delfina7 04.09.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ooooo jakie chorybźdżliki mi tu posiadały Brrrrrrrr , wiecie jak u mnie zimno? Wróciłam po 1,5 godzinki. Na szczęście dziciaczki tez chciały , bo nie było innych kompanów do zabawy. A w sumie to ciekawe. Jak zima odpuści i jest z 10 stopni to na plac zaraz wyłażą . Jak dziś jakieś 18 pusto jakby mróz był. Młodszy według rozkładu dnia poszedł spać , a starszy zaproponował mamie robotę - pieczenie ciacha. I właśnie rośnie drożdzowe , bedzie ze śliwami i kruszonką. A dupa rosnie:)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ooooo jakie chorybźdżliki mi tu posiadały Brrrrrrrr , wiecie jak u mnie zimno? Wróciłam po 1,5 godzinki. Na szczęście dziciaczki tez chciały , bo nie było innych kompanów do zabawy. A w sumie to ciekawe. Jak zima odpuści i jest z 10 stopni to na plac zaraz wyłażą . Jak dziś jakieś 18 pusto jakby mróz był. Młodszy według rozkładu dnia poszedł spać , a starszy zaproponował mamie robotę - pieczenie ciacha. I właśnie rośnie drożdzowe , bedzie ze śliwami i kruszonką. A dupa rosnie:)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Pozdrowienia z placu boju pod Wrocławiem:) Szcze rze zazdroszcze wszystkim co się budują i jednocześnie mają gdzie mieszkać. My ciągle na lumpach: do 15 września u koleżanki, a potem w domu a na dzisiaj: piec nie zamontowany pokoje nie pomalowane i oczywiście bez paneli w łazience jedna ściana w kaflach w kuchni juz meble ale bez frontów i blatu prąd od sąsiada woda ze studni dopiero w laboratorium (((((((((( Trzymajcie kciuki Tylko tutaj licze na zrozumienie więc z góry dzieki ze się mogłam wyżalić. pozdrowionka Ehhhhhhh , Panele , malowanie i kafelki to pryszcz.Gorzej , że brak wody , bo z sąsiadem można jakoś się dogadać jescze.A może uda wam się jescze chociaż z dwa tygodnie pomieszkac u koleżanki?Trzymam kciukasy , oby ociepliło się troszkę jescze i ta woda niech sie zbada. Pisz śmialo , przytulimy i pogłaszczemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 POSZŁA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Ooooo jakie chorybźdżliki mi tu posiadały Brrrrrrrr , wiecie jak u mnie zimno? Wróciłam po 1,5 godzinki. Na szczęście dziciaczki tez chciały , bo nie było innych kompanów do zabawy. A w sumie to ciekawe. Jak zima odpuści i jest z 10 stopni to na plac zaraz wyłażą . Jak dziś jakieś 18 pusto jakby mróz był. Młodszy według rozkładu dnia poszedł spać , a starszy zaproponował mamie robotę - pieczenie ciacha. I właśnie rośnie drożdzowe , bedzie ze śliwami i kruszonką. A dupa rosnie:)))))))) możemy się na ciacho załapać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A jasne , że można . Za godiznkę będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 już biegnę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 04.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 wiem wiem wiem trza jeszcze wiedzieć, gdzie mam swego lekarza ba, trzeba wiedzieć, do której przychodni jestem zapisana jednak budowa to wielki mega stres, nerwy, gdy diwe osoby nie mają tego samego charakterku ehhhhhhhhh widzę że my z jednego klubu , ja też nie wiem gdzie mój lekarz faktycznie budowa to wielki stres, zwłaszcza jak się robi samemu-brak czasu a chciałoby się juz wprowadzić , no ale cóż piękne rzeczy rodzą się w bólu-ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 04.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 A ja lekarza mam od 6 latek w Głogowie czyli 100 km od nas. Na szczęście jedyni moi lekarze to stomatolog i gin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.09.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 A dzień dobry przyszłam powiedzieć i, że fajny domek macie. Chyba sie tu zadomowię. Można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.09.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dobry - zostawiam. I już spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.09.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A dzień dobry przyszłam powiedzieć i, że fajny domek macie. Chyba sie tu zadomowię. Można? Proszę się rozgościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 No to dobrego poniedziałku życzę z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.09.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Dzień dobry siostrzyczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arokozak 07.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam, nowy tydzień i nowe nadzieje:) badanie wody ma być dzisiaj kotłownia w środę podłoczona łazienka prawie gotowa - zaostała podłoga i wanna do zabudowania Chciał nie chcia w poniedziałek mieszkamy. Pozdrawiam serdecznie i czekam no kolejne fotki z waszej budowy - śledzę codziennie i trzymam kciuki Budowa to przygoda - tak twierdzi nasz znajomy, ja już mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.09.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 O kurczę bladę , ale ... Ciekawam relacji z mieszkania na budowie , bo mnie to za chwilę tez czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.09.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 no ale cóż piękne rzeczy rodzą się w bólu-ponoć o tak mamy przykłady w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Witam, nowy tydzień i nowe nadzieje:) badanie wody ma być dzisiaj kotłownia w środę podłoczona łazienka prawie gotowa - zaostała podłoga i wanna do zabudowania Chciał nie chcia w poniedziałek mieszkamy. Pozdrawiam serdecznie i czekam no kolejne fotki z waszej budowy - śledzę codziennie i trzymam kciuki Budowa to przygoda - tak twierdzi nasz znajomy, ja już mam wątpliwości zdawaj relacje z mieszkania na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 a tak w ogóle dzień dobry chociaż ja nadal paskudny humor mam ehhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 chociaż ja nadal paskudny humor mam ehhhh a co z tym twoim humorem hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts