boratom 27.02.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzień Doberek Nareszcie się wyspałam! Ciężka końcówka tygodnia w pracy dała mi ostro popalić! Teraz powinnam sprzątać - ale wolę oglądać króliczki, baranki - bajeczne te baranki. Zaraz zaglądam na bloga. Jak się robi takie baranki? Z czego i czym maluje? Podsunęłaś świetny pomysł... to może być fajna zabawa dla dzieci, pomysł na prezenty dla ich rodziców własnymi małymi łapkami zrobiony ... Jaka śliczna Rózia I taka wiosenno - kwiatkowa Chłopiaszek na wykończeniu - to może trzeba go reanimować Kobieto, kiedy ty znajdujesz czas przy dzieciach na takie rękodzielnictwo? Ja jak się zajmowałam chrześniakami, to nie dałam rady obiadu ugotować Kuba nie był aż tak absorbujący, ale mały pierdzioch wisiał mi cały czas u boku, a ja nie potrafię jedną ręką w kuchni operować Następny weekend zorganizowałam sobie wszystko wcześniej - mogłam poświęcić czas tylko dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.02.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzień Doberek Nareszcie się wyspałam! Ciężka końcówka tygodnia w pracy dała mi ostro popalić! Teraz powinnam sprzątać - ale wolę oglądać króliczki, baranki - bajeczne te baranki. Zaraz zaglądam na bloga. Jak się robi takie baranki? Z czego i czym maluje? Podsunęłaś świetny pomysł... to może być fajna zabawa dla dzieci, pomysł na prezenty dla ich rodziców własnymi małymi łapkami zrobiony ... Jaka śliczna Rózia I taka wiosenno - kwiatkowa Chłopiaszek na wykończeniu - to może trzeba go reanimować Kobieto, kiedy ty znajdujesz czas przy dzieciach na takie rękodzielnictwo? Ja jak się zajmowałam chrześniakami, to nie dałam rady obiadu ugotować Kuba nie był aż tak absorbujący, ale mały pierdzioch wisiał mi cały czas u boku, a ja nie potrafię jedną ręką w kuchni operować Następny weekend zorganizowałam sobie wszystko wcześniej - mogłam poświęcić czas tylko dzieciakom No to cieszę się , że podoba się . Chłopczyk już siedzi sobie gotowy obok niej, narazie pokażę potem takiego bez gadżetów . Co do dzieci to młodszy urodził się jak starszy mial 1,5 roku. Pierwsze trzy miesiące byliśmy u mojej mamy , a potem już sami. Mały był strasznie upierdliwy. Trzeba było go nosić , żeby nie ryczął bo starszak dostawał szału.I tak nauczyłam się nawet lepić pierogi z dzieckeim na ręku Teraz to mają siebie i są w takim wieku , że zaqjmą się wspólnym rozrabianiem , albo każdy sam sobie Czas na ręczne robótki jakos zawsze znjaduję. No , nei ma co , w końcu nei pracuję , więc domowe obowiązki mogę rozłożyć na cały dzionek i tak samo jest z robótkami. Lecę zrobić zdjęcia kroliczkom i do roboty , barany czekają. Napisałm na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.03.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Dzień dobry . Jak tam baranki, kiedy zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry siostra jak tam leci???baranki gotowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.03.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 B|aranki sa gotowe na sprzedaż , tylko mam problem z wstwaiwenim fotek , bo net mi muli:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 B|aranki sa gotowe na sprzedaż , tylko mam problem z wstwaiwenim fotek , bo net mi muli:/ cześć pisałas, ze masz małe baranki. Czyli mniejsze od tych na fotkach, tak? Bo tamte to na duuuże wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.03.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Może teraz się uda Przedstawiam moją dłubaninkę.Baranki są lakierowane . Zawieszki ,Wielkości 8-7 cm http://lh3.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S4uLSliVIvI/AAAAAAAAAaA/dQDryb1NkD4/s640/IMG_6961.JPG Baranki , małe:ok. długość 5 cm , szerokość 3,5 cm , wysokość ok 3,5 - 4 cm większe : ok . długość 6 cm ,szerokość 5 cm, wysokość 4,5 cm. http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S4uKQHEV9mI/AAAAAAAAAZ4/mewYpiMGxkc/s640/IMG_6966.JPG http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S4uL0XGcyeI/AAAAAAAAAaE/FBao0nuC_tk/s640/IMG_6967.JPG A tu schnie kolejna porcja. http://lh6.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S4uKusRAb_I/AAAAAAAAAZ8/S8t6tVMS4sk/s640/IMG_6960.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.03.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zbysiu gratuluje zakupów;) Baranek środkowyw górnym rzedzie i drugi od lewej oraz zawieszka,jedna z zawieszek wędruje do Zbysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 a gdzie te zakupy mozna zrobic?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.03.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Siostra możesz sobie wybrać z tych co tu widać . Mogę zrobić np trzy baaaaaardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Siostra możesz sobie wybrać z tych co tu widać . Mogę zrobić np trzy baaaaaardzo podobne no to idę patrzeć i wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.03.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 wszystkie mi sie podobają chce takie dwa jak w pierwszym rzędzie w środku wyślij na priv ile kasy Ci przesłać sliczne sommmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki Śliczne te Twoje cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Zbysiu gratuluje zakupów;) Baranek środkowyw górnym rzedzie i drugi od lewej oraz zawieszka,jedna z zawieszek wędruje do Zbysia. buuu, spózniłam się Zbysio zwinął najładniejsze baranki. Delfinko, chce podobne do tych zbysiowych : z pierwszego rzędu drugi po lewej, z drugiego taki jak ten środkowy i ten po prawej. Wiem, ze i tak każdy będzie sliczny. Resztę szczegółów obgadamy na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.03.2010 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Nic sie nie martw , postaram się zrobić podobne;) ten w pierwszym rządku jest mniejszy , ale chyba zrobię większego tzn wszystkie jednakowego rozmiarku?Także juterkiem do roboty , 5 baranków dla Was siostrzy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.03.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki Śliczne te Twoje cuda Hmmmmmmm , powiadsz kotki? Miały by być z materiału;) Hmmmmmmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.03.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki Śliczne te Twoje cuda Hmmmmmmm , powiadsz kotki? Miały by być z materiału;) Hmmmmmmmm. Nie, nie z materiału z tego czegoś co baranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.03.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 przyszłam tylko z kawką http://obrazki.joe.pl/sub_images/filizanka-kawy-milutkiego-dnia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki Śliczne te Twoje cuda Hmmmmmmm , powiadsz kotki? Miały by być z materiału;) Hmmmmmmmm. Nie, nie z materiału z tego czegoś co baranki hmmmmmmm:D być może coś uda się zrobić w tym kierunku:D Przysiąde może juterkiem i popróbuje oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 przyszłam tylko z kawką http://obrazki.joe.pl/sub_images/filizanka-kawy-milutkiego-dnia.gif Ależ kawusia śliczna:D Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts