delfina7 13.08.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Jeśli to ma byś domek wakacyjny to nie ma co wywalać kasy. Nie wiem która cenka Cie ineteresuje? Ta mała , to czafki zamykane jak nasze segmęty pokojowe , szufladki już na koleczkach. Drugie to lepsiejsze uchwyty , ale plastiki , efoektowniejsze fronty , modniejsze kolory i dodatki czyli spowalniacze zamykania szuflad , spwalniacze zamykania szafek otwieranych od dołu, większa ilosć szuflad. Niektórzy twierdzą , że to marne meble , bo to płyta oblepiona i tyle. No , ale jak pisłam . Nie żal będzie zmienić za 10 latek. Wejdź sobie na stronkę brw i tak jest troszkę prezentacji. A jak zarzucisz planikiem i rozmiarami kuchni to może i ja coś wyrysuje;) , sprawdze cenki w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.08.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 odnosnie katów - dobrze że dojrzałaś długo będą trwały poprawki ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.08.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Nie , no mam nadzieje , że szybko im pójdzie . I tak narazie robią jakieś drobiazgi , będą m ontować drzwi , bramę . Mają trochę czasu zanim wylewmi zrobią się i przeschną na tyle , żeby do środka wejść. Wtedy będzie szlifowanie tykow piaskiem takim kwarcowym , bo my gładzi nie robimy.Wiesz w pokojach można przymknąc oko na to . Nawet jak panele się położy to zostawia się przerwy i lestwami zakrywa , ale w łazience i kuchni nie za bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Jeśli to ma byś domek wakacyjny to nie ma co wywalać kasy. Nie wiem która cenka Cie ineteresuje? Ta mała , to czafki zamykane jak nasze segmęty pokojowe , szufladki już na koleczkach. Drugie to lepsiejsze uchwyty , ale plastiki , efoektowniejsze fronty , modniejsze kolory i dodatki czyli spowalniacze zamykania szuflad , spwalniacze zamykania szafek otwieranych od dołu, większa ilosć szuflad. Niektórzy twierdzą , że to marne meble , bo to płyta oblepiona i tyle. No , ale jak pisłam . Nie żal będzie zmienić za 10 latek. Wejdź sobie na stronkę brw i tak jest troszkę prezentacji. A jak zarzucisz planikiem i rozmiarami kuchni to może i ja coś wyrysuje;) , sprawdze cenki w necie. Hej Delfino, Dzieki wielkie za oferte. Weszlam na ich strone - meble wygladaja calkiem, calkiem...ta ich 51 Street wyglada fajnie: http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t51.jpg http://www.meblenajtaniej.pl/kuchnie/t5156.jpg Meble dla mlodziezy tez sa fajne.... Na poczatku pazdzeirnika bede na Kaszubach to sobie wszystko obmierze... i sie pieknie do Ciebie usmiechne Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.08.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Mierz , mierz , a ja machnę Ci projekcik z tych szafeczek. Właśnie takie miłam mieć na samym początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.08.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Hej Delfino, wlasnie w dzienniku zachaczylas o to co mi po glowie wiecznie chodzi....na zdjeciach w internecie to wszystko pieknie wyglada...a jak sie to ma do rzeczywistosci? Dlatego nie lubie kupowac na Ebay'u i innych takich...ja musze pomacac Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też wolę dotkną i obejrzeć na żywo to allegro - to tak do końca nie ufam w kwestii budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ja też wolę dotkną i obejrzeć na żywo to allegro - to tak do końca nie ufam w kwestii budowlanej I jak zwylkje się z Toba zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Eeeeeeee , no jasne , że nie ma co bez macanki zakupywać. Ja właśnie zakończyłam liczenie , dodawanie szerokości szafek i zobaczymy co pan mi zaproponuje w czwartek po pomiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 co prawda nie wiem, która to jest brama panelowa - ale dacie radę ale z tym bałaganem z rurami normalnie bym nie odpuściła faceci jednak nie myśla a najwazniejsze, że chłopaki zadowoleni z przejazdzki mama pewnie co prawda mniej ale czego sie nie zrobi dla radości i szczęścia dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No tak wpisuje się o 23 a potem śpi do południa. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 oj chyba chłopaki nie dają spać do południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Pewnie nie, moja zołzulka wstaje razem ze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dzieciaki zamiast sobie posapć, to wstają za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taa. Wiktor jak trzeba wstać do szkoly to spałby do 8., a jak są wakacje to wstaje o 7. No i zrozum tu takiego?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Melduje się z kawusią:DDzieńdoberek kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 A dali mi dziś pospać do 8 . Ja juz obiadek podszykowany , posprzątane , spakowana na plac zabaw , chłopaki wrzeeszczą , leją się , a ja zasiadam dopić kawkę i za pół godzinki dyżur na placu zaczynam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oooooooo, stałam się stałym bywalcem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No nareszcie. Gratuluję stały bywalcu!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.08.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taka to pożyje , no nie? Pospała sobie , do pracy nie musi iść , żeby jescze te dziciarki były bardziej zdyscyplinowane . No , ale w końcu nie mogę mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts