kawika 20.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 kawika...Ty to szczęściara jesteś a co planujesz w swoim ogródku??? yyyyyyyyy jeszcze nie wiem bo narazie to wielkie,błotniste bagno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. i ja napiszę, żeś szczęściara jeszcze tylko 2 tygodnie wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Hej, kobitki i siostrzyczki . Tęsknię za forumowaniem z wami , ale już nie długo napiszę z nowego domku. My za Tobą też tęsknimy delfinko. juz niedługo 14 dni. zgadzam sie i tez tęsknię Może tez napisze niedługo z nowego domu, TV juz mam, teraz pora na internet. delfinka, fajnie juz u Ciebie, zaglądałam do dziennika zamiast pracowac a ciebie poprosimy o więcej relacji z nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witaj.......własnie sie doczytałam, że też będziesz miała spry kawałek pola do koszenia u nas niestety to samo będzie i ja się dołączam z wielkiem polem do koszenia ale u mnie trzeba zaorać, a nie z kosiarką chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 [a ciebie poprosimy o więcej relacji z nowego domu ogólnie nie jest źle. Poza ogólnym bałaganem, szukaniem rzeczy i dogrywaniem spraw typu: piec, podłączenie płyty indukcyjnej, wymiana baterii bo Ł. kupił nie tę którą wybrałam, zorganizowaniem planu na najbliższe tygodnie gdy będę sama z dziećmi nie licząc dochodzącej niani bąków. Będę teraz na pewno bardziej zalatana, w pracy chce jak najszybciej skończyć robote i lecieć musze po zakupy, po Alicję do szkoły. Potem zawieźć na różaniec. Jakieś pranie, sprzatnie, prasowanie i obiadek na następny dzień. Bedę wdzięczna za rady pracujących samotnych mam, bo taka na razie zostałam na jakies pół roku Szczęście, ze babcia bedzie w sanatorium tylko (?) trzy tygodnie to potem pomoże Do widzenia siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.10.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 U mnie narazie to bagno , a gdzie do orania , a do koszenia Na zyczenie siostry foto relacja z domku Matko samotno dasz radę Nie masz wyjscia Tego bałaganu przeprowadzkowego najbardziej się boje. Już planuje strategię pakowania i oznakowania. I chyba wsio będę pakować szafkami i opisywać pt szafka z salonu obok okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 U mnie narazie to bagno , a gdzie do orania , a do koszenia Na zyczenie siostry foto relacja z domku Matko samotno dasz radę Nie masz wyjscia Tego bałaganu przeprowadzkowego najbardziej się boje. Już planuje strategię pakowania i oznakowania. I chyba wsio będę pakować szafkami i opisywać pt szafka z salonu obok okna dzieki za słowa otuchy, nie mam wyjścia- to fakt. Kartony opisywalismy własnei tak: skad były rzeczy zabrane i co w tym kartonie jest. A teraz na temat Twojego dziennika: będe miała bardzo podobne drzwi- ciemne i z sześcioma szybkami A lodówki zazdroszczę baaaardzo. Nie spodziewałam sie jak wybierałam w necie, ze te do zabudowy sa takie małe, szczególnie zamrażarki, całe szczęście, że w piwnicy mam drugą. Twoja jest śliczna i duuuza. SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.10.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 I Dzien Dobry Miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.10.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Dzień dobry Bassssssssssiiiiiiiiiaaaaaa- ale lodówkę to masz pikną i kurde dzrwi już masz zamontowane. Pięknie po prostu pięknie, idziesz jak ta burza siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam się z kubkiem kawy Za chwilę ruszamy , a dziś planie impregnacja desek na podłogę , nim przyjadą dechy będziemy z teściem obrabiać drzwi i osadzać kolejne już na zawiasach. Planuję też dopieścić lazienkę i pomalowaś jeszcze z raz , bo jakieś przebitki są. Także bułki , termos z kawą , radyjko i wio do roboty Co do lodówki to powiem wam , że zamrażarka nie jest za duża , kostkarka i dystrybutor wody zajmuje trochę miejsca. Ale w przyszłości mam w planie zakupić mały zamrażalnik i wstawić do spiżarki. Lubię chomikować i mrozić np owoce Za to część lodowkowa wypasiona Już nie będę musiała wystawiać garów na balkony jak to robię w bloku kiedy w domu mamy gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 [a ciebie poprosimy o więcej relacji z nowego domu ogólnie nie jest źle. Poza ogólnym bałaganem, szukaniem rzeczy i dogrywaniem spraw typu: piec, podłączenie płyty indukcyjnej, wymiana baterii bo Ł. kupił nie tę którą wybrałam, zorganizowaniem planu na najbliższe tygodnie gdy będę sama z dziećmi nie licząc dochodzącej niani bąków. Będę teraz na pewno bardziej zalatana, w pracy chce jak najszybciej skończyć robote i lecieć musze po zakupy, po Alicję do szkoły. Potem zawieźć na różaniec. Jakieś pranie, sprzatnie, prasowanie i obiadek na następny dzień. Bedę wdzięczna za rady pracujących samotnych mam, bo taka na razie zostałam na jakies pół roku Szczęście, ze babcia bedzie w sanatorium tylko (?) trzy tygodnie to potem pomoże Do widzenia siostrzyczki czyli ogólnie zamieszanie poprzeprowadzkowe nadal u was panuje a z rad - dobrze mieć pomocną dłoń w postaci dziadków czy niani mnie bardzo duzo pomogli rodzice - chociaż miałam opiekę nad dzieckiem, gdy byłam w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 U mnie narazie to bagno , a gdzie do orania , a do koszenia Na zyczenie siostry foto relacja z domku Matko samotno dasz radę Nie masz wyjscia Tego bałaganu przeprowadzkowego najbardziej się boje. Już planuje strategię pakowania i oznakowania. I chyba wsio będę pakować szafkami i opisywać pt szafka z salonu obok okna a póxniej wyjdzie, ze się paczek nie będzie chciało rozpakować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam się z kubkiem kawy Za chwilę ruszamy , a dziś planie impregnacja desek na podłogę , nim przyjadą dechy będziemy z teściem obrabiać drzwi i osadzać kolejne już na zawiasach. Planuję też dopieścić lazienkę i pomalowaś jeszcze z raz , bo jakieś przebitki są. Także bułki , termos z kawą , radyjko i wio do roboty Co do lodówki to powiem wam , że zamrażarka nie jest za duża , kostkarka i dystrybutor wody zajmuje trochę miejsca. Ale w przyszłości mam w planie zakupić mały zamrażalnik i wstawić do spiżarki. Lubię chomikować i mrozić np owoce Za to część lodowkowa wypasiona Już nie będę musiała wystawiać garów na balkony jak to robię w bloku kiedy w domu mamy gości. dawaj fotki z środka lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewik73 21.10.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Delfinko jak ja ci zazdroszcze, ty płaczesz, że zmęczona i zarobiona ,a tylko 12 dni i jesteś u siebie w ślicznym domku. Bałagan cóż jak przy każdym remoncie.Zobacz ile masz zrobione i to wszystko ty. Za miesiąc będziesz się śmiała. A my już "chyba" znależliśmy tą prawdziwą jedyną działkę na, której stanie nasza sielaneczka. 13 arów 22,5 na 57,7 m , cóż garaż będzie w innym miejscu ale trudno 1,5 roku poszukiwań to chyba starczy a ta speónia wszystkie wymagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewik73 21.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Lodówka jest naprawdę wypasiona, skąd wiedziałaś że też chcę taką? Czekam na relacje jak będzie wszystko w kuchni stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 21.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hej Delfino, Pieknie sie u Ciebie robi ! Ta lodowke to chyba bedziesz musiala tak zostawic ....Seba bedzie mial blisko po piwo, gdy bedzie TV ogladal Zachecona zdjeciami Twojej pieknej kuchni pogrzebalam troche i juz wiem, ze Twoja firrma od mebli kuchennych tez jest w Bydgoszczy!! Huuurrraaa! Juz wiem, gdzie uderze po meble Szoru, pakuj, wyrywaj wlosy z glowy Za dwa tygodnie usiadziesz na kartonie: zmeczona, ale szczesliwa Zobaczysz Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 No piękny sprzęcik do Ciebie zajechał. Nie pomylili się czasem z dostawą bo ja mam mieć podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 delfinko.....jesteś bardzo fotogeniczna!! miło Cie zobaczyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam się z kubkiem kawy Za chwilę ruszamy , a dziś planie impregnacja desek na podłogę , nim przyjadą dechy będziemy z teściem obrabiać drzwi i osadzać kolejne już na zawiasach. Planuję też dopieścić lazienkę i pomalowaś jeszcze z raz , bo jakieś przebitki są. Także bułki , termos z kawą , radyjko i wio do roboty Co do lodówki to powiem wam , że zamrażarka nie jest za duża , kostkarka i dystrybutor wody zajmuje trochę miejsca. Ale w przyszłości mam w planie zakupić mały zamrażalnik i wstawić do spiżarki. Lubię chomikować i mrozić np owoce Za to część lodowkowa wypasiona Już nie będę musiała wystawiać garów na balkony jak to robię w bloku kiedy w domu mamy gości. dawaj fotki z środka lodówki Jutro zrobię I wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.10.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Delfinko jak ja ci zazdroszcze, ty płaczesz, że zmęczona i zarobiona ,a tylko 12 dni i jesteś u siebie w ślicznym domku. Bałagan cóż jak przy każdym remoncie.Zobacz ile masz zrobione i to wszystko ty. Za miesiąc będziesz się śmiała. A my już "chyba" znależliśmy tą prawdziwą jedyną działkę na, której stanie nasza sielaneczka. 13 arów 22,5 na 57,7 m , cóż garaż będzie w innym miejscu ale trudno 1,5 roku poszukiwań to chyba starczy a ta speónia wszystkie wymagania. Nie , płacz . Ja rok temu tez tak jęczałam . A teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts