Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam z Poznania , wiatowa ze mnei kobita :lol: Co prawda kozioków nie widziaam jeszcze , ale wiem gdzie piá i gdzie tanie iwko w ich okolicy mona wypic :lol:

Delfinka, a tego piwka już tak dużo było czy nie masz polskich liter? Bo coś Ci niektóre literki pozjadało. :wink:

Rozumiem, ze dobrze się bawisz??? :lol:

Fajnie, ja na razie leczę bark, łopatkę. Jak się nie rozpadne przez weekend to moze będe życ :wink:

Troszke Ci zazdroszczę, ja nawet piwka w domku przy tych lekach nei mogę sobie zaaplikowac w ramach znieczulenia. Wypij choc jedno za mnie, ok??? :wink:

JA dalej w Głogowie , powrót juterkiem jednak . Piwa dużo? Jak widać po pisowni :lol: :lol: :lol: :lol: Własnei wróciłam z placu zabaw pod dachem , powspinałam się pobiegałam za dziećmi , ze ślizgawkę odpuściłam , bo balam się zablokować :lol: :lol: :lol:

Jutro wracam i będe nocować u rodziców , bo tata niedomaga. Pisłam , że upadł na schodach i niby nic nie było ,a wczoraj okazało się , że żebro złamane:/ Mama od środy wraca do pracy po krótkim urlopiku , a chłopina do kibelka nawet sam nei może wstać , więc Seba z dzieciakami w domu , a ja u rodziców .