Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pozwolę sobie wkleić linka do nowo założonej grupy ;)

Zapraszam wszystkich Sielankowiczów i tych doświadczonych i tych kompletnie zielonych ;) - http://forum.muratordom.pl/grupa-budujacych-projekt-sielanka-horyzont,t178079.htm?highlight=sielanka%20horyzont

Delfina - może będziesz głównym doradcą ? Bo już przez to przeszłaś ;)

Delfina - Ty tak dla siebie szyjesz, czy dla innych też te zające? Super ten fioletowy wygląda.Fajnie by wyglądały, gdyby zamiast białego materiału miały szary :)

Tak , wiem , ale nie mialam odpowiedniego materiału . Właściwie to na nich uczyłam się . Wczoraj dokończyłam dwoje chłopczyków z płótna , jak zrobię fotkę to wrzuce.

Pozwolę sobie wkleić linka do nowo założonej grupy ;)

Zapraszam wszystkich Sielankowiczów i tych doświadczonych i tych kompletnie zielonych ;) - http://forum.muratordom.pl/grupa-budujacych-projekt-sielanka-horyzont,t178079.htm?highlight=sielanka%20horyzont

Delfina - może będziesz głównym doradcą ? Bo już przez to przeszłaś ;)

O teraz doczytałam , że ma doradzać :lol: Myślę , że każdy kto zaczął już budować może swoje dorzucić . Ale jeśli mogę być pomocna , to czemu nie? Z resztą dość często ktoś pisze na priv zainteresowany sielanką :wink:

Renata11 umywalka w WC czadowska. Ogólnie super zrobione. Płytki w łazience pięknie się prezentują, kanapa krzesła w moim stylu. Tylko nie boisz się, że się szybko pobrudzą? Kolor przedpokoju połączony z kolorem drzwi bardzo ładnie się prezentuje. Możesz napisać jakie to kolory?

Witam ,ciesze się ,ze komus oprócz mnie podoba się wnętrze.Krzesełka bez problemu wycieram gabką -w domu mam 4 latkę +kota+psa i to słusznych rozmiarów=mieszanka wybuchowa :D więc podstawa dla mnie to meble które mozna łatwo umyć tak jak krzesełka , wszystkie meble w salonie mają ściągane pokrycia które sama piorę w pralce.Z kolorami będzie mały problem ponieważ była to Cieszynka z mieszalnika ,ale jezeli jest Ci potrzebny numer to przeszukam strych i znajdę nr .Choć przyznam szczerze ja z zadnego koloru farb nie jestem zadowolona -najpierw godzinne narady który kolor wybrać z katalogu ,a potem nijak to się ma do koloru na ścianie i tak przykładem jest kuchnia i przedpokój właśnie ,szkoda ,ze nie mam juz zdjęc 1 wersji mojej sypialni fiolet (jagoda wyszła) + cynamon(ok)koszmar tyle pracy i docelowo na całości jest tapeta.

Pozdrawiam

Renata11 umywalka w WC czadowska. Ogólnie super zrobione. Płytki w łazience pięknie się prezentują, kanapa krzesła w moim stylu. Tylko nie boisz się, że się szybko pobrudzą? Kolor przedpokoju połączony z kolorem drzwi bardzo ładnie się prezentuje. Możesz napisać jakie to kolory?

Witam ,ciesze się ,ze komus oprócz mnie podoba się wnętrze.Krzesełka bez problemu wycieram gabką -w domu mam 4 latkę +kota+psa i to słusznych rozmiarów=mieszanka wybuchowa :D więc podstawa dla mnie to meble które mozna łatwo umyć tak jak krzesełka , wszystkie meble w salonie mają ściągane pokrycia które sama piorę w pralce.Z kolorami będzie mały problem ponieważ była to Cieszynka z mieszalnika ,ale jezeli jest Ci potrzebny numer to przeszukam strych i znajdę nr .Choć przyznam szczerze ja z zadnego koloru farb nie jestem zadowolona -najpierw godzinne narady który kolor wybrać z katalogu ,a potem nijak to się ma do koloru na ścianie i tak przykładem jest kuchnia i przedpokój właśnie ,szkoda ,ze nie mam juz zdjęc 1 wersji mojej sypialni fiolet (jagoda wyszła) + cynamon(ok)koszmar tyle pracy i docelowo na całości jest tapeta.

Pozdrawiam

Z tymi kolorami to faktycznie trudny wybór. Na wzorniku wyglądają całkiem przystępnie a jak pomaluje się całą ścianę to wychodzi, że nie o to nam chodziło. O kolor pytam tak z ciekawości, ja to jeszcze nie ten etap, ale warto wiedzieć, co warto łączyć ze sobą, aby było dobrze. :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Właśnie byłam w dzienniku.

Fajnie masz z podłogą w spiżarni. Super to wyszło. A ja wciąż nie mogę się doczekac ukończenia schodów do piwnicy :-?

Co do zająców to nic nie trzeba mówic :wink:

Moje ulubione to parka na ostatnim zdjęciu :lol:

Kiedy Ty to wszystko robisz??? :o

Oj , ja mam jeszcze tysiąc rzeczy do zrobienia:/ Teraz zmagam się z anielcą . Wiem , że średnio wyjdzie .Teraz mam w planie skonfiskować starą maszynę teściowej , może naucze się szyc?:D

A kiedy to robię? No to jest plus niepracowanai. W międzyczasie , w dzień coś tam wycinam , szukam , a wieczortami przy filmiku szyję nawet do 1:D

Hej Delfino,

Po co Ci kolory na scianach? Artysci domorosli juz Ci sciany przyozdobili :lol: :lol:

Fajne te kroliczki!! Podziwiam za cierpliwosc i talent!! Ja przy pierwszej lapce juz bym miala wszystko rzucone w kat :lol: :lol: :lol: :lol:

Maja

A no artyści ozdabiają;). A mój pierwszy wypocin powstawał w bólach . Zabierałam się do niego , odrzucałam , wracałam.:D Teraz od rana korci mnei by szyć:D