Megana 12.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Delfina - Ty tak dla siebie szyjesz, czy dla innych też te zające? Super ten fioletowy wygląda.Fajnie by wyglądały, gdyby zamiast białego materiału miały szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hejka zdolniacho śliczne króle ale was zasypało o matko a myślałam że u nas zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 13.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pozwolę sobie wkleić linka do nowo założonej grupy Zapraszam wszystkich Sielankowiczów i tych doświadczonych i tych kompletnie zielonych - http://forum.muratordom.pl/grupa-budujacych-projekt-sielanka-horyzont,t178079.htm?highlight=sielanka%20horyzont Delfina - może będziesz głównym doradcą ? Bo już przez to przeszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 13.01.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zuzu zakładaj dziennik chętnie zobaczymy twoje potyczki na placu budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 13.01.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 U mnie narazie zima i czekam na PNB , więc nie ma o czym pisać/co fotografować .. narazie pozdrowienia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.01.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Delfina - Ty tak dla siebie szyjesz, czy dla innych też te zające? Super ten fioletowy wygląda.Fajnie by wyglądały, gdyby zamiast białego materiału miały szary Tak , wiem , ale nie mialam odpowiedniego materiału . Właściwie to na nich uczyłam się . Wczoraj dokończyłam dwoje chłopczyków z płótna , jak zrobię fotkę to wrzuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.01.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pozwolę sobie wkleić linka do nowo założonej grupy Zapraszam wszystkich Sielankowiczów i tych doświadczonych i tych kompletnie zielonych - http://forum.muratordom.pl/grupa-budujacych-projekt-sielanka-horyzont,t178079.htm?highlight=sielanka%20horyzont Delfina - może będziesz głównym doradcą ? Bo już przez to przeszłaś O teraz doczytałam , że ma doradzać Myślę , że każdy kto zaczął już budować może swoje dorzucić . Ale jeśli mogę być pomocna , to czemu nie? Z resztą dość często ktoś pisze na priv zainteresowany sielanką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata11 13.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Renata11 umywalka w WC czadowska. Ogólnie super zrobione. Płytki w łazience pięknie się prezentują, kanapa krzesła w moim stylu. Tylko nie boisz się, że się szybko pobrudzą? Kolor przedpokoju połączony z kolorem drzwi bardzo ładnie się prezentuje. Możesz napisać jakie to kolory? Witam ,ciesze się ,ze komus oprócz mnie podoba się wnętrze.Krzesełka bez problemu wycieram gabką -w domu mam 4 latkę +kota+psa i to słusznych rozmiarów=mieszanka wybuchowa więc podstawa dla mnie to meble które mozna łatwo umyć tak jak krzesełka , wszystkie meble w salonie mają ściągane pokrycia które sama piorę w pralce.Z kolorami będzie mały problem ponieważ była to Cieszynka z mieszalnika ,ale jezeli jest Ci potrzebny numer to przeszukam strych i znajdę nr .Choć przyznam szczerze ja z zadnego koloru farb nie jestem zadowolona -najpierw godzinne narady który kolor wybrać z katalogu ,a potem nijak to się ma do koloru na ścianie i tak przykładem jest kuchnia i przedpokój właśnie ,szkoda ,ze nie mam juz zdjęc 1 wersji mojej sypialni fiolet (jagoda wyszła) + cynamon(ok)koszmar tyle pracy i docelowo na całości jest tapeta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Siostra jeszcze u ciebie muszę nadrobić co nieco historia z pralką łądnie się skończyła ale pralka w kotłowni - wydaje mi sie kompletnym niewypałem u mnie w kotłowni syf, szkoda było tam płytek położyć króliczki są świetne a zima - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 14.01.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 delfinko -- jeszcze twoich aniołków nie dostałam, mam nadzieję że dzisiaj przyjda już nie moge się doczekać No , kurde mam nadzieje , że dojdą Tyle roboty i zaginęły by???????? A może nasza siostra pod wpływem aniołków wróci do nas?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 14.01.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Renata11 umywalka w WC czadowska. Ogólnie super zrobione. Płytki w łazience pięknie się prezentują, kanapa krzesła w moim stylu. Tylko nie boisz się, że się szybko pobrudzą? Kolor przedpokoju połączony z kolorem drzwi bardzo ładnie się prezentuje. Możesz napisać jakie to kolory? Witam ,ciesze się ,ze komus oprócz mnie podoba się wnętrze.Krzesełka bez problemu wycieram gabką -w domu mam 4 latkę +kota+psa i to słusznych rozmiarów=mieszanka wybuchowa więc podstawa dla mnie to meble które mozna łatwo umyć tak jak krzesełka , wszystkie meble w salonie mają ściągane pokrycia które sama piorę w pralce.Z kolorami będzie mały problem ponieważ była to Cieszynka z mieszalnika ,ale jezeli jest Ci potrzebny numer to przeszukam strych i znajdę nr .Choć przyznam szczerze ja z zadnego koloru farb nie jestem zadowolona -najpierw godzinne narady który kolor wybrać z katalogu ,a potem nijak to się ma do koloru na ścianie i tak przykładem jest kuchnia i przedpokój właśnie ,szkoda ,ze nie mam juz zdjęc 1 wersji mojej sypialni fiolet (jagoda wyszła) + cynamon(ok)koszmar tyle pracy i docelowo na całości jest tapeta. Pozdrawiam Z tymi kolorami to faktycznie trudny wybór. Na wzorniku wyglądają całkiem przystępnie a jak pomaluje się całą ścianę to wychodzi, że nie o to nam chodziło. O kolor pytam tak z ciekawości, ja to jeszcze nie ten etap, ale warto wiedzieć, co warto łączyć ze sobą, aby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.01.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Właśnie byłam w dzienniku. Fajnie masz z podłogą w spiżarni. Super to wyszło. A ja wciąż nie mogę się doczekac ukończenia schodów do piwnicy Co do zająców to nic nie trzeba mówic Moje ulubione to parka na ostatnim zdjęciu Kiedy Ty to wszystko robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.01.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Delfino, Po co Ci kolory na scianach? Artysci domorosli juz Ci sciany przyozdobili Fajne te kroliczki!! Podziwiam za cierpliwosc i talent!! Ja przy pierwszej lapce juz bym miala wszystko rzucone w kat Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.01.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Właśnie byłam w dzienniku. Fajnie masz z podłogą w spiżarni. Super to wyszło. A ja wciąż nie mogę się doczekac ukończenia schodów do piwnicy Co do zająców to nic nie trzeba mówic Moje ulubione to parka na ostatnim zdjęciu Kiedy Ty to wszystko robisz??? Oj , ja mam jeszcze tysiąc rzeczy do zrobienia:/ Teraz zmagam się z anielcą . Wiem , że średnio wyjdzie .Teraz mam w planie skonfiskować starą maszynę teściowej , może naucze się szyc? A kiedy to robię? No to jest plus niepracowanai. W międzyczasie , w dzień coś tam wycinam , szukam , a wieczortami przy filmiku szyję nawet do 1:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.01.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Hej Delfino, Po co Ci kolory na scianach? Artysci domorosli juz Ci sciany przyozdobili Fajne te kroliczki!! Podziwiam za cierpliwosc i talent!! Ja przy pierwszej lapce juz bym miala wszystko rzucone w kat Maja A no artyści ozdabiają. A mój pierwszy wypocin powstawał w bólach . Zabierałam się do niego , odrzucałam , wracałam. Teraz od rana korci mnei by szyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 19.01.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 ale masz dziewczyno zacięcie normalnie podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.01.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 puk puk puk dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.01.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzień doberek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 co tam Siostra słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Dzien Dobry później niż zwykle. Mało mam dizs czasu ale Twoje dzieło widziałam. To serduszko mnie zaintrygowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts