Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam ,Delfinko zaglądam do Ciebie a tu pustka ,co u Ciebie jak domek ? Powstawiaj jakieś zdjęcia .Ja walczę( ja hiihih) z ogrodzeniem i klnę na czym swiat stoi ,ze tyle tego 220 mb ;( polbruk jest i nie straszne mi deszcze i błoto ,materiał na elewację lezy i czeka mam nadzieję ,ze do końca lipca się wyrobimy i na wakacje ;) taras i schody wejsciowe zostawie na następny rok chyba ,że w totka wygram .I jakoś tak natchnienia nie ma do roboty i wymyślania jak to ma wygladać ,wena tworcza odeszła i zapał się ulotnił ;)

Pozdrawiam

JEstem , jestem :D I zdjęcia mam , ale w aparacie:DMuszę się zabrać za nie , ale to jeszcze nie teraz. Mam dużo zamóienN anielskich i całe dnie szyję;)

Zaczyna też współpracę z galerią krakowską , w sierpniu warszawka , a na jesień elbląg i pła . Tyle , że galereie na początek w komis biorą . Wiąże nadzije na ten Kraków , bo gosc ma prócz 5 miejsc sprzedażowych własnych , pojeździć po okolicznych galeriach :)Także , może , może jesienią działalność otworzę i będę pracować :D , robic to co kocham:D Także co? Lecę szyć;)Fajnei , że zaglądaci czasem:D

• 2 weeks później...

Delfinko super torcik ten urodzinowy

Jeszcze nie widziałam obwiązanego torta wstążeczką i prosze jak to pięknie wygląda

A ogólnie to ci sie nalezy opierdziel bo na bloku o kostce przed domem piszesz a tu/\........... NIC

zdjecia mają byc bo jak nie to kopa w dupkę dostaniesz :D

buziaczki siostro forumowa

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...