delfina7 02.03.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki Śliczne te Twoje cuda Hmmmmmmm , powiadsz kotki? Miały by być z materiału;) Hmmmmmmmm. Nie, nie z materiału z tego czegoś co baranki Znalazłam parę inspiracji , być może dziś spróbuję coś wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 02.03.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Delfinko - to ja poczekam, aż będziesz miała kotki Śliczne te Twoje cuda Hmmmmmmm , powiadsz kotki? Miały by być z materiału;) Hmmmmmmmm. Nie, nie z materiału z tego czegoś co baranki Znalazłam parę inspiracji , być może dziś spróbuję coś wyczarować siostra Ty faktycznie robisz i robisz, masakra jakas. Nie masz czasu nawet na gg pogadac, co?? No nic poki co calej reszcie pysznej kawki zycze, ja chyba sobie druga strzele moze i mi przyjdzie ochota na jaks prace, chociaz do plastycznych to mi daleko . Dobra, posatnowilam: wylaczam TV, robie druga kawke, i ostro zabiore sie do rozprawy na tematy czysto humanistyczne i nic a nic nie zabarwione tematyka muratora . Zobaczymy czy mi sie to uda, ale poki co nie rozstaje sie z moim przyjacielem internecikiem, niech hula, w miedzy czasie mozna zawsze zajrzec na pare stronek OK, wiem jestem uzalezniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Powiadasz kawusia druga? To ja lecę też zrobić . A widzisz wejdę na chwile i do roboty , a w miedzyczasie latam do chłopaków jak służonca:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Powiadasz kawusia druga? To ja lecę też zrobić . A widzisz wejdę na chwile i do roboty , a w miedzyczasie latam do chłopaków jak służonca:/ tez bym chciała słuzoncom Właśnei sie zastanawiam czy kawa czy najpierw zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Powiadasz kawusia druga? To ja lecę też zrobić . A widzisz wejdę na chwile i do roboty , a w miedzyczasie latam do chłopaków jak służonca:/ tez bym chciała słuzoncom Właśnei sie zastanawiam czy kawa czy najpierw zakupy Nie no normalnie cofam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.03.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Powiadasz kawusia druga? To ja lecę też zrobić . A widzisz wejdę na chwile i do roboty , a w miedzyczasie latam do chłopaków jak służonca:/ tez bym chciała słuzoncom Właśnei sie zastanawiam czy kawa czy najpierw zakupy Nie no normalnie cofam się Eeee tam, nie przejmuj się A ja najpierw zakupy, potem kawka. A teraz pojade zobaczyc jak inspekcja Tylko po Alę musze zajechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Delfinka baranki cuuuudo tez takie chcem napisz mi na priv czy da radę zrobić i jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pierwsze koty za płoty . Przy okazji lepienia baranków dla moich forumowy sióstr( już się suszą) zrobiłam coś w temacie kociąt;) Lecę dalej szukać inspiracji .http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S41mh4zoA2I/AAAAAAAAAbY/S75bLthzF04/s128/IMG_6979.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.03.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Wklej większe zdjęcie, bo nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 02.03.2010 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S41mh4zoA2I/AAAAAAAAAbY/S75bLthzF04/s640/IMG_6979.JPG To takie pierwsze , zobaczymy jak wyjdą po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.03.2010 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432595478d25d36d5df.gif Wstawać. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.03.2010 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432595478d25d36d5df.gif Wstawać. !!! a kto by spał o tej porze cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.03.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 dzień doberek siostra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.03.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Delfinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 03.03.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam. Zaczytałam się w Twoim dzienniku. W szczególności spodobał mi się na końcu pomysł na biwak. I szczerze mówiąc za rok, kto wie, czy podobnego zdjęcia nie będę miała w swoim aparacie U mnie chłopaki (3 latka i 4,5 ) wraz z mężem mają niesamowite pomysły - czasami to strach się bać Piękne rzeczy poczyniasz z tą gliną/modeliną/materiałem. Tylko pytanie - kiedy Ty to robisz ? Musisz być niesamowicie zorganizowana. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.03.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień doberek Zbysiu , kawiko i anetko. Dzieciaki mi się przestawiły i nie śpimy teraz już od 7:/ Ale mam faze na porządki i z ranka reorganizuje szafki Dziś do zaliczenia kawka z tatą i siostrą , malowanie maranków , pakowanie przesyłeczek i jak czas pozwoli szycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.03.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Witam. Zaczytałam się w Twoim dzienniku. W szczególności spodobał mi się na końcu pomysł na biwak. I szczerze mówiąc za rok, kto wie, czy podobnego zdjęcia nie będę miała w swoim aparacie U mnie chłopaki (3 latka i 4,5 ) wraz z mężem mają niesamowite pomysły - czasami to strach się bać Piękne rzeczy poczyniasz z tą gliną/modeliną/materiałem. Tylko pytanie - kiedy Ty to robisz ? Musisz być niesamowicie zorganizowana. Podziwiam. Tia , tausiowie mają pomysły , że czasem skóra cierpnie:D Jka tylko odzyskam normalną prędkość neta to przybiegnę poczytac i Ciebie. Organizacja? Poprostu ja nei pracuję zawodowo , więc mogę sobie dłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.03.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 przyszłam za barankami...narazie podpatruję Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.03.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 przyszłam za barankami...narazie podpatruję Cześć Milo mi , że podpatrujesz . Właśnei będę malować kolejną porcję , zrobię foteczki i będzie można za parę złociszy przygarnąć sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 03.03.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Ja cię błagam, tylko nie rób ładniejszych od poprzedników, bo się biedna rozchoruję jak zobaczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts