delfina7 15.03.2010 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Weszłam się przywitać i wyrazić swój podziw co do zręczności rąk.Anielice i barranki zmyślne,że o kotach nie wspomnę.Proszę o informacje co do możliwości zakupu i ich ceny. Pozdrawiam. Odpisałam i zapraszam na mojego bloga niespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 16.03.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 witam i ja również donosze że przesyłka dotarła w prawie nie naruszonym stanie-jednemu barankowi odpadła kokarda, ale to nic na poczatku myslałam że małż zamówił lampę do ogrodu, ale potem zaglądam do środka a tam moje cuda mam ochotę na te Twoje anielice ale musze jescze kolorki ustalić pozdrawim i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.03.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Anielice są rewelacyjne, ale chyba jeszcze bardziej urzekł mnie piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 16.03.2010 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Anielice są rewelacyjne, ale chyba jeszcze bardziej urzekł mnie piesek Miło mi niezmiernie , a własnei siedzę i macahm kociaczka z tego duetu na zamówienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.03.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ależ PIĘKNE !!!!!!!!!!!!! cudne te anielice!!! juz sie nie moge doczekać kiedy będę urządzać w środku dom......wtedyzłoże u Ciebie zamówienie!!!...bo póki co...to nie wiem jaki kolor anielicy będzie u mnie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Aż się buizia śmieje do monitrora:DDDDDDDDDDTakże czekam na zamówienie , a te już za chwilę będą pakowane.http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S6DXgMLwZEI/AAAAAAAAAmE/McXPeptogYo/s640/IMG_7091.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Masz szczęście, ze to ostatnie napisałaś. Tych nie oddam, nie oddam. Moje Ci one będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A tak sie zastanawiałm czy zdecydowane kolory przypadną do gustu;)Teraz dumam nad janiołem np do pokoju chłopczyka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.03.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 A tak sie zastanawiałm czy zdecydowane kolory przypadną do gustu;) Teraz dumam nad janiołem np do pokoju chłopczyka;) sa śliczne. A do pokoju chłopca to chyba zalezy od koloru scian. Chociaz moi Panowie to sa zdecydowani co do kolorów. Jak maja dwie różne zabawki albo rózne ubrania to Bartek wybierze pomaranczowe, czerwone a Krzyś zielone, fioletowe, żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Myślę raczej o czymś w stylu zawieszki , aniołw w autku;) Mam na dziś do zakończenia nowy projekcik , parę młodą Ciekawe jak wyjdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.03.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Myślę raczej o czymś w stylu zawieszki , aniołw w autku;) Mam na dziś do zakończenia nowy projekcik , parę młodą Ciekawe jak wyjdzie:D Mówisz ,że się realizujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.03.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ledwo baranki dotarły-DZIĘKUJĘ BARDZO! rodzinka zauroczona.., a już zakochałam się w Anielicach....CUDNE!!!! chcę takie! czekam na priva.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Myślę raczej o czymś w stylu zawieszki , aniołw w autku;) Mam na dziś do zakończenia nowy projekcik , parę młodą Ciekawe jak wyjdzie:D Mówisz ,że się realizujesz. Zbysiu , jeszcze nic tak mnei nie wciągnęło jak te robótki . Gdyby ktoś mi powiedział w listopadzie , że ja tak będę dłubać to popukałabym się w głowe:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 17.03.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ledwo baranki dotarły-DZIĘKUJĘ BARDZO! rodzinka zauroczona.., a już zakochałam się w Anielicach....CUDNE!!!! chcę takie! czekam na priva.... Napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 18.03.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Myślę raczej o czymś w stylu zawieszki , aniołw w autku;) Mam na dziś do zakończenia nowy projekcik , parę młodą Ciekawe jak wyjdzie:D Mówisz ,że się realizujesz. Zbysiu , jeszcze nic tak mnei nie wciągnęło jak te robótki . Gdyby ktoś mi powiedział w listopadzie , że ja tak będę dłubać to popukałabym się w głowe:D. Najlepiej jak praca sprawia radość . Co do działalności, to moja bratowa uruchomiła działalność , przy udziale dofinansowania z urzędu pracy . Pomoc unijna, jakiś plan stwożył jej syn , wypełnili wniosek , i udało się . Pewnie w różnych urzędach to jest różnie ale warto zapytać , na dobry początek to jest , dostali coś około 18 koła, na meble , towar itd. Trzeba być bezrobotnym . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 18.03.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 zacieram łapki, bo niezła kolekcja mi się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.03.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 WOW Delfina!! Pieknie Ci to wszystko wychodzi!! Jestem pelna podziwu!! Podpisuje sie pod petycja Zbigniew100 Powinnas sprobowac - w twarz nie dadza a wiele masz do zyskania Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 18.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Adelfino(czyt. Aniele delfino) wprawiłaś mnie w lekką konsternację,a i tak ostatnio mocno zakręcona jestem Cieszy mnie,że wyjaśniła się sytuacja, pozdrawiam i cierpliwie czekam. Jutro zadziałam w wiadomej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 18.03.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Adelfino(czyt. Aniele delfino) wprawiłaś mnie w lekką konsternację,a i tak ostatnio mocno zakręcona jestem Cieszy mnie,że wyjaśniła się sytuacja, pozdrawiam i cierpliwie czekam. Jutro zadziałam w wiadomej sprawie TO ja zakręcona , podniecona tym , że prace podobają się i mogę oddać kawałek siebi do Waszych domków;) ( i... od nie pamiętam kiedy podreperować samodzielnie budżecik domowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 19.03.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Heloł delfinko Wybacz duże opóźnienie (zawirowania rodzinne). Od wtorku jestem właścicielką uroczego stadka. Pięknie dziekuję i proszę o informacje nt. anielskich panienek (wielkość i wartość). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts