delfina7 25.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale moge Wam napisać , że mam dziś kaca Zbysiu , odchudznko od jutra wskrzeszam , bo z syndromem dnia poprzedniego nie dam rady Jka ja przetrwam dwugodzinną jazde autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale moge Wam napisać , że mam dziś kaca Zbysiu , odchudznko od jutra wskrzeszam , bo z syndromem dnia poprzedniego nie dam rady Jka ja przetrwam dwugodzinną jazde autem no pięknie ja się martwię a ta skacowana lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale moge Wam napisać , że mam dziś kaca Zbysiu , odchudznko od jutra wskrzeszam , bo z syndromem dnia poprzedniego nie dam rady Jka ja przetrwam dwugodzinną jazde autem no pięknie ja się martwię a ta skacowana lata No trzeba bylo sie rozluźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 jesteś już wytłumaczona mam nadzieję, że komuś tu się zrobi głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ale moge Wam napisać , że mam dziś kaca Zbysiu , odchudznko od jutra wskrzeszam , bo z syndromem dnia poprzedniego nie dam rady Jka ja przetrwam dwugodzinną jazde autem chociaż dzieki temu rozluźniona trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.01.2010 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam z domku gdzie zamarzła ciepła woda:D Co tam sie u was dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.01.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam z domku gdzie zamarzła ciepła woda:D Co tam sie u was dzieje ? Lo Matko Wojenno!! Jak to ciepla woda...zamarzla? ja sie na tam fizyce nie znam.....ale to mozliwe??? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 25.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 delfina7, zakochałam sie w Twoich anołkach, prosze o przepis i instrukcje. odkad je zobaczyłam to nie daja mi spokojuA króliczki - czadowe, cuuudo. ja tez tak chceA tort bossski!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam z domku gdzie zamarzła ciepła woda:D Co tam sie u was dzieje ? Cała opowieść w dzinniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 delfina7, zakochałam sie w Twoich anołkach, prosze o przepis i instrukcje. odkad je zobaczyłam to nie daja mi spokoju A króliczki - czadowe, cuuudo. ja tez tak chce A tort bossski!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Oj , ale mi miło. Już zapomniałam o nich , bo jak widać przeszłam na tkaninę. Aniołki robione są z masy solnej i tu pełna dowolność w wyglądzie. Pięknie się lepi , a potem suszy i maluje. Tu bardzo łatwiutka instrukcja , którą znalazłam niedawno , ale również można w goole wpiasac sobie hasło anioły z masy solnej , jest taka różnorodność , że nie wiadomo na co się zdecydowac http://www.cafeart.pl/20080814743/masy_plastyczne/Kursy_obrazkowe/Jak_w_prosty_sposob_ulepic_aniola_z_masy_solnej.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam z domku gdzie zamarzła ciepła woda:D Co tam sie u was dzieje ? Lo Matko Wojenno!! Jak to ciepla woda...zamarzla? ja sie na tam fizyce nie znam.....ale to mozliwe??? Maja No niby nie jest, ale woda nie była odkręcana , to co w rurkach ostygło i zamarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 25.01.2010 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam z domku gdzie zamarzła ciepła woda:D Co tam sie u was dzieje ? Cała opowieść w dzinniku o rany. Normalnie hardcore Zamarzła woda, zamarzły ścieki. Ale daliście radę. BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.01.2010 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Wyjscia nie było , kombinowanko pozostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 no to ciekawe nauki pobieracie w nowym domu oby takich nauk nie było więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 26.01.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ale numer z ta wodą to juz w boju zaprawini jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.01.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej delfinko, teraz to ci nic nie straszne po dziurawieniu rury i laniu woda (po wiadomo czym) niec cie nie zaskoczy kciuki trzymam co by już woda niepodzianek nie zrobiła buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 hej delfinko, teraz to ci nic nie straszne po dziurawieniu rury i laniu woda (po wiadomo czym) niec cie nie zaskoczy kciuki trzymam co by już woda niepodzianek nie zrobiła buźka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Oj Delfinko, ależ masz przeżycia Na jakiej głębokości macie te rury od ścieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 26.01.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 No nie są głęboko jeszcze , bo nie nasypana jest docelowa warstwa ziemi. Tu jednak problem był w tym, że szambo było pełne i z rury nie ściekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 27.01.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 a wtedy co mieliście szambo opróżnić, to nie opróżniliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts