delfina7 02.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Necik mam mobilny , na szczęście działa jak burza:D No jeden dzieć juz padł teraz czekamy az drugi skapituluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A ja jakoś średnio zmeczona , robote sobie zostawiłam na juterko , nie ma się co zabijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A ja jakoś średnio zmeczona , robote sobie zostawiłam na juterko , nie ma się co zabijać to zazdroszczę i lecę polatac na mopie całusy Do... później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dobranoc, kolorowych snów, wiesz o czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.11.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Sny będą pewnie kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.11.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Sny będą pewnie kolorowe. i jak??? Nie wstałas jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.11.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Sny będą pewnie kolorowe. i jak??? Nie wstałas jeszcze? kurcze, co z tym zegarem na forum. U mnie jest 8:42, na forum prawie 10-ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANECZKA G 03.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 obserwuję pani domek od dawna my równiez budujemy podobny domek domekgienia.mojabudowa.pl gratuluję przeprowadzki wszystko bardzo mi się podoba pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.11.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Uffffff dopiero przysiadłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.11.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Sny będą pewnie kolorowe. i jak??? Nie wstałas jeszcze? Wstala po 7 Latała z wiadrem i szmatą , żeby zmyć podłogi z kurzu. Prawie asię udało.Mnie się śniło , że szukałam książeczek zdrowia dzieci , a Sebie , że szambo się przelało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.11.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 obserwuję pani domek od dawna my równiez budujemy podobny domek domekgienia.mojabudowa.pl gratuluję przeprowadzki wszystko bardzo mi się podoba pozdrawiam serdecznie Witam i miło mi , że podczytujecie dziennik Lecę oglądać Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.11.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Aneczko , faktycznie gienia podobna i nawet rozważaliśmy jej budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj delfinko!! gratuluje przeprowadzki i życze wielu, wielu wspaniałych chwil w nowym domku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.11.2009 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj delfinko!! gratuluje przeprowadzki i życze wielu, wielu wspaniałych chwil w nowym domku!! Narazie są to chwile z worami i szmatą , ale ważne , że u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewik73 03.11.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Delfinko Gratulacje!!! Sielaneczka super ty już mieszkasz i teraz tylko głaskanie kontów.Ja też tak bęę za rok albo trochę dłużej narazie papierologia ale trzymam się planów na wiosnę ruszamy. Dziennik możesz prowadzić przecież jeszcze trzeba wszystko urządzić i zrobić podwórko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Delfino, oczywiscie, ze pisz....ja zawsze zaczynam od Twojego dziennika Piekne lozko masz - to nowe, czy z mieszkania? Zdjecia z torbami - bezcenne Zobaczysz, jak bedziesz wspominac z rozzewnieniem za rok te wszystkie niebieskie pakunki Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Delfinko Gratulacje!!! Sielaneczka super ty już mieszkasz i teraz tylko głaskanie kontów.Ja też tak bęę za rok albo trochę dłużej narazie papierologia ale trzymam się planów na wiosnę ruszamy. Dziennik możesz prowadzić przecież jeszcze trzeba wszystko urządzić i zrobić podwórko.Pozdrawiam. A no do końca jeszcze daaaaleko , a ogród to normalnie przeraża:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.11.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Delfino, oczywiscie, ze pisz....ja zawsze zaczynam od Twojego dziennika Piekne lozko masz - to nowe, czy z mieszkania? Zdjecia z torbami - bezcenne Zobaczysz, jak bedziesz wspominac z rozzewnieniem za rok te wszystkie niebieskie pakunki Maja Miło mi , ze zaglądasz Ja przyznaję , ostatnio z braku czasu dzienników nie podczytuje:/ Ale myśle , że tak za tydzień obrobię się mniej więcej i powróce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.11.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Delfino, oczywiscie, ze pisz....ja zawsze zaczynam od Twojego dziennika Piekne lozko masz - to nowe, czy z mieszkania? Zdjecia z torbami - bezcenne Zobaczysz, jak bedziesz wspominac z rozzewnieniem za rok te wszystkie niebieskie pakunki Maja Łóżko mamy od 5 lat . Na zdjęciu nei widac , ale jest już mocno porysowane Mam tam znaki zębow pierwszych moich bąbelków. W sumie myslalam o zakupie nowej ramy , bo do kompletu mamy szafe i szafki nocne , ale doszlam do wniosku , że może za rok kupimy nowy zestaw , a szafa powędruje na gorę do chlopców. Łóżko przeszło trzecia przeprowadzkę , a funkcjonuje bardzo dobrze. Firma? Ta co meble kuchenne produkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumka_gumka 04.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Gratuluje takiego tempa prac! Bardzo lubie zagladac do Ciebie, tyle sie dzieje... Wiem, co to przeprowadzka, bo funduje to sobie przynajmniej raz w roku Jak juz wszystko skonczysz, to chyba wakacje Ci sie naleza i to takie porzadne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts