanowałaś aż dwie narożne szafki wiszące. Czy nie bedą zbyt przytłaczać okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts