kawika 08.02.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 heja siotra torst jest ................. normalnie fantastyczny!!!!!! hmmmm mój małż pewnie ucieszyłby się z takiego tortu....., a szwagier zadowolony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.02.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 delfina!!!!!!!!!!!!!!! Co tam znowu szyjesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.02.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Jestem:D Zrobiłam akcje czyszczenia pieca i wróciłam jak kominiarz Teraz pachniąca z kawusią mogę przysiąść sobie i odpocząć. Tata miał prześiwtlenie robione i niby oki , ale zobaczymy , bo wieczorem miał problemy z oddychaniem. Zbysiu , jasne , że to moje cycuchy były wzorem. Szwagierek zadowolony lizał sutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Jestem:D Zrobiłam akcje czyszczenia pieca i wróciłam jak kominiarz Teraz pachniąca z kawusią mogę przysiąść sobie i odpocząć. Tata miał prześiwtlenie robione i niby oki , ale zobaczymy , bo wieczorem miał problemy z oddychaniem. Zbysiu , jasne , że to moje cycuchy były wzorem. Szwagierek zadowolony lizał sutki dzień dobry padłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.02.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dzień dobry. Donoszę , ktoś ci podwędził avatora; http://forum.muratordom.pl/post3582438.htm#3582438 Kto ma prawa autorskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.02.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ooooo , popatrz Zbysiu i to od sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.02.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ooooo , popatrz Zbysiu i to od sierpnia noo nie całkiem od sierpnia. Ja czytam ten dziennik od poczatku. Avatar taki pojawił się później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kurna Chata 10.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Hę pozazdrościć tej kurzej łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 hej siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.02.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzień dobry. Donoszę , ktoś ci podwędził avatora; http://forum.muratordom.pl/post3582438.htm#3582438 Kto ma prawa autorskie ? A to tak mozna? Zauwazylam tez, ze ktos sobie przywlaszczyl Anety-we zdjecie u siebie w dzienniku bez oddawania Anecie laurow, ze to Jej...wydawalo mi sie, ze tak nie mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzień dobry. Donoszę , ktoś ci podwędził avatora; http://forum.muratordom.pl/post3582438.htm#3582438 Kto ma prawa autorskie ? A to tak mozna? Zauwazylam tez, ze ktos sobie przywlaszczyl Anety-we zdjecie u siebie w dzienniku bez oddawania Anecie laurow, ze to Jej...wydawalo mi sie, ze tak nie mozna... a chodzi o podłogę czy o coś innego? Jesli tylko nie zapałętają się gdzies gdzie nie powinny moje dzieci to nie zastrzegam praw autorskich Jeśli komus coś ode mnie pomoże to prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.02.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzień dobry. Donoszę , ktoś ci podwędził avatora; http://forum.muratordom.pl/post3582438.htm#3582438 Kto ma prawa autorskie ? A to tak mozna? Zauwazylam tez, ze ktos sobie przywlaszczyl Anety-we zdjecie u siebie w dzienniku bez oddawania Anecie laurow, ze to Jej...wydawalo mi sie, ze tak nie mozna... a chodzi o podłogę czy o coś innego? Jesli tylko nie zapałętają się gdzies gdzie nie powinny moje dzieci to nie zastrzegam praw autorskich Jeśli komus coś ode mnie pomoże to prosze bardzo Podloge.... ...ok jak tak mowisz, ale mam male ale....nawet piszac wypracowanie to sie pisze, ze ten i ten autor powiedzial to i to i nie jest to slowo wlasne autora wypracowania....wiec jak sie pokazuje fotke prywatna, robiona przez forumowicza, a nie z katalogu producenta, to raczej tez powinno sie powiedzec, ze Aneta-we zrobila takie a takie zdjecie plytkom na swojej podlodze i sobie je od Niej przekopiowalam, gdyz pasuje mi do mojego domu....inaczej plagiat sie szerzy... i to nie tylko w polskim szkolnictwie wyzszym... takie moje male pol-zawodowe skrzywienie z copyrights... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Maja rozumiem. Coś w tym jest. W końcu nie kazdy musi miec takie zdanie jak ja a fotek dużo krąży po necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 10.02.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Chata , ogólenie dostępna na darmowych stronkach , więc każdy se może pierdyknąć. Teraz mam problem jak czytam komenty , bo szukam ostatniej swojej wypowiedzi i od tego czytam , a teraz;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 no teraz będzie problem, bo mi się mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 w ogóle to dzień dobrysiostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 hej, hej ja tez rozpoznaje ludzi po avatarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 hej, hej ja tez rozpoznaje ludzi po avatarach no takie przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 delfinka, dla Ciebie: http://www.paczekdlaciebie.pl/47841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.02.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ale się narobiło-dwie kurze łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts