Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza sielanka

Recommended Posts

Ooooo jakie chorybźdżliki mi tu posiadały :wink: Brrrrrrrr , wiecie jak u mnie zimno? Wróciłam po 1,5 godzinki. Na szczęście dziciaczki tez chciały , bo nie było innych kompanów do zabawy. A w sumie to ciekawe. Jak zima odpuści i jest z 10 stopni to na plac zaraz wyłażą . Jak dziś jakieś 18 pusto jakby mróz był. :wink: Młodszy według rozkładu dnia poszedł spać , a starszy zaproponował mamie robotę - pieczenie ciacha. :D I właśnie rośnie drożdzowe , bedzie ze śliwami i kruszonką. :wink: A dupa rosnie:))))))))

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooo jakie chorybźdżliki mi tu posiadały :wink: Brrrrrrrr , wiecie jak u mnie zimno? Wróciłam po 1,5 godzinki. Na szczęście dziciaczki tez chciały , bo nie było innych kompanów do zabawy. A w sumie to ciekawe. Jak zima odpuści i jest z 10 stopni to na plac zaraz wyłażą . Jak dziś jakieś 18 pusto jakby mróz był. :wink: Młodszy według rozkładu dnia poszedł spać , a starszy zaproponował mamie robotę - pieczenie ciacha. :D I właśnie rośnie drożdzowe , bedzie ze śliwami i kruszonką. :wink: A dupa rosnie:))))))))

Pozdrowienia z placu boju pod Wrocławiem:)

Szcze rze zazdroszcze wszystkim co się budują i jednocześnie mają gdzie mieszkać.

My ciągle na lumpach:

do 15 września u koleżanki, a potem w domu a na dzisiaj:

piec nie zamontowany

pokoje nie pomalowane i oczywiście bez paneli

w łazience jedna ściana w kaflach

w kuchni juz meble ale bez frontów i blatu

prąd od sąsiada

woda ze studni dopiero w laboratorium

:(((((((((((

Trzymajcie kciuki

Tylko tutaj licze na zrozumienie więc z góry dzieki ze się mogłam wyżalić.

pozdrowionka

Ehhhhhhh , Panele , malowanie i kafelki to pryszcz.Gorzej , że brak wody , bo z sąsiadem można jakoś się dogadać jescze.A może uda wam się jescze chociaż z dwa tygodnie pomieszkac u koleżanki?Trzymam kciukasy , oby ociepliło się troszkę jescze i ta woda niech sie zbada. Pisz śmialo , przytulimy i pogłaszczemy.

możemy się na ciacho załapać ???

wiem :(

trza jeszcze wiedzieć, gdzie mam swego lekarza

ba, trzeba wiedzieć, do której przychodni jestem zapisana :D

jednak budowa to wielki mega stres, nerwy, gdy diwe osoby nie mają tego samego charakterku ehhhhhhhhh :(

widzę że my z jednego klubu :wink: , ja też nie wiem gdzie mój lekarz :lol:

faktycznie budowa to wielki stres, zwłaszcza jak się robi samemu-brak czasu a chciałoby się juz wprowadzić :cry: , no ale cóż piękne rzeczy rodzą się w bólu-ponoć :lol:

Witam,

nowy tydzień i nowe nadzieje:)

badanie wody ma być dzisiaj

kotłownia w środę podłoczona

łazienka prawie gotowa - zaostała podłoga i wanna do zabudowania

Chciał nie chcia w poniedziałek mieszkamy.

Pozdrawiam serdecznie i czekam no kolejne fotki z waszej budowy - śledzę codziennie i trzymam kciuki

Budowa to przygoda - tak twierdzi nasz znajomy, ja już mam wątpliwości :)

Witam,

nowy tydzień i nowe nadzieje:)

badanie wody ma być dzisiaj

kotłownia w środę podłoczona

łazienka prawie gotowa - zaostała podłoga i wanna do zabudowania

Chciał nie chcia w poniedziałek mieszkamy.

Pozdrawiam serdecznie i czekam no kolejne fotki z waszej budowy - śledzę codziennie i trzymam kciuki

Budowa to przygoda - tak twierdzi nasz znajomy, ja już mam wątpliwości :)

zdawaj relacje z mieszkania na budowie :)