kawika 04.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czesć siostra Witam w nowym 2010 roku Czytam że super zabawa była ciesze się i zazdraszczam (tak pozytywnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.01.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 A ja dopiero zasiadłam przed kompem . Miałam spiżarkę malować , ale zeszło mi na innej pracy - rękodzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.01.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja dopiero zasiadłam przed kompem . Miałam spiżarkę malować , ale zeszło mi na innej pracy - rękodzieło WITAM! Ty nas nie trzymaj tyle w niepewnosci- pochwal sie co robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.01.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 05.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A ja dopiero zasiadłam przed kompem . Miałam spiżarkę malować , ale zeszło mi na innej pracy - rękodzieło WITAM! Ty nas nie trzymaj tyle w niepewnosci- pochwal sie co robiłaś no włąśnie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Zapraszam do dzinnika na próbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.01.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 To próbka ??? Jakie fajne portki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 No , jest juz drugi w piżamce , alew jeszcze mu fotki nie strzeliłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 delfina - ja Cię zabiję , jaki słodki ten królik, normalnie masz zajebiste talenty dawa tego w piżamie[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Dam jutro bo mały właśnie śpi z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 05.01.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam, no króliczek jest cudny Kiedy króliczki trafią do sprzedaży ? A domek Delifiny na żywo wygląda super i dzięki jeszcze raz za możliwość obejrzenia Sielaneczki . Mąż dzieki temu dał się ostatecznie namówić i u nas też będzie Sielanka , ale narazie piękną zimę mamy Pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam . JAk miło , że piszesz .A króliczki mało doskonałe , na fotkach nie widać niedociągnięć , ale szyte ręcznie są... No są jakie są . Ważne , że radoch dla mnie i dzieciaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 05.01.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Delfinko, króliczek cudo kiedy trafi na allegro? skąd ty te pomysły bierzesz? zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.01.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam . JAk miło , że piszesz .A króliczki mało doskonałe , na fotkach nie widać niedociągnięć , ale szyte ręcznie są... No są jakie są . Ważne , że radoch dla mnie i dzieciaczków. nie wierzę w te niedociągnięcia Naprawde powinnas wykorzystac swoje talenty i sprzedawac to na allegro. Jeszcze chwila i "zajączkowe" święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Delfinko, króliczek cudo kiedy trafi na allegro? skąd ty te pomysły bierzesz? zazdraszczam Milo mi , ze Wam tak przypadły do gustu Pomysł podsuwa mi wciąż netowa koleżanka Sprzedaż? Nie , chyba raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.01.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej, hejDla Ciebie: http://www.toys4boys.pl/Inteligentny-kubek-do-kawy-o1403.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.01.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Hej, hej Dla Ciebie: http://www.toys4boys.pl/Inteligentny-kubek-do-kawy-o1403.jpg Oooooooooo i jest mleko A wczoraj rodzice dzwonia do mnie czy jesteśmy to przyjadą na kawkę , a ja na to tylko weście mleko I popołudniu moja kawusia smakowała wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale fajowy króliczek, mojej córce by się podobał ( na nią mówią Królik) i ma w domu już parę materiałowych króliczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.01.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeżeli chodzi o szycie to muszę przyznać nieskromnie że całkiem dobrze mi szło w młodości. Pamiętam też że wyszywałem metodą krzyżykową czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jeżeli chodzi o szycie to muszę przyznać nieskromnie że całkiem dobrze mi szło w młodości. Pamiętam też że wyszywałem metodą krzyżykową czy jakoś tak. Również kiedyś wyszywałam, ale teraz oczka nie te - starość mnie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts