delfina7 24.08.2009 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Oooooo wąłśnie szukam Was ciotki;). Miłego dzionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Czeeeeśśććć.jak tam po wypoczynku, bo czytając oststni wpis w dzienniku to humor miałaś nijaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.08.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witaj trzecia z trojaczków. A no i dalej nijaki , chociaż odpoczełam wczoraj troszkę. Wobraźcie sobie ten nasz hydraulik dostal wolne na dziś od znajomego bującego , żeby sprawdzić te pirdol... centralne . I co? nie ma go . Plan awryjny , przjedzie ktoś inny , tylko nie wiem kiedy . Ehhhhhhh , nerwy mamy , że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Jello!! Dzisiaj Kuzyn wraca z urlopu to bede Go meczyc o ta pape... Ja to mam najwiekszego pietra o ta nasza suterene/piwnice...boje sie by tam wilgoc nie wyszla i takie inne.. chociazby dlatego, ze tam beda chlopakow sypialnie... ah! nie miala baba klopotu to wziela sie za budowanie naszlo mnie na herbate rozana...a tu juz wszyla w domu musze poczekac do pazdziernika... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.08.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wiem , że teraz folie też są w porządku i można tylko foliować . Z racji tego , że u nas prace na raty i jednocześnie założyliśmy papę , żeby uniknąć uszkodzenia folii. Co do piwnicy , u mojej mamy są takie też do połowy z oknami i nic nie wyłazi . Jeśli zostanie dobrze zaizolowane na zewnątrz i ofoliowane folią kubełkową to powinno być oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 24.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 ja jedynie zrozumiałam, że za bardzo papy nie polecają ale ja tam mam folię, nie myśleliśmy o papie, więc nie wnikałam w szczegóły miłego dnia zmykam do domu jutra z rańća pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Tak ta się już napracowała.... Jutro będzie strsza o rok (urodziny dzisiaj ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 w dzienniku się nie napracowałam ale postaram się co nieco wkleić z fotek ale za to na działce mam nieco czyściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No prosze to już podlogi będziesz mieć. Ale się ciesze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no bo jak to jest, że na górze podłogi mam - a nawet dywaniki w dwóch pomieszczeniach rozłożone a dół surowy ale muszę jeszcze kupić jakiś platyfikator, czy jak to się zwie, do wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 taaaa, ja już pomerdałąm dzienniki o podłogach Delfinki mowa, a ja o swoich już piszę eh, dzisiaj ciśnienie skacze - wymówka każda jest dobra Delfinka więc dwie czekamy na wylewki jupiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 taaaa, ja już pomerdałąm dzienniki o podłogach Delfinki mowa, a ja o swoich już piszę eh, dzisiaj ciśnienie skacze - wymówka każda jest dobra Delfinka więc dwie czekamy na wylewki jupiiiiiiiiiiiiiiiii Ej babo babo, Ty faktycznie po tej nocce coś neitomna jesteś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 no nietomna żem jest masaż był wyśmienity i ... usypiajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.08.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Wróciłam z placyku , gorąco jak ..uj. Pije drugą kawę , ale nie wiem czy to dobry pomysł , bo mnie coś żołądek muli . Zapodałam sobie slodkość małą na poprawe nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 na słodkie teraz i ja mam ochotę u nas też duszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.08.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A unas da się żyć, słoneczko i wiaterek, delfina a my coś razem nie zjadły??? (bo mnież muli od rana} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 mnie tam muli, coś bym zjadła, ale nie wiem jeszcze, na co mam ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A moiże muli Cię z innego powodu??? Lece szukać barierek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 mnie? z tego powodu raczej nie :D toż to trzeba najpierw wybudować domek mieć kominek dywanik przed nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.08.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts