Zbigniew100 23.02.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzień dobry pracuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 I ja witam http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/wavey.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 hej siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam ze śniadankiem . Dziś wykopłaam małża do roboty Zbysiu , pracuś????? Hmmmmmm własnei patzre na moje okna , może by tak machnąć chociaz ze dwa tak na rozluźnienie , bo dziś ide na przegląd podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam ze śniadankiem . Dziś wykopłaam małża do roboty Zbysiu , pracuś????? Hmmmmmm własnei patzre na moje okna , może by tak machnąć chociaz ze dwa tak na rozluźnienie , bo dziś ide na przegląd podwozia to może jeszcze u mnie??????? tylko za bardzio się nie rozluźnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No taka calkiem rozluźniona to krzywde mogła bym zrobić doktorowi:DDDDDDDd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No taka calkiem rozluźniona to krzywde mogła bym zrobić doktorowi:DDDDDDDd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 23.02.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Czesc Delfinka łaniołek cudny czekam na baranki a kontola nadwozia i podwozia tez przedemną tylko czasu jakoś brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Przedstawiam Anastazego:Dhttp://3.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S4O9O-8CSHI/AAAAAAAAAXk/kClVA3SDGFk/s320/IMG_6916.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Rany, następny śpioch. Pewnie mięciutki, do przytulania. Moze bedzie na licytacji? Bo w moich kolorkach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.02.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Delfina7 - cześć pracusiu! Jestem zachwycona aniołkami i zajączkami - niesamowity Twój talent. Mam do Ciebie interesik Przyjmujesz zamówienia? Ile będzie kosztowała taka przyjemność? Ktoś wspominał coś o aukcji? Napisz proszę cosik, albo podeślij gdzie szukać informacji o tym w jaki sposób przeprowadzane są aukcje. Widziałam kilka wątków - aukcji, które już miały miejsce, ale nie bardzo jestem w stanie zorientować się co,jak i gdzie licytujecie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Delfina7 - cześć pracusiu! Jestem zachwycona aniołkami i zajączkami - niesamowity Twój talent. Mam do Ciebie interesik Przyjmujesz zamówienia? Ile będzie kosztowała taka przyjemność? Ktoś wspominał coś o aukcji? Napisz proszę cosik, albo podeślij gdzie szukać informacji o tym w jaki sposób przeprowadzane są aukcje. Widziałam kilka wątków - aukcji, które już miały miejsce, ale nie bardzo jestem w stanie zorientować się co,jak i gdzie licytujecie?! Czytam i czytam Sprawa ma się tak , że wszystko jest robione wyłącznie ręcznie , bez maszyny i prace nie są dociągnięte , ubranka na lewej stronie nie za estetyczne . Ale może takie zamówionko ... Może dała bym radę. muszę jutro obfocić te niedociągnięcia i prześle . Co do cenki to myślę , że tak ok 30 zł plus przesyłka .Nie wiem czy to dużo czy malo , cenka niższa od tych w internecie. A może by zakpić maszynę? Kurcze zabiłaś mnei tym Co do aukcji to ma odbyc się aukcja na rehabilitację Tomka , forumowicza muratorowego. Tu kto może przekazuje fanty i myślałam o wystawieniu czegoś tam , nie idealne , ale w końcu na szczytny cel Licytacja jeszcze się nie rozpoczęła , ale jak będzie dam znać.Jeśli nie wyszło by z szyciem ręcznym moge dać namiar na moją koleżankę , ktora też szyje króliczki , troszkę drożej , ale jak ze sklepu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 NApisz może mi jaki kolorek by Cię interesował , wielkość , charakterek aniołków i króliczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Słonko - wysyłam PW ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.02.2010 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Aukcja dla Tomka rozpoczęta Anetko , co do śpioszka to ma swój nowy domek . Na licytację narazie nie mam jak uszyć , bo wykonuję zamówienie pewnej forumowiczki Może uda mi się zdążyć przed końcem , nawet nie spojrzałam do kiedy aukcja trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.02.2010 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Aukcja dla Tomka rozpoczęta Anetko , co do śpioszka to ma swój nowy domek . Na licytację narazie nie mam jak uszyć , bo wykonuję zamówienie pewnej forumowiczki Może uda mi się zdążyć przed końcem , nawet nie spojrzałam do kiedy aukcja trwa. ja też nie wiem do kiedy Będę sledzic Nie śpię bo mnie dyskusja na wnetrzach wciągnęła A Ty dlaczego nie w łóżeczku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.02.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Może uda mi się zdążyć przed końcem , nawet nie spojrzałam do kiedy aukcja trwa. znalazłam: Zakończenie licytacji - niedziela 28 marca 2010 godz 22.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 siostra - ty zdolniacho czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 alez zdolniacha z Ciebie!!!!!!! jestem pod wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 24.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Na licytację narazie nie mam jak uszyć , bo wykonuję zamówienie pewnej forumowiczki Może uda mi się zdążyć przed końcem , nawet nie spojrzałam do kiedy aukcja trwa. Delfina -Ty się nie wymiguj! Licytacja ważniejsza Zaczekam, jeśli dasz radę uszczęśliwić wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts