Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Delfinko Gratulacje!!! Sielaneczka super ty już mieszkasz i teraz tylko głaskanie kontów.Ja też tak bęę za rok albo trochę dłużej narazie papierologia ale trzymam się planów na wiosnę ruszamy. Dziennik możesz prowadzić przecież jeszcze trzeba wszystko urządzić i zrobić podwórko.Pozdrawiam.

Delfinko Gratulacje!!! Sielaneczka super ty już mieszkasz i teraz tylko głaskanie kontów.Ja też tak bęę za rok albo trochę dłużej narazie papierologia ale trzymam się planów na wiosnę ruszamy. Dziennik możesz prowadzić przecież jeszcze trzeba wszystko urządzić i zrobić podwórko.Pozdrawiam.

A no do końca jeszcze daaaaleko , a ogród to normalnie przeraża:D

Delfino, oczywiscie, ze pisz....ja zawsze zaczynam od Twojego dziennika :lol: :lol:

Piekne lozko masz - to nowe, czy z mieszkania?

Zdjecia z torbami - bezcenne :lol: :lol: :lol: Zobaczysz, jak bedziesz wspominac z rozzewnieniem za rok te wszystkie niebieskie pakunki :lol: :lol: :lol:

Maja

Miło mi , ze zaglądasz :D Ja przyznaję , ostatnio z braku czasu dzienników nie podczytuje:/ Ale myśle , że tak za tydzień obrobię się mniej więcej i powróce. :wink:

Delfino, oczywiscie, ze pisz....ja zawsze zaczynam od Twojego dziennika :lol: :lol:

Piekne lozko masz - to nowe, czy z mieszkania?

Zdjecia z torbami - bezcenne :lol: :lol: :lol: Zobaczysz, jak bedziesz wspominac z rozzewnieniem za rok te wszystkie niebieskie pakunki :lol: :lol: :lol:

Maja

Łóżko mamy od 5 lat . Na zdjęciu nei widac , ale jest już mocno porysowane :wink: Mam tam znaki zębow pierwszych moich bąbelków. :D W sumie myslalam o zakupie nowej ramy , bo do kompletu mamy szafe i szafki nocne , ale doszlam do wniosku , że może za rok kupimy nowy zestaw , a szafa powędruje na gorę do chlopców. Łóżko przeszło trzecia przeprowadzkę , a funkcjonuje bardzo dobrze. Firma? Ta co meble kuchenne produkuje. :wink: