Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Jeśli to ma byś domek wakacyjny to nie ma co wywalać kasy. Nie wiem która cenka Cie ineteresuje? Ta mała , to czafki zamykane jak nasze segmęty pokojowe :wink: , szufladki już na koleczkach. Drugie to lepsiejsze uchwyty , ale plastiki :wink: , efoektowniejsze fronty , modniejsze kolory i dodatki czyli spowalniacze zamykania szuflad , spwalniacze zamykania szafek otwieranych od dołu, większa ilosć szuflad. Niektórzy twierdzą , że to marne meble , bo to płyta oblepiona i tyle. No , ale jak pisłam . Nie żal będzie zmienić za 10 latek. :wink: Wejdź sobie na stronkę brw i tak jest troszkę prezentacji. A jak zarzucisz planikiem i rozmiarami kuchni to może i ja coś wyrysuje;) , sprawdze cenki w necie.

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie , no mam nadzieje , że szybko im pójdzie . I tak narazie robią jakieś drobiazgi , będą m ontować drzwi , bramę . Mają trochę czasu zanim wylewmi zrobią się i przeschną na tyle , żeby do środka wejść. Wtedy będzie szlifowanie tykow piaskiem takim kwarcowym , bo my gładzi nie robimy.Wiesz w pokojach można przymknąc oko na to . Nawet jak panele się położy to zostawia się przerwy i lestwami zakrywa , ale w łazience i kuchni nie za bardzo :wink: .

Jeśli to ma byś domek wakacyjny to nie ma co wywalać kasy. Nie wiem która cenka Cie ineteresuje? Ta mała , to czafki zamykane jak nasze segmęty pokojowe :wink: , szufladki już na koleczkach. Drugie to lepsiejsze uchwyty , ale plastiki :wink: , efoektowniejsze fronty , modniejsze kolory i dodatki czyli spowalniacze zamykania szuflad , spwalniacze zamykania szafek otwieranych od dołu, większa ilosć szuflad. Niektórzy twierdzą , że to marne meble , bo to płyta oblepiona i tyle. No , ale jak pisłam . Nie żal będzie zmienić za 10 latek. :wink: Wejdź sobie na stronkę brw i tak jest troszkę prezentacji. A jak zarzucisz planikiem i rozmiarami kuchni to może i ja coś wyrysuje;) , sprawdze cenki w necie.

Hej Delfino,

Dzieki wielkie za oferte. Weszlam na ich strone - meble wygladaja calkiem, calkiem...ta ich 51 Street wyglada fajnie:

http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t51.jpg

http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t5156.jpg

Meble dla mlodziezy tez sa fajne....

Na poczatku pazdzeirnika bede na Kaszubach to sobie wszystko obmierze... i sie pieknie do Ciebie usmiechne :wink:

Maja

co prawda nie wiem, która to jest brama panelowa - ale dacie radę

ale z tym bałaganem z rurami normalnie bym nie odpuściła

faceci jednak nie myśla :(

a najwazniejsze, że chłopaki zadowoleni z przejazdzki

mama pewnie co prawda mniej :D

ale czego sie nie zrobi dla radości i szczęścia dzieciaków :)