Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki :)

Śliczne te Twoje cuda :D :D :D

Hmmmmmmm , powiadsz kotki? Miały by być z materiału;) Hmmmmmmmm.:D

Nie, nie z materiału z tego czegoś co baranki :)

:D :D :D :D

Znalazłam parę inspiracji , być może dziś spróbuję coś wyczarować:D

siostra Ty faktycznie robisz i robisz, masakra jakas. Nie masz czasu nawet na gg pogadac, co?? :wink: No nic poki co calej reszcie pysznej kawki zycze, ja chyba sobie druga strzele moze i mi przyjdzie ochota na jaks prace, chociaz do plastycznych to mi daleko :roll: . Dobra, posatnowilam: wylaczam TV, robie druga kawke, i ostro zabiore sie do rozprawy na tematy czysto humanistyczne i nic a nic nie zabarwione tematyka muratora :p . Zobaczymy czy mi sie to uda, ale poki co nie rozstaje sie z moim przyjacielem internecikiem, niech hula, w miedzy czasie mozna zawsze zajrzec na pare stronek :wink: OK, wiem jestem uzalezniona...

Powiadasz kawusia druga? To ja lecę też zrobić . A widzisz wejdę na chwile i do roboty , a w miedzyczasie latam do chłopaków jak służonca:/

tez bym chciała słuzoncom :wink:

Właśnei sie zastanawiam czy kawa czy najpierw zakupy :roll:

Nie no normalnie cofam się :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Eeee tam, nie przejmuj się :wink:

A ja najpierw zakupy, potem kawka. A teraz pojade zobaczyc jak inspekcja :wink:

Tylko po Alę musze zajechac.

Witam.

Zaczytałam się w Twoim dzienniku. W szczególności spodobał mi się na końcu pomysł na biwak. :D I szczerze mówiąc za rok, kto wie, czy podobnego zdjęcia nie będę miała w swoim aparacie :wink:

U mnie chłopaki (3 latka i 4,5 ) wraz z mężem mają niesamowite pomysły - czasami to strach się bać :roll:

Piękne rzeczy poczyniasz z tą gliną/modeliną/materiałem. Tylko pytanie - kiedy Ty to robisz ? :o Musisz być niesamowicie zorganizowana. Podziwiam.

Witam.

Zaczytałam się w Twoim dzienniku. W szczególności spodobał mi się na końcu pomysł na biwak. :D I szczerze mówiąc za rok, kto wie, czy podobnego zdjęcia nie będę miała w swoim aparacie :wink:

U mnie chłopaki (3 latka i 4,5 ) wraz z mężem mają niesamowite pomysły - czasami to strach się bać :roll:

Piękne rzeczy poczyniasz z tą gliną/modeliną/materiałem. Tylko pytanie - kiedy Ty to robisz ? :o Musisz być niesamowicie zorganizowana. Podziwiam.

Tia , tausiowie mają pomysły , że czasem skóra cierpnie:D Jka tylko odzyskam normalną prędkość neta to przybiegnę poczytac i Ciebie. Organizacja? Poprostu ja nei pracuję zawodowo , więc mogę sobie dłubać;)