ewik73 24.10.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Delfinko super, jak ja ci zazdroszcze tej roboty pokoiki super lampka też i widok i kuchnia. Jeszcze trochę i będziesz panią na pokojach. Ale ja też coraz bliżej dzialka prawdopodobnie w listopadzie na urodziny(ten mój mąż to ma gest ).potem papierologia i od wiosny do boju i też będę prowadzić dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.10.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 kuchnia naprawde śliczna się robi!!!! a jak podłogi z łukami??? bo czekam z niecierpliwością na efekt końcowy!! Ja tgeż czekam na ten efekt:))))))))))Sprawdziliśy ile kosztuja listwy Seba myśli nad alternatywą. A efekty pewnie gdzies w polowie listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Delfinko, ale Ci zazdroszczę tej przeprowadzki Super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.10.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Delfino, Powodzenia! To zielona noc dzisiaj macie Mam nadzieje, ze uda Ci sie zapolowac na ten stol ogrodowo-salonowy Ale fajnie! Emocje ze hej!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goti23 25.10.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kuchnia wygląda naprawde świetnie! Bardzo wpadly mi w oko wasze plytki i te luki kolo kominka i w przejsciach. Piekna sprawa! Dzieki Delfinko za zdjecia! I proszę zrob wiecej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.10.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Kuchnia wygląda naprawde świetnie! Bardzo wpadly mi w oko wasze plytki i te luki kolo kominka i w przejsciach. Piekna sprawa! Dzieki Delfinko za zdjecia! I proszę zrob wiecej!!! Fotki zrobię jak trochę ogarnę bałagan Może jutro uda się opanować troszkę ten syf to zrobię zdjęcia. Wyszla nam pewna zagwozdka , bo listwy elastyczne są dość drogie , myślimy jak wybrnąć z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.10.2009 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry! Ale ruch u Was Duuuzo sił i POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madi30 26.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 sorki za wpis do dziennika, wydawało mi się że piszę w komentarzach-taka bystra jestem:). Bardzo ładne panele i ciemne i jasne. Ja u siebie też będę chciała ciemne podłogi zrobić i jasne meble wpakować. Tu jest link do kominka jaki mi się marzy http://www.papilot.pl/article/3099/Rustykalny-romantyzm-we-wnetrzu.html i moja wieska kuchnia: http://www.artdeco.waw.pl/index.php?page=news&kind=1 pierwsza z brzegu . Czekamy z niecierpliwością na komentarze i fotki Mam nadzieję, że teraz piszę w komentarzach, jak nie to z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewik73 26.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Delfinko mam czas wpaść do ciebie pomalować ściany umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 sorki za wpis do dziennika, wydawało mi się że piszę w komentarzach-taka bystra jestem:). Bardzo ładne panele i ciemne i jasne. Ja u siebie też będę chciała ciemne podłogi zrobić i jasne meble wpakować. Tu jest link do kominka jaki mi się marzy http://www.papilot.pl/article/3099/Rustykalny-romantyzm-we-wnetrzu.html i moja wieska kuchnia: http://www.artdeco.waw.pl/index.php?page=news&kind=1 pierwsza z brzegu . Czekamy z niecierpliwością na komentarze i fotki Mam nadzieję, że teraz piszę w komentarzach, jak nie to z góry przepraszam Udało się wpisać w komentach Widzę , że twój domek to prawdziwa sielanka.Będzie domek z chrakterem. Proponuje zalożyć dziennki , bom ciekawa postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.10.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry! Ale ruch u Was Duuuzo sił i POWODZENIA! A no ruch , bo trzeba gonić z robotą.Przcie ja za tydzień o tej porze będę w swoim domku A co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.10.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witaj delfinko!! koniecznie pokaż te drewniane mebelki, które zakupilas na taras !! ..z jakiejś wyprzedaży posezonowej?? a możesz coś więcej napisac?? za ile?? gdzie??? tez jestem zaineresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzień dobry! Ale ruch u Was Duuuzo sił i POWODZENIA! A no ruch , bo trzeba gonić z robotą.Przcie ja za tydzień o tej porze będę w swoim domku A co tam u Ciebie? u mnie po staremu Przyzwyczaiłam sie już chyba do nowego domu, do nowego rytmu. Zaplanowałam dzień i próbuje wszystko ogarnąć sama. Na razie mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Delfinko podpatruję jak zasuwasz jak "przeciąg". W razie czego pomagam Ci w myślach w trakcie malowania Niech moja moc będzie z Tobą . Jaja sobie robię, a Ty tak zabiegana,że nie masz czasu taczki załadować,ale dasz radę. Trzymam kciuki ,a co do pomocy mogłabym pomóc,gdybyś mieszkała ciut bliżej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.10.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 witaj delfinko!! koniecznie pokaż te drewniane mebelki, które zakupilas na taras !! ..z jakiejś wyprzedaży posezonowej?? a możesz coś więcej napisac?? za ile?? gdzie??? tez jestem zaineresowana Wypżedaż jest w leroy. Zestwa kosztował coś ok 390 zł , a huśtawka 190 , a że mamy kartę od znajomego to jeszcze 10 % taniej. Zdjęcia zrobię jak przywieziemy , bo odbiór na jutro jak zdążymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.10.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzień dobry! Ale ruch u Was Duuuzo sił i POWODZENIA! A no ruch , bo trzeba gonić z robotą.Przcie ja za tydzień o tej porze będę w swoim domku A co tam u Ciebie? u mnie po staremu Przyzwyczaiłam sie już chyba do nowego domu, do nowego rytmu. Zaplanowałam dzień i próbuje wszystko ogarnąć sama. Na razie mi wychodzi Fajnie , że tak szybciutko udało się ogarnąć wsio. To dla mnie pocieszka:DA ja zaczynam tonąć w worach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.10.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Delfinko podpatruję jak zasuwasz jak "przeciąg". W razie czego pomagam Ci w myślach w trakcie malowania Niech moja moc będzie z Tobą . Jaja sobie robię, a Ty tak zabiegana,że nie masz czasu taczki załadować,ale dasz radę. Trzymam kciuki ,a co do pomocy mogłabym pomóc,gdybyś mieszkała ciut bliżej pozdrawiam Oj, przydalaby sie pomoc , ale już do sprzątania Zaczynam jazdę na ścierach:) , ale to narazie takie zamiatanie pyłu , betonu itd. Wiadc światełko w tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madi30 27.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Cała masa mebli ogrodowych jest na Allegro, niektóre całkiem fajne i nie drogie. Co do dziennika Delfinko, to oczywiście założe, ale jak będę w nieco bardziej zaawansowanym stadium:). Myślę, że na początku roku coś się zacznie wreszcie dziać. Jak jest kibel i kuchnia, to można mieszkać U Was się robi super domowo i przytulnie, powoli zanika pobojowisko budowlane hehe. Jak skończysz, to dopiero będzie szok. Przez tyle miesięcy bieganina, załatwianie, dotyczyszczanie, a za chwilę lenistwo...no może nie do końca, bo przy domu to zawsze coś trza zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Fajnie , że tak szybciutko udało się ogarnąć wsio. To dla mnie pocieszka:DA ja zaczynam tonąć w worach . bez przesady, w kartonach to i ja tonę. Zgarnęłam do jedengo, wolnego pokoju, żebym nie musiała na nie patrezc. Póki nie ma szaf porządku nie bedzie- nawet drzwi nie moge zamknąć bo ich nie ma Pisząc o ogarnięciu miałam na mysli rozganizowanie sie w nowym domu: szkoła ALi, opieka dla bąków, sprzatanie, pranie , gotowanie i inne przyjemności Czekam na świeze fotki od Ciebie. I cały czas kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzięki za fotkę lodówki :D śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts