BozenaEwa 15.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A witam,witam wszystkich. Milo mi powitac wszystkich i dolaczyc do Waszej grupy. Nie, ja nie jestem niestety taki pracus jak siostra ma a juz zdecydowanie nie jestem taka tworcza, ja z zupelnie innej beczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.02.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A witam,witam wszystkich. Milo mi powitac wszystkich i dolaczyc do Waszej grupy. Nie, ja nie jestem niestety taki pracus jak siostra ma a juz zdecydowanie nie jestem taka tworcza, ja z zupelnie innej beczki "z innej beczki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 16.02.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A witam,witam wszystkich. Milo mi powitac wszystkich i dolaczyc do Waszej grupy. Nie, ja nie jestem niestety taki pracus jak siostra ma a juz zdecydowanie nie jestem taka tworcza, ja z zupelnie innej beczki "z innej beczki"? tak z "innej beczki" ale od tej samej mamy i tego samego taty hehehhehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 16.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 cześć, ale ty zdolna jesteś. przeczytałam twój dziennik i jestem w szoku. jakie piękne rzeczy ty dziewczyno robisz.. gratuluję i troszeczke zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.02.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ale miło czytać takie słowa , ym bardziej , że w dzienniku budowlanym pojawiają się moje wypocinki ręczne Zapraszam częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 17.02.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 dzień dobry siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 hellooo siostra mnie zima też dobija, a mojego małża jeszcze bardziej buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Cześć Delfinka, gdzie się podziałaś? Cos nowego pewnie wymysliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 19.02.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Delfinka zajeta byla opieka nad Tata naszym bidula co zlamal sobie zebro. Ale ja mam do was pytanko: zrobilam sobie wstepna mini wizje mojej kuchni w programie IKEA i nie umiem teraz tego wstawic do mojego dziennika Moze ktos pomoze?? Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Delfinka zajeta byla opieka nad Tata naszym bidula co zlamal sobie zebro. Ale ja mam do was pytanko: zrobilam sobie wstepna mini wizje mojej kuchni w programie IKEA i nie umiem teraz tego wstawic do mojego dziennika Moze ktos pomoze?? Pozdrowionka!!! prawym klawiszem myszy klikasz na obraz i sprawdzasz właściwości Stamtąd kopiujesz adres i na stronie muratora wklejasz miezy znakami a I powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 19.02.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzieki bardzo za pomoc. Niestety zdalam sobie sprawe z tego,ze nie dam rady tego wstawic bo nie mam zapisanego na serwerze ikei tylko na swoim kompie, a jak to wstawiam to nie wchodzi. Wiec trudno, nie bedzie projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzieki bardzo za pomoc. Niestety zdalam sobie sprawe z tego,ze nie dam rady tego wstawic bo nie mam zapisanego na serwerze ikei tylko na swoim kompie, a jak to wstawiam to nie wchodzi. Wiec trudno, nie bedzie projektu mozesz wejść na: http://img35.imageshack.us/ załadowac tam fotke i wrzucic na serwer, albo np. na picassie. A jak chcesz to przeslij mi na @ to Ci wkleję albo wrzuce gdzieś i dam adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 19.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzieki bardzo za pomoc. Niestety zdalam sobie sprawe z tego,ze nie dam rady tego wstawic bo nie mam zapisanego na serwerze ikei tylko na swoim kompie, a jak to wstawiam to nie wchodzi. Wiec trudno, nie bedzie projektu mozesz wejść na: http://img35.imageshack.us/ załadowac tam fotke i wrzucic na serwer, albo np. na picassie. A jak chcesz to przeslij mi na @ to Ci wkleję albo wrzuce gdzieś i dam adres. Dzieki za pomoc, ale problem w tym ze to nie chce sie zapisac jako fotka, wiec nigdzie nie chce sie zaladowac. Czuje ,ze jestem zbyt zielona jesli chodzi o sprawy komputerowe. Tak czy siak niewazne, bo projekt jest w sferze budowy, niedopracowany moze do tej pory az go udoskonale to bede umiala robic rozne czary mary na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Dzieki bardzo za pomoc. Niestety zdalam sobie sprawe z tego,ze nie dam rady tego wstawic bo nie mam zapisanego na serwerze ikei tylko na swoim kompie, a jak to wstawiam to nie wchodzi. Wiec trudno, nie bedzie projektu mozesz wejść na: http://img35.imageshack.us/ załadowac tam fotke i wrzucic na serwer, albo np. na picassie. A jak chcesz to przeslij mi na @ to Ci wkleję albo wrzuce gdzieś i dam adres. Dzieki za pomoc, ale problem w tym ze to nie chce sie zapisac jako fotka, wiec nigdzie nie chce sie zaladowac. Czuje ,ze jestem zbyt zielona jesli chodzi o sprawy komputerowe. Tak czy siak niewazne, bo projekt jest w sferze budowy, niedopracowany moze do tej pory az go udoskonale to bede umiala robic rozne czary mary na kompie możesz zrobić printscrin i dopiero wtedy zapisac i wkleic. o tak: http://img213.imageshack.us/img213/1941/image001mp.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 19.02.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Hej kobitki. Odgruzowywałam domek po niebycie moim;) , a potem wzięłam bąbli na hmmmmmm , prywatną pływalnie? Wrócili caliiiii mokrzy i brudni , potem dwa pranka i 100 pierogów , ufffffffff. Siostro osobisto , Anetka dobrze pisze z tym printem . Seba mi to robił i dokładnie nie wiem jak to printował , spytam jak się obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 21.02.2010 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ciszaaaaaaaaa , trza lecieć do łóżeczka . Dobranoc. http://4.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S378QSqyX2I/AAAAAAAAAW8/YgSA-ZWkLkM/s200/IMG_6907.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 22.02.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ciszaaaaaaaaa , trza lecieć do łóżeczka . Dobranoc. http://4.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S378QSqyX2I/AAAAAAAAAW8/YgSA-ZWkLkM/s200/IMG_6907.JPG i strój odpowiedni. Jak zwykle poooodziiiwiiiaaaaam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ciszaaaaaaaaa , trza lecieć do łóżeczka . Dobranoc. http://4.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S378QSqyX2I/AAAAAAAAAW8/YgSA-ZWkLkM/s200/IMG_6907.JPG bezbłdna jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.02.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ciszaaaaaaaaa , trza lecieć do łóżeczka . Dobranoc. http://4.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S378QSqyX2I/AAAAAAAAAW8/YgSA-ZWkLkM/s200/IMG_6907.JPG bezbłdna jesteś. bezbłędna czeee siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 22.02.2010 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Bezbłędna? Okna brudne , ogarniam aby było jakoś w domku ,a w nocy sni mi się , że szyje. Czy ja jeszcze normalna jestem? I tak siedzą te moje wypocinki , do niczego nie pasują , dzieciaki obchodzą się z nimi jak ze szkłem , a myślałam , że chociaz one coś z nimi zrobią .Czekam na aukcje dla Tomka to częśc poleci na licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts