delfina7 03.03.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Betinko to jak co będziesz sobie mogła podmianke zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.03.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dzień doberek z nowyni barankami . Betinko twoje już schną , jedna zawieszka jest na gotowo. http://lh6.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S493I8GPF_I/AAAAAAAAAeM/nbcYFSDDB8Y/s640/IMG_6980.JPG A tu porcyjka do nabycia od ręki;) http://lh3.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S494sgZhrjI/AAAAAAAAAeU/LVB4X4LkuSk/s640/IMG_6981.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 pisz mi na priva po ile toto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Toż to prawie masowa produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dla mnie proszę ostatni w środku, pierwszy od lewej w drugim m rzędzie i chciałabym takiego z grzyweczką jak ten pierwszy z tylniego rzędu od lewej z tych niewypieczonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.03.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 dla mnie proszę ostatni w środku, pierwszy od lewej w drugim m rzędzie i chciałabym takiego z grzyweczką jak ten pierwszy z tylniego rzędu od lewej z tych niewypieczonych Ten drugi już odlożony jest . Ale napisz mi jeszcze dokładniej , który ma byc ten pierwszy , trzeciego dorobię dziś i bedzxie sobie wysychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no to tak: -w ostatnim rzędzie ten środkowy, -w drugim rzędzie pierwszy od lewej i taką, bo to pewnie ona z grzyweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 04.03.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Toż to prawie masowa produkcja. Zgadzam sie to juz masowka ,ale nie badzmy zazdrosni kazdemu dano inne zdolnosci, Basia umie zrobic wszystko z niczego a ja na odwrot nic z wszystkiego , tak,tak to prawda guzika nawet przyszyc dobrze nie umiem i dlatego zapraszam na kolejna kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... inne zdolnosci, Basia umie zrobic wszystko z niczego a ja na odwrot nic z wszystkiego , tak,tak to prawda guzika nawet przyszyc dobrze nie umiem i dlatego zapraszam na kolejna kawusie dziękuję, i dowiedziałem sie jak ma delfina7 na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... inne zdolnosci, Basia umie zrobic wszystko z niczego a ja na odwrot nic z wszystkiego , tak,tak to prawda guzika nawet przyszyc dobrze nie umiem i dlatego zapraszam na kolejna kawusie dziękuję, i dowiedziałem sie jak ma delfina7 na imię gdybys tu był 4 grudnia to juz dawno bys wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 04.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... inne zdolnosci, Basia umie zrobic wszystko z niczego a ja na odwrot nic z wszystkiego , tak,tak to prawda guzika nawet przyszyc dobrze nie umiem i dlatego zapraszam na kolejna kawusie dziękuję, i dowiedziałem sie jak ma delfina7 na imię gdybys tu był 4 grudnia to juz dawno bys wiedział Oj nie wiem czy nie byłem , tylko ja mam trudności z zapamiętaniem imienia bez tawarzy ,jestem wzrokowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ... inne zdolnosci, Basia umie zrobic wszystko z niczego a ja na odwrot nic z wszystkiego , tak,tak to prawda guzika nawet przyszyc dobrze nie umiem i dlatego zapraszam na kolejna kawusie dziękuję, i dowiedziałem sie jak ma delfina7 na imię gdybys tu był 4 grudnia to juz dawno bys wiedział Oj nie wiem czy nie byłem , tylko ja mam trudności z zapamiętaniem imienia bez tawarzy ,jestem wzrokowcem to ja mogę czuc się zapamiętana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.03.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 no to tak: -w ostatnim rzędzie ten środkowy, -w drugim rzędzie pierwszy od lewej i taką, bo to pewnie ona z grzyweczką Rozumiem , dwa już odłożyłam ,a wieczorem machnę grzyweczkę Myśle , że za ok tydzień bedą gotowe do wysyłeczki . Troszkę to rwa , ale susze je powoli , żeby w środku też ładnie się dosuszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.03.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.03.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hellou delfinko. Żadnego baranka nie wymieniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Hellou delfinko. Żadnego baranka nie wymieniam. Wszystkie zamówione baranki schną już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.03.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zmykam ogarnąc chalupke , bo się zapuściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 delfinka - ale już u Ciebie na podwórku fajnie, też bym tak chciała ale śnieg dzisiaj sypnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Fajnie. A hustawka nie porysuje Wam podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts