kawika 12.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ale się narobiło-dwie kurze łapki no i się mylę siostra czzeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.02.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 ale się narobiło-dwie kurze łapki no i się mylę siostra czzeeee cześć kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.02.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam z głogowa , od tesciostwa , a juterkiem Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witam z głogowa , od tesciostwa , a juterkiem Poznań. jednak się udało, nie zasypało tak bardzo. Super! Udanego wyjazdu, komu jak komu Tobie się na pewno nalezy pracusiu domowy Ściskam mocno i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 13.02.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam z Poznania , wiatowa ze mnei kobita Co prawda kozioków nie widziaam jeszcze , ale wiem gdzie piá i gdzie tanie iwko w ich okolicy mona wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam z Poznania , wiatowa ze mnei kobita Co prawda kozioków nie widziaam jeszcze , ale wiem gdzie piá i gdzie tanie iwko w ich okolicy mona wypic Delfinka, a tego piwka już tak dużo było czy nie masz polskich liter? Bo coś Ci niektóre literki pozjadało. Rozumiem, ze dobrze się bawisz??? Fajnie, ja na razie leczę bark, łopatkę. Jak się nie rozpadne przez weekend to moze będe życ Troszke Ci zazdroszczę, ja nawet piwka w domku przy tych lekach nei mogę sobie zaaplikowac w ramach znieczulenia. Wypij choc jedno za mnie, ok??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.02.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Słodkich walentynek http://portadosol.blox.pl/resource/slodkie_walentynki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Delfinka, nie wróciłaś jeszcze?Kiedy szczegółowa relacja z pobytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam z Poznania , wiatowa ze mnei kobita Co prawda kozioków nie widziaam jeszcze , ale wiem gdzie piá i gdzie tanie iwko w ich okolicy mona wypic bry siostra ojjjjjjjj chyba sporo tego pifffffka było buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 JA dalej w Głogowie , powrót juterkiem jednak . Piwa dużo? Jak widać po pisowni Własnei wróciłam z placu zabaw pod dachem , powspinałam się pobiegałam za dziećmi , ze ślizgawkę odpuściłam , bo balam się zablokować Jutro wracam i będe nocować u rodziców , bo tata niedomaga. Pisłam , że upadł na schodach i niby nic nie było ,a wczoraj okazało się , że żebro złamane:/ Mama od środy wraca do pracy po krótkim urlopiku , a chłopina do kibelka nawet sam nei może wstać , więc Seba z dzieciakami w domu , a ja u rodziców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wowo, to zdrówka dla taty! Ale Ty chyba troszkę odpoczęłaś od codzienności, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Dziękuję za Walntynkowe ciacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wowo, to zdrówka dla taty! Ale Ty chyba troszkę odpoczęłaś od codzienności, co? No niby tak , ale mam hmmmmmm nerwa na Sebe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 15.02.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 hejka siostra:) i witam wszystkich, to ja siostra z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 hejka siostra:) i witam wszystkich, to ja siostra z Poznania O ty bestio:DDDDDDDDd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.02.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przedstawiam Wam nowego muratorowego czlonka czyli moja siostra łosobista ta , z którą tyyyyyleeeeee pifaaaaa wypiłam w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.02.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przedstawiam Wam nowego muratorowego czlonka czyli moja siostra łosobista ta , z którą tyyyyyleeeeee pifaaaaa wypiłam w weekend to WITAMY! i zapraszamy do pisania, komentowania itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 15.02.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przedstawiam Wam nowego muratorowego czlonka czyli moja siostra łosobista ta , z którą tyyyyyleeeeee pifaaaaa wypiłam w weekend Witam Też taki pracuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.02.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przedstawiam Wam nowego muratorowego czlonka czyli moja siostra łosobista ta , z którą tyyyyyleeeeee pifaaaaa wypiłam w weekend Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.02.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Przedstawiam Wam nowego muratorowego czlonka czyli moja siostra łosobista ta , z którą tyyyyyleeeeee pifaaaaa wypiłam w weekend i ja się witam Dzień Doberek beata jestemhttp://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts