anetina 03.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czy będę pierwsza przy zdobyciu stronki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.09.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.09.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 czyżby znany charakterek ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A ja znów myślałam , ze Was ni ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 jesteśmy.dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 I ja zasiadam z kawusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 I ja zasiadam z kawusią ja już dawno po kawie. Już o niej zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 04.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Pozdrowienia z placu boju pod Wrocławiem:) Szcze rze zazdroszcze wszystkim co się budują i jednocześnie mają gdzie mieszkać. My ciągle na lumpach: do 15 września u koleżanki, a potem w domu a na dzisiaj: piec nie zamontowany pokoje nie pomalowane i oczywiście bez paneli w łazience jedna ściana w kaflach w kuchni juz meble ale bez frontów i blatu prąd od sąsiada woda ze studni dopiero w laboratorium (((((((((( Trzymajcie kciuki Tylko tutaj licze na zrozumienie więc z góry dzieki ze się mogłam wyżalić. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dzień dobry kawa druga mnie ostygła, latam w robocie jak nakręcony bączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dzień dobry kawa druga mnie ostygła, latam w robocie jak nakręcony bączek to uważaj żebyś z wysiłku innego bączka nie puściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Pozdrowienia z placu boju pod Wrocławiem:) Szcze rze zazdroszcze wszystkim co się budują i jednocześnie mają gdzie mieszkać. My ciągle na lumpach: do 15 września u koleżanki, a potem w domu a na dzisiaj: piec nie zamontowany pokoje nie pomalowane i oczywiście bez paneli w łazience jedna ściana w kaflach w kuchni juz meble ale bez frontów i blatu prąd od sąsiada woda ze studni dopiero w laboratorium (((((((((( Trzymajcie kciuki Tylko tutaj licze na zrozumienie więc z góry dzieki ze się mogłam wyżalić. pozdrowionka to i tak łądnie pieca nie mamy tez zamontowanego, ba nawet nie kupiliśmy, ba nawet nie wybraliśmy jeszcze pokoje nie pomalowane - dopiero 1,5 na ... 6 pokoi w łazience żadnych płytek, nawet jeszcze nie kupiliśmy, ani nie wybraliśmy w kuchni żadnych mebli - w spiżarce jest lodówka, a w garazu kuchenka ale wodę i prąd mamy od dawna własne powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 dzień dobry kawa druga mnie ostygła, latam w robocie jak nakręcony bączek to uważaj żebyś z wysiłku innego bączka nie puściła hihihihi ale serce pada, już odczuwam je chyba wizyta u lekarza się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No to na co czekasz, nie wiesz że zdrowie najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 wiem wiem wiem trza jeszcze wiedzieć, gdzie mam swego lekarza ba, trzeba wiedzieć, do której przychodni jestem zapisana jednak budowa to wielki mega stres, nerwy, gdy diwe osoby nie mają tego samego charakterku ehhhhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 to się dowiedz gdzie masz tego lekarza, dla takiej osoby jak Tyu to chyba nie jest wielki problem co?? reszta jest nie ważna do lekarza - marsz!!! ja też idę - bo zrobiłam sobie badanie i helikobaktera (wrzodowca) znowu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 polecę - podobno mąż mnie przepisał do swej przychodni - tyle się dowiedziałam a to jest ... na końcu miasta z wrzodami jest nieciakawa sprawa mój tato miał, u mnie było podejrzenie, ale do badań nie poszłam a teraz serce niekiedy tak mnie kłuję, że sztywnieję i tchu nie mogę złapać i to nie wtedy, gdy mam wysiłek, a raczej gdy jestem spokojna, a nawet gdy leżę wieczorem w łłóżku już lecę telefon szukać do przychodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 a teraz serce niekiedy tak mnie kłuję, że sztywnieję i tchu nie mogę złapać i to nie wtedy, gdy mam wysiłek, a raczej gdy jestem spokojna, a nawet gdy leżę wieczorem w łłóżku już lecę telefon szukać do przychodni wiesz to jest tak zwana nerwica - też to mam nagły ból, kłucie i nie można oddychać ani wciągnąć powietrza ani wypuścić, potem przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 no coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 czyli diagnozę mam już do lekarza nie muszę iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.09.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 POSZŁA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts