aneta-we 06.04.2010 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć Delfinka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Gdzie się podziewasz? Znając Ciebie jakas robote sobie znalazłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 06.04.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Delfina - Ty skończ już paradować w tym nowym płaszczyku i bucikach i opowiadaj co robisz Maluchom podobały się zajączki! Mała jak otworzyła paczkę powiedziała z takim westchnieniem i przejęciem : ojejku! Prawie z krzeseł pospadałyśmy! Kubie tez się zajec podobał Jednak został przyćmiony przez pistolet na wodę - to dopiero był rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A ja zapomniałam napisac, ze u mojej mamy juz wisi zielony anioł. Super jej pasuje w pokoju bo ma zielone poduchy a sciany sa jasne. I najwazniejsze: baaardzo jej się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.04.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Jestem:D Byłam u teściów i dopiero dziś wieczorem wróciliśmy. Niestety starszak wrócił przeziębiony:/ . Ooooooo , , cieszę się , że królisie już są u właścicieli , no i janioł wisi:D A ja szyję i dłubię . I pokłoniłam się do allegro W swięta poszedł mi króliś Także jutro trzeba tworzyć . Kurczaki , średnio mi idzie to forumowanie na nowym:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.04.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Delfina, nic się nie przejmuj- przyzwyczaisz się. Ja wczoraj po południu troszkę posiedziałam- przerzucałam dziennik, dzis zerknęłam w pracy i wiem, ze to nowe forum ma więcej możliwości i jest bardziej funkcjonalne. Musimy sie tylko przyzwyczaic I dla tych co tak czekali sa nowe emotki- fajne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 w wolnej chwili pochwal się nam swoim cudnościami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.04.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 No to chwalę się;)Amelia o wzroście 68 cm http://lh6.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S7Syvm8v4tI/AAAAAAAAAw8/5HcvUiEMb10/s512/IMG_7187.JPG Franek 40 cm http://lh6.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S6-23IyiPZI/AAAAAAAAAs4/3Cng03nzjl0/s512/IMG_7159.JPG Elżunia sprzedana , ale dziś powstaje nowa na zamówienie , tez 40 cm http://lh4.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S6p6hyQ-0KI/AAAAAAAAAr4/K-qWRxXprHk/s640/IMG_7140.JPG I taki tam piesek http://lh5.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S6p5R1D7r3I/AAAAAAAAArw/nmXStdD0XS4/s512/IMG_7144.JPG[\img]</p><p> Kot Kleofas</p><p> [img]http://lh6.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S6fIjVKdGmI/AAAAAAAAAqA/qhfqeIi6MMc/s512/IMG_7127.JPG Jutrro w planie wykończenie Elżuni i malowanie aniołów , bo mi siostra załatwiła kontakt z kwiaciarnia i trzeba by zawieść próbkę Nie ma kiedy na forumku posiedzieć , bo dłubaninka i ciepełko , więc koło domku trochę robimy. A dziś dzieć starszy mi zaniemógł , gorączkuje i ma katar.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 delfinko mi Elżunia macz sie podoba! a ja bym chciała jeszcze dla dorosłego chłopca i dorosłej już panienki 2 aniołki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Delfinka, zdawaj relacje jak tam z ta kwiaciarnią? Pewnie zarobiona jestes i nie masz czasu nas odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.04.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Kofana czyli pisz jakie kolorki . Czy tgen dla menczyzny może być w klimacie tych co robilam? Teraz wycinam anioły grubsiejsze i nogi nie doklejam a lecę po całości , więc jest szansa ze dojdą bez szwanku:D Puisaj co i jak , a ja dorobię tą dwójeczke czym prędzej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.04.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Delfinka, zdawaj relacje jak tam z ta kwiaciarnią? Pewnie zarobiona jestes i nie masz czasu nas odwiedzić Zarobiona? No troszkę , bo własciwie to mam na stanie cztery aniołki wykończone dziś , a teraz robię dalej surowe do suszenia. Z kwiaciartnią czekam na kontakt od siostry , ale są szanse , że w komis kobitka weźmie Także trzeba produkować bo z trzema isc to ... nie bardzo:D Poza tym mam na składzie dwoje przeziębionych maluchów:/ , ja się bronie ręcami i nogami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.04.2010 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 delfinko mi Elżunia macz sie podoba! a ja bym chciała jeszcze dla dorosłego chłopca i dorosłej już panienki 2 aniołki:yes: Druga Elżunia dostała imię krycha;) Ale kurde coś mi się kobiecina nie odzywa . Jak co pójdzie na allegro . http://lh3.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S73obrRrXiI/AAAAAAAAAyc/CFgni6AAAEY/s512/IMG_7212.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Fajna. Widać efekty maszyny. Prace odrobione:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.04.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jeszcze ciepłe Anielice Aka z Ina , poczyniłam młodzieżowego janioła jak by co;) , a dziewuszkę sobie wybierzesz:DPrócz tych schną kolejne , więc napisz jaki kolorek ewentualnie. http://lh4.ggpht.com/_ZyNwfhFwhy0/S7-Jv5uJTNI/AAAAAAAAAzY/RSlinD3DNt0/s640/IMG_7222.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.04.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 oł rany macz podoba mi się pierwsza anielica koffana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.04.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Delfinko kochana, dzień dobry Ale piękne rzeczy u Ciebie.Kiedy ja to wszystko nadrobię???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.04.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Czyli co kofana kcesz janiołki? Ten pomarańczowy? i Chłopaka młodzieżowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 12.04.2010 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Delfinko kochana, dzień dobry Ale piękne rzeczy u Ciebie. Kiedy ja to wszystko nadrobię???? Oooooooooooo witamy:DDDDDDDDDDDDD. Nadrobisz , nadrobisz , u mnie głównie fotki , bo pisac jakos nie ma kiedy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.04.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Czyli co kofana kcesz janiołki? Ten pomarańczowy? i Chłopaka młodzieżowego? tak, tak i takiego młodzieżowego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts