aneta-we 10.06.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Nie spisałma sie:/ Fotek ni ma , ale jutro jak kopniecie mnie w cztery litery to może zrobie;) kopiemy juz dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.06.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 przyłączam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata11 24.06.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam ,Delfinko zaglądam do Ciebie a tu pustka ,co u Ciebie jak domek ? Powstawiaj jakieś zdjęcia .Ja walczę( ja hiihih) z ogrodzeniem i klnę na czym swiat stoi ,ze tyle tego 220 mb ;( polbruk jest i nie straszne mi deszcze i błoto ,materiał na elewację lezy i czeka mam nadzieję ,ze do końca lipca się wyrobimy i na wakacje taras i schody wejsciowe zostawie na następny rok chyba ,że w totka wygram .I jakoś tak natchnienia nie ma do roboty i wymyślania jak to ma wygladać ,wena tworcza odeszła i zapał się ulotnił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 25.06.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 no i co tam u Was? zabalowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 25.06.2010 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 JEstem , jestem I zdjęcia mam , ale w aparacie:DMuszę się zabrać za nie , ale to jeszcze nie teraz. Mam dużo zamóienN anielskich i całe dnie szyję Zaczyna też współpracę z galerią krakowską , w sierpniu warszawka , a na jesień elbląg i pła . Tyle , że galereie na początek w komis biorą . Wiąże nadzije na ten Kraków , bo gosc ma prócz 5 miejsc sprzedażowych własnych , pojeździć po okolicznych galeriach :)Także , może , może jesienią działalność otworzę i będę pracować , robic to co kocham:D Także co? Lecę szyć;)Fajnei , że zaglądaci czasem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 hej Delfinko Wszystkiego najlepszego dla synka z okazji urodzin Buziaczki wielkie http://mojakartka.com.pl//kartki/24/109.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.07.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Delfinko super torcik ten urodzinowy Jeszcze nie widziałam obwiązanego torta wstążeczką i prosze jak to pięknie wygląda A ogólnie to ci sie nalezy opierdziel bo na bloku o kostce przed domem piszesz a tu/\........... NIC zdjecia mają byc bo jak nie to kopa w dupkę dostaniesz buziaczki siostro forumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 14.07.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Sistrzyczko forumowa , trocik musiał być wykonany przeze mnie. Kombinowałam co by tu zrobić łatwo i szybko, no i jakiś efwekt by był . Udało się chyba nawet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.07.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Udało się i to bardzo!!! świetny pomysł jak to sie mówi : nietuzinkowy chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 delfinko-przegapiłam coś, bo torta to ja nie widziałam:popcorn: i gdfzie obiecane fotki yyyyyyyyyy zapytam? Spóźnione dla syncia życzenia urodzinowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 15.07.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Akuś tort możesz zobaczyć na moim blogu;)http://niespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/Dziękuję za życzonka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.07.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 ja chciałabym taką anielicę coby miała bukiet w dłoniach i opaskę we włosach, jasnych a nie żółtych, a kolorem pasowała do mojej sypialni...możesz taką dla mnie wyczarować? już widzą jak siedzi na mojej komodzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.07.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 puk puk puk zapukałam i znikam miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 30.07.2010 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jejku , jak ten net mnie wku%#!@$ Mam taki maleńki przesył , że ledwie starcza na dwa tygodnie , a ;potem czekaj do 5 . Stary murator jakoś przchodził , a nowy ni w ząb . MAm szczęście , że u teściów jestem i mogę szybciutko zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 wysłałam na pocztę info! Anielica jest cudowna! dziękuję p.s. odszukałam właśnie adres blogu Twego...może wstawiasz sobie go w stopce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 27.08.2010 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Akuś , gdzie ten blog? I nie ma za co:D Dobrze , ze dotarła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.08.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 no dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.08.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Hej Delfinko zaglądam do Ciebie codziennie chociaż ostatnio doprowadził mnie Twój blog do łez i przez kilka dni nie mogłam do siebie dojść okropne uczucie normalnie zastanowiłam się co ja zrobiołabym w takiej sytuacji buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.08.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 wysłałam na pocztę info! Anielica jest cudowna! dziękuję p.s. odszukałam właśnie adres blogu Twego...może wstawiasz sobie go w stopce? Witam:) a ja bym chciała namiar na allegro.........gdzie mozna oglądać i kupowac twoje prace???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam:) a ja bym chciała namiar na allegro.........gdzie mozna oglądać i kupowac twoje prace???? Kalu napisz priva i wszystko będzisz wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts