Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A witam,witam wszystkich. Milo mi powitac wszystkich i dolaczyc do Waszej grupy.

Nie, ja nie jestem niestety taki pracus jak siostra ma :lol: a juz zdecydowanie nie jestem taka tworcza, ja z zupelnie innej beczki :wink:

"z innej beczki"? :wink: :lol:

tak z "innej beczki" ;) ale od tej samej mamy i tego samego taty ;) hehehhehhe

Delfinka zajeta byla opieka nad Tata naszym bidula co zlamal sobie zebro. Ale ja mam do was pytanko: zrobilam sobie wstepna mini wizje mojej kuchni w programie IKEA i nie umiem teraz tego wstawic do mojego dziennika :oops: Moze ktos pomoze?? Pozdrowionka!!!

prawym klawiszem myszy klikasz na obraz i sprawdzasz właściwości

Stamtąd kopiujesz adres i na stronie muratora wklejasz miezy znakami a

I powinno byc ok.

Dzieki bardzo za pomoc. Niestety zdalam sobie sprawe z tego,ze nie dam rady tego wstawic bo nie mam zapisanego na serwerze ikei tylko na swoim kompie, a jak to wstawiam to nie wchodzi. Wiec trudno, nie bedzie projektu :lol:

mozesz wejść na:

http://img35.imageshack.us/

załadowac tam fotke i wrzucic na serwer, albo np. na picassie.

A jak chcesz to przeslij mi na @ to Ci wkleję albo wrzuce gdzieś i dam adres.

Dzieki bardzo za pomoc. Niestety zdalam sobie sprawe z tego,ze nie dam rady tego wstawic bo nie mam zapisanego na serwerze ikei tylko na swoim kompie, a jak to wstawiam to nie wchodzi. Wiec trudno, nie bedzie projektu :lol:

mozesz wejść na:

Dzieki za pomoc, ale problem w tym ze to nie chce sie zapisac jako fotka, wiec nigdzie nie chce sie zaladowac. Czuje ,ze jestem zbyt zielona jesli chodzi o sprawy komputerowe. Tak czy siak niewazne, bo projekt jest w sferze budowy, niedopracowany moze do tej pory az go udoskonale to bede umiala robic rozne czary mary na kompie :lol:

mozesz wejść na:

Dzieki za pomoc, ale problem w tym ze to nie chce sie zapisac jako fotka, wiec nigdzie nie chce sie zaladowac. Czuje ,ze jestem zbyt zielona jesli chodzi o sprawy komputerowe. Tak czy siak niewazne, bo projekt jest w sferze budowy, niedopracowany moze do tej pory az go udoskonale to bede umiala robic rozne czary mary na kompie :lol:

możesz zrobić printscrin i dopiero wtedy zapisac i wkleic.

o tak:

http://img213.imageshack.us/img213/1941/image001mp.png

Hej kobitki. Odgruzowywałam domek po niebycie moim;) , a potem wzięłam bąbli na hmmmmmm , prywatną pływalnie?:D Wrócili caliiiii mokrzy i brudni , potem dwa pranka i 100 pierogów , ufffffffff. :lol:

Siostro osobisto , Anetka dobrze pisze z tym printem . Seba mi to robił i dokładnie nie wiem jak to printował , spytam jak się obudzi :wink:

Bezbłędna? Okna brudne , ogarniam aby było jakoś w domku ,a w nocy sni mi się , że szyje. Czy ja jeszcze normalna jestem? :lol: :lol: :lol: I tak siedzą te moje wypocinki , do niczego nie pasują , dzieciaki obchodzą się z nimi jak ze szkłem , a myślałam , że chociaz one coś z nimi zrobią :lol: .Czekam na aukcje dla Tomka to częśc poleci na licytację;)