delfina7 05.02.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Bry siostrzyczki No i wszysckich odwiedzających , a szczególnie Zbysia pozdrawiam:D . Ze śniadankiem zasiadłam , ale musze lecieć ogarnąć chałupę , i coś upichcić , bo goście jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Bry siostrzyczki No i wszysckich odwiedzających , a szczególnie Zbysia pozdrawiam:D . Ze śniadankiem zasiadłam , ale musze lecieć ogarnąć chałupę , i coś upichcić , bo goście jadą jak goście to będzie wesoło Ja posprzatałam wczoraj. No moze posprzątałam to za dużo powiedziane: odkurzanei i mycie podłogi tylko I wieczorem upiekłam bananowego gniota dla chłopaków. Dziś przyjeżdża Ł. i to chyba wczesniej niż zazwyczaj to może cebulaki A Ty Delfinka co dla gości robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.02.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ufffffffff. spracowałam się , ale 100 pierogów czeka na gotowanie , posprzątałam weekendowo , biszkopt z musem truskawkowym , kremem i galaretką z truskawami na wierzchu czeka na kawusię , dwie sałatki czekają na wymiąchanie. Zbysiu , przepraszam , jeśli przeczytasz tą listę dan Podamy goloneczki , takie gotowce sprawdzone udało się zakupić , sałateczki , kiełbacha , a potem będziemy pić piwkooooooooo . A goście to moja siostra z mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ufffffffff. spracowałam się , ale 100 pierogów czeka na gotowanie , posprzątałam weekendowo , biszkopt z musem truskawkowym , kremem i galaretką z truskawami na wierzchu czeka na kawusię , dwie sałatki czekają na wymiąchanie. Zbysiu , przepraszam , jeśli przeczytasz tą listę dan Podamy goloneczki , takie gotowce sprawdzone udało się zakupić , sałateczki , kiełbacha , a potem będziemy pić piwkooooooooo . A goście to moja siostra z mężem. ja cię siostra zatłukę jakie pyszności a jakie sałatki robisz - bo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje a co to jest? Sok, napój? Bez bąbelków? Bez alkoholu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje a co to jest? Sok, napój? Bez bąbelków? Bez alkoholu? alkohol, bez bąbelków 16% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje a co to jest? Sok, napój? Bez bąbelków? Bez alkoholu? alkohol, bez bąbelków 16% puste kalorie, nieładnie koleżanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje a co to jest? Sok, napój? Bez bąbelków? Bez alkoholu? alkohol, bez bąbelków 16% puste kalorie, nieładnie koleżanko przestań tyle mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje a co to jest? Sok, napój? Bez bąbelków? Bez alkoholu? alkohol, bez bąbelków 16% puste kalorie, nieładnie koleżanko przestań tyle mojego mojego, mojego. Na sex zamień Poza tym kto chciał sie odchudzac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 a piwo ile kalorii Ja wczoraj kupiłam sobie karmi kawowe. Cos mnie tak naszło, piłam kiedyś jak karmiłam chłopaków a ja ostatnio zamiast piwa raczę się pina colada z biedronki, barsdzo mi smakuje a co to jest? Sok, napój? Bez bąbelków? Bez alkoholu? alkohol, bez bąbelków 16% puste kalorie, nieładnie koleżanko przestań tyle mojego mojego, mojego. Na sex zamień Poza tym kto chciał sie odchudzac ? chcę ale czasem coś się mimo odchudzania od życia należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ufffffffff. spracowałam się , ale 100 pierogów czeka na gotowanie , posprzątałam weekendowo , biszkopt z musem truskawkowym , kremem i galaretką z truskawami na wierzchu czeka na kawusię , dwie sałatki czekają na wymiąchanie. Zbysiu , przepraszam , jeśli przeczytasz tą listę dan Podamy goloneczki , takie gotowce sprawdzone udało się zakupić , sałateczki , kiełbacha , a potem będziemy pić piwkooooooooo . A goście to moja siostra z mężem. Byle nie co tydzień były odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.02.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Za tydzień ja jadę na podbój Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.02.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Rewizyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.02.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Za tydzień ja jadę na podbój Poznania sama jedziesz? Pochwal sie cos więcej. U nas ferie, zacznie się drugi tydzień na który wzięłam urlop. Ale będziemy w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.02.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Zapowiadają opady śniegu na koniec tygodnia , tata mój spadł ze schodów , poobijany fest i nie wiem czy dojdzie do siebie do końca tygodnia , żeby zaglądać do domku , więc nie wiem czy wyruszymy. A plan jest taki , żeby w piątek wyruszyć do tesciów , a w sobotę zostawić im dzieci i na poznań z małżem , powrót w niedziele A teraz pochwale się moimi wyrobami czyli anieliczką z obłoczkiem i tortem dziś wykonanym dla szwagra:D http://lh4.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/S28QH9_1G-I/AAAAAAAACZ4/rDikO46pkck/s512/IMG_6866.JPG http://lh5.ggpht.com/_QKTM9NEOPL4/S28QKuWz84I/AAAAAAAACZ8/7ZcMaS0sF-w/s640/IMG_6859.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A czym sobie szwagier na taaaaki tort zasłuzył, co? Dbaj o tatę. Słabo wyszło A u lekarza był, jakieś przeswietlenie miał robione? Czy to na pewno tylko poobijanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 07.02.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Anieliczka miała takie ... melony??? Anieliczka bombowa - zdolne rączki masz kobieto... A tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.02.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Z kogo była miara do tortu. A może przed lustrem stałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts