Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam i ja :lol:

również donosze że przesyłka dotarła w prawie nie naruszonym stanie-jednemu barankowi odpadła kokarda, ale to nic :D

na poczatku myslałam że małż zamówił lampę do ogrodu, ale potem zaglądam do środka a tam moje cuda :lol:

mam ochotę na te Twoje anielice

ale musze jescze kolorki ustalić

pozdrawim i dziękuję

A tak sie zastanawiałm czy zdecydowane kolory przypadną do gustu;)

Teraz dumam nad janiołem np do pokoju chłopczyka;)

sa śliczne.

A do pokoju chłopca to chyba zalezy od koloru scian.

Chociaz moi Panowie to sa zdecydowani co do kolorów. Jak maja dwie różne zabawki albo rózne ubrania to Bartek wybierze pomaranczowe, czerwone a Krzyś zielone, fioletowe, żółte.

Myślę raczej o czymś w stylu zawieszki , aniołw w autku;)

Mam na dziś do zakończenia nowy projekcik , parę młodą;)

Ciekawe jak wyjdzie:D

Mówisz ,że się realizujesz. :roll:

Zbysiu , jeszcze nic tak mnei nie wciągnęło jak te robótki . Gdyby ktoś mi powiedział w listopadzie , że ja tak będę dłubać to popukałabym się w głowe:D.

Myślę raczej o czymś w stylu zawieszki , aniołw w autku;)

Mam na dziś do zakończenia nowy projekcik , parę młodą;)

Ciekawe jak wyjdzie:D

Mówisz ,że się realizujesz. :roll:

Zbysiu , jeszcze nic tak mnei nie wciągnęło jak te robótki . Gdyby ktoś mi powiedział w listopadzie , że ja tak będę dłubać to popukałabym się w głowe:D.

Najlepiej jak praca sprawia radość . :)

Co do działalności, to moja bratowa uruchomiła działalność , przy udziale dofinansowania z urzędu pracy .

Pomoc unijna, jakiś plan stwożył jej syn , wypełnili wniosek , i udało się .

Pewnie w różnych urzędach to jest różnie ale warto zapytać , na dobry początek to jest , dostali coś około 18 koła, na meble , towar itd.

Trzeba być bezrobotnym .

Powodzenia :wink:

Adelfino(czyt. Aniele delfino) wprawiłaś mnie w lekką konsternację,a i tak ostatnio mocno zakręcona jestem :lol: Cieszy mnie,że wyjaśniła się sytuacja, pozdrawiam i cierpliwie czekam. Jutro zadziałam w wiadomej sprawie :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: TO ja zakręcona , podniecona tym , że prace podobają się i mogę oddać kawałek siebi do Waszych domków;) ( i... :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: od nie pamiętam kiedy podreperować samodzielnie budżecik domowy :oops: :wink: )