beti,kris,mimi 20.01.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Cześć Delfinka nie chciałbym się powtarzać ale chyba będę musiała dziewczyno normalnie takie cudeńka robisz że gęba sama się do nich cieszy i nawet największy twardziel wymięka na ich widok nie marnujesz czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.01.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Fajnie , że podoba Wam się moja dłubaninka. Marzy mi się maszyna do szycia , bo to pozwoliło by na dokładniejsze szycie. Może jak wpadnie kaska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 teraz trzeba podpowiedzieć mężowi, co byś chciałą otrzymać w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 21.01.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Fajne bałwankihttp://lh6.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/S0uMX5IjlHI/AAAAAAAACTM/62c7qf_WDyI/s512/IMG_6734.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.01.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Oj bałwanki rozbiarające na maxa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 a jakie rumieńce na buźkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.01.2010 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Koniec z pisaniem osobistych wyznań na komentach Jest mi głupio???????????? Chyba tak , net to jednak nie anomnimowość , a wieści wszelakie roznoszą się wszędzie Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.01.2010 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Delfinko, co sie stało? Przytulam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Koniec z pisaniem osobistych wyznań na komentach Jest mi głupio???????????? Chyba tak , net to jednak nie anomnimowość , a wieści wszelakie roznoszą się wszędzie Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro Siostra co się stało ??? przytulam bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.01.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Delfina, nie przejmuj się. WRACAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Może słonko pomożehttp://www.zdjecia.sklep.pl/images/piaskowa%20plaza%20na%20wybrzezu%20gdanskim.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.01.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Koniec z pisaniem osobistych wyznań na komentach Jest mi głupio???????????? Chyba tak , net to jednak nie anomnimowość , a wieści wszelakie roznoszą się wszędzie Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro Co to sie podziało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Koniec z pisaniem osobistych wyznań na komentach Jest mi głupio???????????? Chyba tak , net to jednak nie anomnimowość , a wieści wszelakie roznoszą się wszędzie Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro Siostra co się stało ??? przytulam bardzo mocno hej siopstra co się tutaj dzieje jak co to piosz na pv przytulam mocno kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro a my to co ? już się nie liczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Może słonko pomoże http://www.zdjecia.sklep.pl/images/piaskowa%20plaza%20na%20wybrzezu%20gdanskim.jpg Oj tego mi brak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro a my to co ? już się nie liczymy? Nie , no jak mogłam tak pisac, oj durna:D Przepraszam i się poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Koniec z pisaniem osobistych wyznań na komentach Jest mi głupio???????????? Chyba tak , net to jednak nie anomnimowość , a wieści wszelakie roznoszą się wszędzie Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro Siostra co się stało ??? przytulam bardzo mocno hej siopstra co się tutaj dzieje jak co to piosz na pv Napiszę potem , bo moj czas na kompie minął , a jak co to siostry napiszą ci na priv. Ja jeszcze u teściów jestem takze odezwę się na dobre wieczorem lub jutro przytulam mocno kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 25.01.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro a my to co ? już się nie liczymy? Nie , no jak mogłam tak pisac, oj durna:D Przepraszam i się poprawię. żeby mi to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Koniec z pisaniem osobistych wyznań na komentach Jest mi głupio???????????? Chyba tak , net to jednak nie anomnimowość , a wieści wszelakie roznoszą się wszędzie Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro Co to sie podziało ? Wytłumaczę się wieczorkiem , oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Siostry moje trzy , teraz będę słac osobiste informacje tylko Wam na poczte.Jest mi strasznie przykro a my to co ? już się nie liczymy? Nie , no jak mogłam tak pisac, oj durna:D Przepraszam i się poprawię. żeby mi to było ostatni raz Oczywiście Tobie tez się wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts