delfina7 05.03.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Do fajnie to jeszcze daleko , bo to tylko jedna stronka domu. Co do huśtawki to podłoga już tak porysowana , że chyba to już jej nie zaszkodzi;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 fajnie bo lepiej niz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/krawiec.gif Basza biedna, zapracowana Basia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A własnie , że zamówione baranki w fazie schnącej i nie mam co robić Hmmm , gdzie by jescze się zareklamowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.03.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A własnie , że zamówione baranki w fazie schnącej i nie mam co robić Hmmm , gdzie by jescze się zareklamowac? a nie myślałaś o allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 05.03.2010 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tyle tego tam i nikt nie kupuje jakoś:/ A wcale tak tanio wystwaić na allegro nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata11 05.03.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam delfinko ,ja sie męcze z firanami ,a ty takie cuda robisz:)Przeslalabyś trochę tych zdolnosci manualnych bo ja stanęlam w martwym ptk Maszyna do szycia stoi ,a ja pustke mam w glowie ,może nawet nie pustke ,ale za dużo pomyslow .Cudne baranki ,jezeli mozna to poproszę o cene na priv i ja bardzo bym prosila jescze o duża zawieszkę z kotkiem i pieskiem moze dla małej miłośniczki zwierząt .Pozdrawiam i czekam na odp jak znajdziesz chwile czasu PS zazdraszczam jeszcze podworka u mnie błoto do kolan ,autem nie ma jak wjechać ale takie to uroki na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom , szczególnie naszemu pracusiowi http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.03.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 hej siostra odebrała wiadomość i odpisałam buźka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.03.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom , szczególnie naszemu pracusiowi http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni i uśmiechów bliskich Ło matko , ależ mi miło Zbysieńku:D Buziak dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 08.03.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkie baranki zamówione zapakowane . Zbysiu , kawika i aneka w tym tygodniu dostaną przesyłki i aż mam lekiego stresa czy się spodobają Reszta przesyłek czyli Beatki i Arleta będą nadane juterkiem. I wiecie co? baranki barankami , ale to pakowanie , kur.... Będzieci mogli podziwiać moje kombinacje wręcz alpejskie co by barany nei ulegly uszkodzeniu , zmiejszenie karonów Jutro lecę z produkcją znów i mam zamiar w przyszłym tygodniu wybrać się do jednego sklepiku , może akurat coś się uda . Ale ogłaszma , że uzbierałm na maszyne:DDDDDDDD Póki co, w czwartek tesc przybywa w odwiedziny i przywiezie łucznika co to naprawił i sprawdzę czy wogle w tym temacie kumam czacze:D . Dobranoc . Dziekuje za uwagę . Dzień kobit = pifka dwa ( Zbysiu wybaczysz?- dieta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Delfinka, baaaaaaardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.03.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ..Ale ogłaszma , że uzbierałm na maszyne:DDDDDDDD Póki co, w czwartek tesc przybywa w odwiedziny i przywiezie łucznika co to naprawił i sprawdzę czy wogle w tym temacie kumam czacze:D . Gratuluję. Moja córka na 18 dostała od chrzestnego maszynę od szycia Zamiast sie uczyć do matury to się uczy szyć. Nie wiadomo co lepsze , matura czy szycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.03.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 ..Ale ogłaszma , że uzbierałm na maszyne:DDDDDDDD Póki co, w czwartek tesc przybywa w odwiedziny i przywiezie łucznika co to naprawił i sprawdzę czy wogle w tym temacie kumam czacze:D . Gratuluję. Moja córka na 18 dostała od chrzestnego maszynę od szycia Zamiast sie uczyć do matury to się uczy szyć. Nie wiadomo co lepsze , matura czy szycie ? i jedno i drugie jej się przyda. Cześć Zbyszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 hej siostra czekam na baranki gratuluję!! maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 i ja i ja i ja czekam na baranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.03.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Żeby nie było , że zbaraniałam:D Pierwsza kociaczka dla pewnej małej damy , będzie jescze kocurek . Zadanie od Reni czyli obrazki z masy w temacie kotka i pieska;) Moje chłopaki juz się na nie czają http://2.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S5ZAPbIwiaI/AAAAAAAAAgA/OrsKwBymMiM/s320/IMG_7021.JPG http://2.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S5ZArM1ZJUI/AAAAAAAAAgI/04ASyZKsWw0/s320/IMG_7027.JPG http://1.bp.blogspot.com/_ZyNwfhFwhy0/S5ZBi7t1xNI/AAAAAAAAAgY/grr6sL-rzn8/s320/IMG_7032.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 delfina Ty wariatko!!!!!!! PIĘKNE TO WSZYSTKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.03.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Aleeee kiciusie Sakramencko pikne !!! Ja oddałam kiedyś mojego łucznika złomiarzom A niedawno się dowiedziałam, że on nie był zepsuty - tylko ja nie potrafiłam go obsługiwać! Ale ze mnie goopia doopa Na szczęście wujek męża sprezentował mi swoją maszynę Znalazłam wątek podszyty artyzmem - mam okazję się pouczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.03.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Kotek śliczny poproszę na PW o cenę takiego kociaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts