kawika 02.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 a tam brud i syf, ale Twój no nie? To jakie to ma znaczenie. Przyjdzie czas to będziesz sprzatać aż cio to uszami wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 też racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinapaweł 02.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam:D Mam pytanie dotyczące elektryka, jeśli możecie napiszcie proszę ile kosztowała robicizna za rozłożenie kabli na cały dom?? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No proszę a Paniusia to już do swoich komentów nie zagląda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No proszę a Paniusia to już do swoich komentów nie zagląda??? chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 ta, robota u ciebie leci, do komentarzy nie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A ja codzinnie patrze , a tu nic Okazuje się , że stronka następna leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Poczytam jak wrócę , bo dzieciaki już marudzą. Narazie siostrzyczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 miłego wypadu na plac zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Oj schody też mi spędzają sen z powiek tym bardziej że moje są w salonie chociaż sprytnie zasłoniłam je ścianką g-k Kafle uffffff ja już mam za sobą ale to była ciężka przeprawa łacznie z tym że kupiłam oddałam znowu kupiłam hihi Piękną kolekcję ma Tubądzin np alabastrino albo sublime ale cena dla mnie zaporowa. Zdecydowałam się na cersanit pasadena bianco i brown z dekorami inserto brown- zerknij naprawdę ładne. Powodzenia w wybieraniu i oby posadzki szybko schły:) Kurcze , faktycznie te kafelki fajnie ywglądają i cena fajniutka Musze koniecznie na żywca je zobaczyć. A u Ciebie już leżą one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam:D Mam pytanie dotyczące elektryka, jeśli możecie napiszcie proszę ile kosztowała robicizna za rozłożenie kabli na cały dom?? Dzięki i pozdrawiam Wiesz , u nas z robocizną to raczej tak ulgowo , bo tak się składa , że znajomi robią , czy znajomi znajomych Za usługę położenia i odbiór prądu mamy zapłacić 3 tys. Wydaje mi się , że to dobra cena . Z tego co się orientowałam na forum to tanio wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 delfinko - ile dałaś za styropian na ocieplenie ile tego, i jaka grubość? odpoczęłaś na placyku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Tiaaaaaaa , odpoczęłam jak sam skur.... Latając za rowerkiem i jeździkiem to daaaaaa się. Hmmmmm co do styropianku to cene za całość podam wieczorkiem , bo to małż się zajmuje. Tyle wiem , że był w promocji po 100 z kubik , jest on frezowany i zdaje się 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam:D Mam pytanie dotyczące elektryka, jeśli możecie napiszcie proszę ile kosztowała robicizna za rozłożenie kabli na cały dom?? Dzięki i pozdrawiam Wiesz , u nas z robocizną to raczej tak ulgowo , bo tak się składa , że znajomi robią , czy znajomi znajomych Za usługę położenia i odbiór prądu mamy zapłacić 3 tys. Wydaje mi się , że to dobra cena . Z tego co się orientowałam na forum to tanio wychodzi. ja płaciłam 2,7 tys. zł ale odbiór ? na czym polega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No trzeba mieć papiórek , taki protokół odbioru , który bedzie potrzebny do odbioru bydunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witam:D Mam pytanie dotyczące elektryka, jeśli możecie napiszcie proszę ile kosztowała robicizna za rozłożenie kabli na cały dom?? Dzięki i pozdrawiam Wiesz , u nas z robocizną to raczej tak ulgowo , bo tak się składa , że znajomi robią , czy znajomi znajomych Za usługę położenia i odbiór prądu mamy zapłacić 3 tys. Wydaje mi się , że to dobra cena . Z tego co się orientowałam na forum to tanio wychodzi. ja płaciłam 2,7 tys. zł ale odbiór ? na czym polega ? no przecież musisz mieć w dzienniku budowy wpisane i potwierdzone że wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no proszę jednocześnie odpisałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 No trzeba mieć papiórek , taki protokół odbioru , który bedzie potrzebny do odbioru bydunku. nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no przecież musisz mieć w dzienniku budowy wpisane i potwierdzone że wszystko ok naprawdę ? wstyd się przyznać, ale w dzienniku to ja mam jedynie datę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 no proszę jednocześnie odpisałyśmy nie ma to jak siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts