kawika 19.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No co za dużo to niezdrowo. Jeszcze na laurach byś usiadła i za robótki byś się wzięła http://www.clik24.pl/images/gify/na-drutach.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Taa. Wiktor jak trzeba wstać do szkoly to spałby do 8., a jak są wakacje to wstaje o 7. No i zrozum tu takiego?! podobnie i z niedzielami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Melduje się z kawusią:DDzieńdoberek kobitki. w końcu A dali mi dziś pospać do 8 . Ja juz obiadek podszykowany , posprzątane , spakowana na plac zabaw , chłopaki wrzeeszczą , leją się , a ja zasiadam dopić kawkę i za pół godzinki dyżur na placu zaczynam . ale wam fajnie życzę pięknej pogody Oooooooo, stałam się stałym bywalcem forum wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No co za dużo to niezdrowo. Jeszcze na laurach byś usiadła i za robótki byś się wzięła http://www.clik24.pl/images/gify/na-drutach.gif już sobie to wyobrazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.08.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No co za dużo to niezdrowo. Jeszcze na laurach byś usiadła i za robótki byś się wzięła http://www.clik24.pl/images/gify/na-drutach.gif już sobie to wyobrazam ja też hihihihihiihiihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 w zimę będziemy siadać przed kominkiem i robić na drutach bądź na szydełku ubranka dla naszych pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzień dobry. Faktycznie nagle czysto w Tym Twoim Domku. Szkoda, że z zakładu nic nie wyszło, ale pewnie nic straconego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 czysto macie w domu - kiedy ja tak będę miała ??? ehhhhhhhhh a zakłąd - nic tam straconego - można o co innego się założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 witam, widzę że bardzo profesjonalnie podeszliście do tematu izolacji przed zalaniem posadzek-my niestety żeśmy nie wiedzieli że trzeba papą pokrywać na dole chudziaka, no trudno, a rury już hydraulik rozłożył , ale teraz nie ma co gdybać bo już posadzki zrobione , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 papa ????a może być folia jakaś tam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 może być folia jakaśtam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.08.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ja tak mam, folia styropian itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.08.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam kobitki, dopiero zasiadłam , bo od ranka zanim upał byłam z dzieciakai , a teraz obiadek gotowalam. Tak , tak , może być folia jakaś tam Oczytywałam się w temacie i różnie piszą . Bałam się troche papy , ale wyczytałam , że to już nie to co kiedyś . Pape łatwiej zgrzać niż łączyć folię w całość . U nas razem z przygotowaniem do wylewek robi się ta niezsczęsna hydraulika , więc odpada też ryzyko uszkodzenia papy . Seba jednak chce jeszcze zarzucić cieńszą folię , chociaż to już nie konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 hej Pani Taczkowa! Ale u Was wrze, Delfino! Faktycznie - na zdjeciach wyglada jakbys dywaniki miala rozlozone, a nie pape.... Nie wiedzialam o tej papie, ze sie kladze... rany..ilu jeszcze innych rzeczy nie wiem... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.08.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No , przy tej budowie człek wiele się nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja czytałam że się robi tak-papa, potem hydraulika , na to folia i styro, a na styro jeszcze raz folia i dopiero jastrych, ale doczytałam o tym po fakcie więc u mnie jest tak-hydraulika potem folia, styro i folia, mówię oczywiście o parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 20.08.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 znalazłam tego linka o posadzkach do poczytania http://forum.muratordom.pl/prawidlowa-wylewka,t34519.htm?highlight=posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.08.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Nie no jasne , że lepiej papować przed rurkami , ale jak chce się szybko , a akurat hydraulik może robić jak dokańczają się tynki , to kładły się i rurki. Hmmmmmm na styropian folia jescze ? Lece poczytać linka. Dzięki za namiarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 U nas rurki wiszą w powietrzu ,a raczej leżą na cegłach , pod to dali pape, będzie folia i,pójdzie styropian i na rurkiteż następna warstwa styropianu , także wydaję się że oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 przyszłam życzyć miłego dnia i poobserwować poczynania budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts